H Huawei ανακοινώνει την ενοποίηση της υπηρεσίας Huawei Health με την αγαπημένη εφαρμογή Strava.

Όλοι όσοι διαθέτουν Huawei Wearables, μπορούν πλέον να συγχρονίσουν τα δεδομένα τους, με την πιο δημοφιλή, διαδικτυακή κοινότητα στον κόσμο, για τους φίλους της  σωματικής άσκησης, όλους όσους παρακολουθούν τη φυσική τους κατάσταση και την υγεία τους και όλους όσους θέλουν να καταγράφουν αλλά και να μοιράζονται τις επιδόσεις τους με άλλους χρήστες.

Σε μία περίοδο που η προετοιμασία για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και των παράλληλων διαδρομών είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, η εφαρμογή Strava ενσωματώθηκε στα Huawei Wearables για να προσφέρει επισταμένη καταγραφή των δεδομένων της άσκησης, παρέχοντας επιπλέον κίνητρο για τη συνεχή βελτίωση των δρομέων. Τώρα, οι χρήστες της εφαρμογής Strava μπορούν να επωφελούνται από τα κορυφαία χαρακτηριστικά των Huawei wearables όπως την μεγάλη διάρκεια και αντοχή  της μπαταρίας, τα ακριβή δεδομένα παρακολούθησης των επιδόσεων τους που εξασφαλίζονται από την κορυφαία τεχνολογία TruSeen™ αλλά και την τεχνολογία GNSS multi-system DuallBand για ακριβή εντοπισμό θέσης και πολλά άλλα.

Αλλά και οι χρήστες των wearable συσκευών της Huawei θα μπορούν να χρησιμοποιούν την διάσημη εφαρμογή Strava εφόσον υπάρχει πλέον η σύνδεση με την υπηρεσία HUAWEI Health και τα ακριβή δεδομένα των αθλητικών τους επιδόσεων  και η λεπτομερής δραστηριότητα άσκησης, όχι μονάχα  στο τρέξιμο αλλά σε πολλαπλά αθλήματα, θα  συλλέγονται μέσω του HUAWEI Health και μπορούν να μεταφερθούν απρόσκοπτα στον λογαριασμό Strava του κάθε χρήστη.

Η διαδικασία συγχρονισμού του Huawei Health με την εφαρμογή Strava είναι εύκολη και γρήγορη, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1.      Συνδεθείτε στην εφαρμογή HUAWEI Health

2.      Κάντε κλικ στο «Εγώ»

3.      Περιηγηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε «Διαχείριση προστασίας προσωπικών δεδομένων»

4.      Επιλέξτε «Κοινή χρήση δεδομένων και εξουσιοδότηση»

5.      Κάντε κλικ στο “Strava”

6.      Πατήστε «Σύνδεση με Strava»

7.      Στη συνέχεια, θα οδηγηθείτε στον ιστότοπο Strava όπου θα πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας Strava και να συνδεθείτε.

8.    Επιτρέψτε στην εφαρμογή HUAWEI Health να συνδεθεί με τον λογαριασμό  σας Strava κάνοντας κλικ στην επιλογή “Εξουσιοδότηση”

Η εφαρμογή Strava είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα και είναι συμβατή με όλα τα wearables της Huawei, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων smartwatch-ναυαρχίδων HUAWEI WATCH GT3 Pro, HUAWEI GT Runner και των αναμενόμενων HUAWEI WATCH D. Παράλληλα, στο HUAWEI WATCH GT 3 Pro, οι χρήστες μπορούν να βρουν και την εφαρμογή HUAWEI ECG, η οποία διαθέτει πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προσφέροντας τη λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος ECG*, για την ακριβή μέτρηση της καρδιακής λειτουργίας, αλλά και των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα. Οι χρήστες του HUAWEI WATCH GT 3 Pro θα μπορούν να πραγματοποιούν έγκυρο ηλεκτροκαρδιογράφημα, επιτρέποντάς τους να παρακολουθούν εύκολα τον καρδιακό τους παλμό και να εντοπίζουν πιθανούς κινδύνους για την υγεία της καρδιάς.

Λίγα λόγια για το Huawei Health

Η εφαρμογή HUAWEI Health καταγράφει τη δραστηριότητα των χρηστών σε περισσότερα από 100 διαφορετικά αθλήματα, σε επίπεδο αρχαρίων έως και προχωρημένων.. Η εφαρμογή HUAWEI Health βοηθά τους χρήστες να «μετρήσουν» τη φυσική τους κατάσταση, να παρακολουθήσουν την υγεία τους, να διαχειριστούν εύκολα τις έξυπνες φορητές συσκευές τους. Είναι ο ολοκληρωμένος σύντροφος υγείας και φυσικής κατάστασης. Προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να διατηρήσουν τα δεδομένα τους ιδιωτικά ή να τα μοιραστούν εφόσον το επιθυμούν. Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας υγείας και φυσικής κατάστασης, γίνεται απλή, ασφαλής και εύκολη στη χρήση. Η εφαρμογή είναι συμβατή τόσο με Android, όσο και iOS συσκευές, όπως και τα Huawei Smartwatches. Το HUAWEI Health+ είναι επίσης διαθέσιμο μέσω συνδρομής για όσους αναζητούν μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα.