«Βουτιά» με iPhone 14 Pro από τα 14.000 πόδια από τους Apple Champions του Public.

H τεχνολογία μπορεί να μας ταξιδέψει ψηλά, όπως απέδειξαν τα Public σε ένα ξεχωριστό all-day event με σκοπό να υποδεχθούν… εξ ουρανού τη νέα σειρά iPhone.

iPhone εξ’ουρανού; Μα πώς;

Τα ολοκαίνουργια Apple iPhone 14 series προσγειώθηκαν… στην κυριολεξία στα Public κατά τη διάρκεια μιας ολοήμερης εκδήλωσης που θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους παρευρισκομένους.

Σε μια εντυπωσιακή ημέρα γεμάτη αδρεναλίνη, μουσική και χορό, οι Apple Champions του Public έγιναν sky divers και έκαναν «βουτιά» από τα 14.000 πόδια προκειμένου να φέρουν τις πολυπόθητες συσκευές στο ενθουσιασμένο κοινό που ήταν συγκεντρωμένο στα Public Συντάγματος. Κάθε δευτερόλεπτο του εντυπωσιακού άλματος στο κενό καταγράφηκε από την ανυπέρβλητη κάμερα του iPhone 14.

Πηγή έμπνευσης για το πρωτότυπο εγχείρημα καλωσορίσματος ήταν οι δυνατότητες που προσφέρει η Apple ως κορυφαίο brand τεχνολογίας και ο τρόπος με τον οποίο η πιστοποιημένη ομάδα των Apple Champions του Public μπορεί να… απογειώσει την καταναλωτική εμπειρία των πολυάριθμων φανατικών φίλων των iPhone συσκευών.

Skydiving σε ζωντανή μετάδοση

H φαντασμαγορική «βουτιά» των Apple Champions του Public μεταδόθηκε από όλα τα social media του #1 retailer στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας σχόλια θαυμασμού από χιλιάδες θεατές, μα δεν ήταν το μοναδικό highlight της εκδήλωσης που ξεκίνησε από νωρίς το πρωί της 23ης Σεπτεμβρίου.

Οι περαστικοί έξω από το κατάστημα Public Συντάγματος αιφνιδιάστηκαν ευχάριστα, όταν είδαν να εκτυλίσσεται γύρω τους μια συναρπαστική παράσταση από χορευτές ντυμένους στα χρώματα των iPhone 14 και iPhone 14 Pro. Το πλήθος δεν άργησε να συγκεντρωθεί, ακολουθώντας τους ρυθμούς της μουσικής και της Apple, καθώς το χορευτικό αναμεταδιδόταν σε πραγματικό χρόνο σε γιγαντοοθόνη.

Τη σκυτάλη πήραν μετέπειτα οι Apple Champions και ο tech expert Τίμος Κουρεμένος, ο οποίος και καλωσόρισε το κοινό στη νέα εποχή Apple, παρουσιάζοντας με τον δικό του ευφάνταστο και απολαυστικό τρόπο τα μοναδικά χαρακτηριστικά της νέας σειράς. Στη συνέχεια προσκάλεσε το κοινό να τη δοκιμάσει, βγάζοντας φωτογραφίες με τις νέες συσκευές, σε ειδικά διαμορφωμένα corners . Η ημέρα ολοκληρώθηκε όπως ακριβώς ξεκίνησε, με χορό, μουσική και πολλή τεχνολογία, επιβεβαιώνοντας ότι ο ρυθμός των νέων iPhone 14 και iPhone 14 Pro χτυπά στα Public.

Πού θα βρεις τα νέα iPhone 14

Τα καινοτόμα Apple iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max που πρωταγωνίστησαν στο συναρπαστικό άλμα σάς περιμένουν στα Public για να ταξιδέψουν και τη δική σας σχέση με την τεχνολογία σε νέα ύψη! 


Δείτε τη «βουτιά» των Apple Champions των Public εδώ.


Για περισσότερες πληροφορίες:  public.gr