Η Acer παρουσίασε σήμερα το Acer Swift Edge (SFA16-41), το ελαφρύτερο3 OLED laptop 16 ιντσών στον κόσμο.

Σχεδιασμένο για να συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και να ικανοποιεί τις απαιτήσεις δημιουργικότητας των σύγχρονων εργαζομένων, το 16 ιντσών laptop με επεξεργαστές AMD Ryzen PRO6000 Series, AMD Ryzen 6000 Series και τον επεξεργαστή ασφαλείας Microsoft Pluton, βοηθά έναντι των ολοένα και πιο εξελιγμένων επιθέσεων. Το Acer Swift Edge διαθέτει επίσης 4K OLED οθόνη, που καλύπτει το 100% της χρωματικής γκάμας DCI-P3 και έχει μέγιστη φωτεινότητα 500 nits για γραφικά κινηματογραφικού επιπέδου.

Για την εξαιρετική του σχεδίαση, το Acer Swift Edge έχει λάβει τόσο Red Dot 2022 award, όσο και 2022 Good Design award.

Κομψή, δυναμική και πολύ ελαφριά σχεδίαση

Το ελαφρύ laptop 16 ιντσών διαθέτει λιτή και κομψή σχεδίαση. Με βάρος μόλις 1,17 Kg και ύψος 12,95 mm, το Acer Swift Edge διαθέτει ένα εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο μαγνησίου-αλουμινίου (κράμα Mg-Al), καθιστώντας το σημαντικά πιο φορητό και ανθεκτικό. Η δωρικού τύπου σχεδιαστική του φιλοσοφία αναδεικνύει την απλή αισθητική, που έχει κληρονομήσει από την premium σειρά Swift. Μάλιστα, σε συνδυασμό με την εκπληκτική του οθόνη, τον προσεγμένο σχεδιασμό μεντεσέδων και την λεπτή μπροστινή εσοχή, καθιστά το Acer Swift Edge μια εξαιρετική και κομψή επιλογή για επαγγελματίες που ακολουθούν έναν ενεργό και γρήγορο τρόπο ζωής.

Προηγμένα χαρακτηριστικά απόδοσης και ασφάλειας

Χάρη στους επεξεργαστές AMD Ryzen™ PRO 6000 Series, το Acer Swift Edge είναι εξοπλισμένο για να υποστηρίζει τις απαιτήσεις απόδοσης των εφαρμογών που μπορεί να χρησιμοποιεί μία σύγχρονη επιχείρηση. Οι δυναμικοί χρήστες απολαμβάνουν εξαιρετική ταχύτητα επεξεργασίας και ομαλή απόκριση, που αυξάνουν την παραγωγικότητα και τις δυνατότητες συνεργασίας με έως και 8 πυρήνες υψηλής απόδοσης “Zen 3+”, που είναι κατασκευασμένοι με προηγμένη τεχνολογία διεργασιών 6 nm. Για τους IT administrators, οι τεχνολογίες AMD PRO προσφέρουν λειτουργίες ασφάλειας πολλαπλών επιπέδων, που βοηθούν στην αντιμετώπιση των απειλών και παρέχουν ολοκληρωμένες επιλογές διαχείρισης, με δυνατότητα προσαρμογής, μακροπρόθεσμη σταθερότητα και αξιοπιστία.

Οι επεξεργαστές ενσωματώνουν το Microsoft Pluton, έναν επεξεργαστή ασφαλείας που σχεδιάστηκε από τη Microsoft και ενισχύει τα νέα Windows 11 PC με πρόσθετη προστασία για ευαίσθητα δεδομένα, όπως διαπιστευτήρια και κλειδιά κρυπτογράφησης. Για περαιτέρω άνεση των χρηστών, η προσθήκη βιομετρικού ελέγχου ταυτότητας και υποδοχής Noble Wedge Lock παρέχει ένα πρόσθετο επίπεδο ασφαλείας, που βοηθά στην προστασία των στοιχείων χρήστη και εταιρείας.

Εντυπωσιακή οθόνη και συνδεσιμότητα

Το Acer Swift Edge έχει μία 4K OLED (3840×2400) οθόνη που ξεχωρίζει, με κάλυψη 100% του DCI-P3 για χρώματα κινηματογραφικού επιπέδου, μέγιστη φωτεινότητα 500 nits και χρόνο απόκρισης λιγότερο από 0,2 ms, παρέχοντας μία εντυπωσιακή γκάμα ολοζώντανων χρωμάτων και υπέροχη εικόνα με μοναδική ευκρίνεια. Το laptop 16 ιντσών διαθέτει επίσης λεπτά bezel με 92% αναλογία screen-to body, ενώ φέρει και πιστοποιήσεις οθόνης VESA DisplayHDR™ True Black 500 και TÜV Rheinland Eyesafe® για άνετη εμπειρία θέασης μεγάλης διάρκειας.

Το ολοκαίνουριο Acer Swift Edge υποστηρίζει επίσης τις next gen, προηγμένες ανάγκες συνδεσιμότητας. Προσφέρει Wi-Fi 6E4 για ασύρματες συνδέσεις υψηλής ταχύτητας, διαμοίραση αρχείων και ομαλή εμπειρία 4K streaming. Περιλαμβάνει ακόμα μία γενναιόδωρη σειρά βασικών θυρών, όπως HDMI 2.1, δύο USB 3.2 Gen 2 Type-C με δυνατότητες γρήγορης φόρτισης, δύο USB Type-A και μία υποδοχή ήχου, ανεβάζοντας την παραγωγικότητα εν κινήσει και την άνετη εργασία σε άλλο επίπεδο.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το Acer Swift Edge (SFA16-41) θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη τον Οκτώβριο, ξεκινώντας από 1.499 €.

Οι ακριβείς προδιαγραφές, οι τιμές και η διαθεσιμότητα διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή. Για να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε το www.acer.com.

Οι προδιαγραφές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο και/ή την περιοχή. Όλα τα μοντέλα υπόκεινται σε διαθεσιμότητα.

2Πληροί τα κριτήρια του προτύπου δοκιμών VESA DisplayHDR™ True Black 500 [Δοκιμή κεντρικής ενημερωμένης έκδοσης κώδικα 10% – Ελάχιστο επίπεδο φωτεινότητας (cd/m2)]

3Με βάση εσωτερική ανάλυση αγοράς της Acer στις 7 Οκτωβρίου 2022, η οποία συγκρίνει το Swift Edge με προμηθευτές όπως η Asus, η Apple, η HP, η Huawei, η Lenovo, η Microsoft, η Dell, η LG και η Samsung. Η AMD δεν έχει επαληθεύσει ανεξάρτητα αυτό τον ισχυρισμό.

4Απαιτούνται συσκευές συμβατές με Wi-Fi 6E για να επιτύχουν τις αναφερόμενες ταχύτητες/πλεονεκτήματα του Wi-Fi 6E (802.11ax).