Η MSI παρουσιάζει τη νεότερη σειρά gaming desktop 13ης γενιάς σε συνεργασία με την Intel. Ως κορυφαία παγκοσμίως εταιρεία gaming hardware, η MSI λανσάρει τα ολοκαίνουρια gaming desktop, που είναι εξοπλισμένα με επεξεργαστές Intel Core 13ης γενιάς. Οι συγκεκριμένοι επεξεργαστές διαθέτουν έως και 24 cores και 32 threads, για να προσφέρουν την καλύτερη gaming εμπειρία, χάρη στην πανίσχυρη απόδοσή τους.

Η MSI έχει μία ποικιλία gaming desktop, ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες όλων των gamers. Η σειρά MEG της MSI συνεχίζει να παρουσιάζει μοντέλα υψηλής τεχνολογίας με αποκλειστικές λειτουργίες MSI για gamers που θέλουν να δοκιμάζουν νέες και μοναδικές δυνατότητες. Το MPG Infinite X2 με την κλασική εμφάνιση, η σειρά Codex, καθώς και τα MPG Trident 3 & MPG Trident AS με compact μέγεθος, διαθέτουν επίσης την απόδοση των επεξεργαστών Intel® Core™ 13ης γενιάς. Πέρα από τη βελτίωση της απόδοσης, η MSI πρόσθεσε ακόμα μία ποικιλία από μοναδικές δυνατότητες και καινοτόμο design.

Κορυφαίες επιδόσεις και αποκλειστικές λειτουργίες MSI Human Machine Interface 2.0

Εκτός από τον επεξεργαστή Intel® Core™ i9 13ης γενιάς και την κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce RTX® 40 Series, η αποκλειστική λειτουργία HMI (Human Machine Interface) της σειράς MEG έχει αναβαθμιστεί σημαντικά. Το ολοκαίνουριο HMI 2.0 είναι εδώ σε συνδυασμό με τη λειτουργία GI της MSI gaming οθόνης. Η πρώτη που εξοπλίστηκε με το MEG Aegis TI5, η οθόνη αφής IPS 4.5” βρίσκεται τώρα στο νέο κορυφαίο μοντέλο MEG Trident X2 της MSI με δυνατότητα μεγαλύτερου διαισθητικού ελέγχου.

Λόγω της αναμενόμενης αύξησης απόδοσης όλων των εξαρτημάτων του, το MEG Trident X2 έχει μοναδικό Air Baffle, Silent Storm Cooling 3 και υγρό ψύξης 280 mm, ώστε να διατηρεί τη θερμοκρασία και τα επίπεδα θορύβου χαμηλά, προσφέροντας στους gamers την καλύτερη εμπειρία gaming.

Επιπρόσθετα, έχει ενσωματωθεί το πιο πρόσφατο τροφοδοτικό ATX 3.0 που είναι συμβατό με τις κάρτες γραφικών NVIDIA® GeForce RTX® 40 Series, παρέχοντας μία πιο σταθερή τροφοδοσία για το σύστημα.

Νέα εμφάνιση με έμφαση στην αναβάθμιση 

Το πρόσφατα σχεδιασμένο MPG Infinite X2 φέρει επίσης επεξεργαστή Intel® Core™ 13ης γενιάς, κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce RTX® 40 Series, υγρό ψύξης 240 mm AIO και την τελευταία μονάδα τροφοδοσίας ATX 3.0. Η MSI βελτιστοποίησε το σύστημα για καλύτερη σταθερότητα απόδοσης και υιοθέτησε την αποκλειστική τεχνολογία απαγωγής θερμότητας Silent Storm Cooling της MSI, ώστε να διασφαλίσει τη σταθερότητα του συστήματος ακόμα και κατά τη διάρκεια έντονης λειτουργίας.

Εκτός από την κορυφαία απόδοση, το MPG Infinite X2 είναι ένα τυπικό σύστημα mid-tower, που είναι συμβατό με διάφορα εξαρτήματα hardware. Το πλαϊνό γυάλινο πάνελ του, παρέχει προστασία EMI και μπορεί να προβάλλει πλήρως όλα τα εσωτερικά εξαρτήματα με στυλ. 

Το γυαλί που έχει θερμανθεί μπορεί να ξεβιδωθεί γρήγορα με τα χέρια, ενώ το EZ clip διευκολύνει την αναβάθμιση SSD χωρίς εργαλεία. Οι gamers μπορούν εύκολα να αναβαθμίσουν το desktop τους με το πιο πρόσφατο hardware. Η MSI έχει συμπεριλάβει επίσης ένα μαγνητικό φίλτρο σκόνης στο επάνω μέρος της θήκης που μπορεί να καθαριστεί εύκολα, διευκολύνοντας στην σταθερότητα και την καθαριότητα του συστήματος.

Ποιος είπε ότι τα games πρέπει να παίζονται στο γραφείο ή σε κάποιο δωμάτιο; 

Η σειρά Trident, η οποία εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα αγαπητή ανάμεσα στους gamers, δίνει μεγάλη έμφαση στο compact μέγεθος. Τα MPG Trident 3 και MPG Trident AS είναι ιδανικά για gamers που δεν θέλουν να τους περιορίζει ο χώρος. Επιπλέον, πέρα από τους επεξεργαστές Intel® 13ης γενιάς και τις κάρτες γραφικών NVIDIA® GeForce RTX® 40 Series, παρέχουν μία εξαιρετική λύση ψύξης χάρη στο Silent Storm Cooling. Το Game Stadium, το οποίο έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά από την MSI, είναι εγκατεστημένο στη σειρά gaming desktop Trident. Το UI αυτού του software είναι ειδικά σχεδιασμένο για έλεγχο με joystick, ώστε να μην απαιτείται από τους gamers η χρήση keyboard ή mouse.

Picture 9.png

Χάρη στον τελευταίο επεξεργαστή Intel® 13ης γενιάς, η εμπειρία gaming έχει βελτιωθεί σημαντικά. Ωστόσο, οι gamers εξακολουθούν να χρειάζονται το τέλειο gaming monitor, που να ταιριάζει με την τελευταία σειρά MSI desktop για next-level ποιότητα εικόνας gaming και πιο ομαλό gameplay.

Picture 10.png

Πρώτο QD-OLED gaming monitor – MEG 342C QD-OLED

Τα τελευταία χρόνια, η MSI βελτιώνεται συνεχώς στην αγορά των gaming monitor και απολαμβάνει μεγάλη αναγνώριση από αξιόπιστους media partners και πελάτες. Αυτή τη φορά, η εταιρεία ανακοίνωσε τα τελευταία προϊόντα της γνωστής σειράς οθονών QD. Η MEG 342C QD-OLED διαθέτει το τελευταίο QD-OLED πάνελ με αστραπιαία απόκριση 0.1ms GtG και ρυθμό ανανέωσης 175 Hz. Η Quantum Dot συναντά την τεχνολογία OLED και συνδυάζει τέλεια τα πλεονεκτήματα και των δύο για next level gaming monitor.  

Επιπλέον, η MEG 342C QD-OLED έχει πραγματικό βάθος χρώματος 10-bit και ευρεία χρωματική γκάμα που καλύπτει το 99,3% του DCI-P3. Προκειμένου να διασφαλίσει χρωματική ακρίβεια out-of-box, η MSI προ-βαθμονόμησε την οθόνη, ώστε να πληροί το πρότυπο dE≤2. Το monitor υποστηρίζει τις μοναδικές λειτουργίες Gaming Intelligence της MSI και μπορεί να συγχρονιστεί με τη σειρά MSI desktop για καλύτερη εμπειρία gaming και πλεονεκτήματα in-game.

MSI αποκλειστικά, προσαρμόσιμα εξαρτήματα

Τα εξατομικευμένα προϊόντα MSI μπορούν να βρεθούν σε τρία διαφορετικά τμήματα. Το MEG βρίσκεται στην κορυφή με πολλά αποκλειστικά και πανίσχυρα εξαρτήματα MSI. Το MPG δίνει έμφαση στην προσαρμογή και τη σχεδίαση, αξιοποιώντας πλήρως το φωτισμό RGB και άλλες δυνατότητες. Τέλος, το MAG είναι η επιτομή της αξιοπιστίας, καθιστώντας το ιδανικό για νέους χρήστες PC.

Η MSI αποτελεί το τέλειο brand για τους λάτρεις του DIY, με πολλά ισχυρά εξαρτήματα και ένα καλά εδραιωμένο οικοσύστημα. Οι προδιαγραφές και η εμφάνιση μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις του χρήστη, για να μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει τη δική του ονειρεμένη μηχανή. 

Intel 13ης γενιάς gaming PC με την τελευταία MSI Z790 Series Motherboard

Προκειμένου να ικανοποιήσουμε πλήρως όλες τις απαιτήσεις των gamers, η MSI λάνσαρε την ολοκαίνουρια σειρά motherboard Z790 και αποκλειστικά εξαρτήματα PC για λάτρεις του DIY. Η 13η γενιά επεξεργαστών Intel και οι MSI Z790 motherboards αξιοποιούν πλήρως την cross-generation DDR5 μνήμη και το PCIe 5.0, παρέχοντας στους χρήστες απόδοση και τεχνολογίες νέας γενιάς.

Παρουσίαση της σειράς MSI Z790 gaming motherboards

Η τελευταία γενιά Z790 gaming motherboards της MSI περιλαμβάνει ως συνήθως τις σειρές MEG, MPG και MAG. Όσον αφορά στην τοποθέτηση, τις προδιαγραφές ή την εμφάνιση των προϊόντων, η MSI προσφέρει πλούσιες επιλογές για όλους.

MEG Z790 Series Motherboards – Η κυρίαρχος όλων

Η σειρά MEG διαθέτει τις καλύτερες τεχνολογίες, τα καλύτερα εξαρτήματα και την καλύτερη μηχανική που υπάρχει. Προκειμένου να απελευθερώσει τη μέγιστη απόδοση του τελευταίου επεξεργαστή 13ης γενιάς της Intel, υιοθετήθηκαν 26+2 φάσεις ισχύος και ακραία σχεδίαση μονάδας ψύξης για το MEG Z790 GODLIKE. Ακόμα, οι ενσωματωμένες υποδοχές 7x M.2 με διπλής όψης M.2 Shield Frozr με πατενταρισμένη μαγνητική σχεδίαση είναι έτοιμες για εξαιρετική απόδοση αποθήκευσης. Τέλος, οι διπλές θύρες Thunderbolt 4, το 10G Super LAN, το WiFi 6E και η αποκλειστική οθόνη αφής M-Vision Dashboard καθιστούν το GODLIKE πρωτοπόρο στην gaming αγορά.

MPG Z790 Series Motherboards – Game με στυλ

Η σειρά MPG έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην προσαρμογή, τα εφέ φωτισμού RGB και το μοναδικό στυλ. Το μαύρο CARBON και το λευκό EDGE είναι εδώ για αν δείξουν ποιος πραγματικά είσαι. Η ενσωματωμένη λειτουργία RGB και οι τελευταίοι ARGB Gen2 headers επιτρέπουν στους gamers να εξατομικεύσουν τη συσκευή τους και να εκφραστούν ελεύθερα. Επιπλέον, το προσαρμόσιμο Smart Button στο MPG Z790 CARBON WIFI σας επιτρέπει να ελέγχετε μία λειτουργία της επιλογής σας με το απλό πάτημα ενός κουμπιού. Για τους gamers, η ενσωματωμένη δυνατότητα Intel 2.5G LAN και η συνδεσιμότητα Wi-Fi 6E παρέχουν την καλύτερη εμπειρία gaming, χωρίς συμβιβασμούς. 

Picture 16.png

MAG Z790 Series Motherboards – Είμαστε ένα

Η σειρά MAG είναι ιδιαίτερα αγαπητή ανάμεσα στους gamers, λόγω της απαράμιλλης αντοχής και σταθερότητας. Η απλή διαδικασία εγκατάστασης και τα υψηλής ποιότητας υλικά κάνουν τις MAG motherboards την καλύτερη επιλογή για αρχάριους gamers. Η MAG Z790 TOMAHAWK WIFI διαθέτει εξ ολοκλήρου μεταλλική σχεδίαση Extended Heatsink, ιαπωνικούς πυκνωτές, βελτιωμένη διάταξη με Server Grade και 2oz Thickened Copper PCB, παρέχοντας βελτιωμένη απαγωγή θερμότητας και εκλεπτυσμένη αξιοπιστία απόδοσης. Διαθέτουμε επίσης τις εκδόσεις motherboards DDR4, για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες όλων των gamers.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις MSI Z790 Series motherboard, πατήστε εδώ.

MEG Ai1300P PCIE5 – Υποστήριξη για ATX 3.0 και PCIe Gen 5

Εν αναμονή των καρτών γραφικών NVIDIA® GeForce RTX® 40 Series και άλλων εξαρτημάτων υψηλής απόδοσης, η MSI λανσάρει την ολοκαίνουρια μονάδα τροφοδοσίας MEG Ai1300P PCIE5. Είναι κατάλληλη τόσο για ATX 3.0, όσο και για PCIe 5.0, ενώ φέρει πιστοποίηση 80 PLUS Platinum και πολλές ενσωματωμένες λειτουργίες software. Διαθέτει εγγενή υποδοχή PCIe 5.0 16 ακίδων που μπορεί να μεταφέρει έως και 600W ενέργειας, χωρίς την ανάγκη χρήσης καλωδίων προσαρμογέα. Το MEG Ai1300P PCIE5 διαθέτει επίσης μία παραλλαγή 1000W με πανομοιότυπα χαρακτηριστικά.

Η MSI λανσάρει επίσης την ολοκαίνουρια μονάδα τροφοδοσία MPG A1000G PCIE5, η οποία είναι συμβατή με ATX 3.0 και PCIe 5. Όπως ακριβώς η MEG Ai1300P PCIE5, διαθέτει εγγενή υποδοχή 16-ακίδων PCIe 5.0. Φέρει πιστοποίηση 80 PLUS Gold και διαθέτει παραλλαγές 850W και 750W.

MEG PROSPECT 700R & MEG CORELIQUID S360 – Η ολοκληρωμένη κατασκευή MEG  

Η προσαρμοσμένη σειρά MEG της MSI μπορεί να συμπληρωθεί περαιτέρω με τη θήκη MEG PROSPECT 700R PC και το ψυκτικό υγρό MEG CORELIQUID S360. Και τα δύο διαθέτουν οθόνη IPS που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εμφάνιση βασικών πληροφοριών του συστήματος και άλλων προσαρμόσιμων γραφικών. Ο μεγάλος όγκος του MEG PROSPECT 700R μπορεί να χωρέσει όλα τα εξαρτήματα, ενώ το MEG CORELIQUID S360 προσφέρει όλη την ψύξη που χρειάζονται τα εξαρτήματα αυτά. Το MEG PROSPECT 700R μπορεί να χωρέσει ένα ψυγείο 360 mm επάνω ή μπροστά, ώστε το MEG CORELIQUID S360 να μπορεί να τοποθετηθεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. 

MSI Cloud Center Private Cloud App

Το MSI Cloud Center είναι μία γρήγορη και ασφαλής λύση για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας εικόνων στο κινητό σας, αποφεύγοντας το πρόβλημα εξάντλησης του αποθηκευτικού χώρου cloud στο smartphone σας. Με το MSI Cloud Center, δε χρειάζεται να χρεωθείτε επιπλέον για να απολαύσετε την βολική σχεδίαση του MSI All-in-One PC ή επιλεγμένων desktop. Το MSI Cloud Center επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν back up και να κατεβάσουν φωτογραφίες, βίντεο ή οποιοδήποτε άλλο αρχείο μεταξύ συσκευών Android ή iOS και επιλεγμένων MSI All-in-One PC ή desktop.

Modern AM242/ 272 All-in-one PC

Χάρη στις τρείς διαφορετικές αποχρώσεις, που περιλαμβάνουν το κλασικό μαύρο, το κομψό λευκό και το μπλε της θάλασσας, η σειρά Modern AM242/272 ταιριάζει άψογα σε οποιαδήποτε διακόσμηση. Η σειρά PC Modern All-in-one με ενσωματωμένη webcam FHD, υποστηρίζει τα Windows Hello για άνετες και ασφαλείς συνδέσεις. Το προ-εγκατεστημένο λογισμικό Tobii Aware που βασίζεται σε βιομετρικά στοιχεία είναι μία έξυπνη δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να βελτιώσουν το απόρρητο, την ασφάλεια και την παραγωγικότητα τους. Επιπλέον, η λειτουργία άμεσης εμφάνισης σας επιτρέπει να προσθέσετε μία δεύτερη οθόνη, προκειμένου να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα και την ευελιξία της εργασίας σας.

PRO DP10 mini desktop

Τα desktop διαφορετικού μεγέθους έχουν κατασκευαστεί για διαφορετικές χρήσεις.  Παρόλα αυτά, το PRO DP10 θα ανατρέψει εντελώς την εντύπωση που έχετε για ένα mini desktop. Παρά τις μικρές του διαστάσεις(συνολικός όγκος λιγότερος από 1,1L), η ισχύς του είναι απεριόριστη. Διαθέτει τον τελευταίο επεξεργαστή Intel Core, έως και 64 GB μνήμη με σχεδίαση διπλού καναλιού και σύστημα Silent Pro Cooling, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες για περίπλοκες εργασίες, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουν μία πιο ομαλή ανάλυση μεγάλων δεδομένων και μειώνοντας το χαμένο χρόνο. Επίσης, με μία Thunderbolt 4, μία έξοδο HDMI, μία έξοδο DP και μία D-Sub(VGA), ο PRO DP10 υποστηρίζει πολλαπλές εργασίες ή ανάλυση δεδομένων σε έως και τέσσερις οθόνες, ώστε οι χρήστες να μπορούν να είναι παραγωγικοί και να δουλεύουν αποδοτικά.

Modern MD272 monitor

Μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η καλή υγεία των χρηστών μας και γι’ αυτό τα προϊόντα μας διαθέτουν την τεχνολογία MSI EyesErgo, που αποτελείται από Eye-Care και εργονομικά σχεδιασμένα hardware και software. Η τεχνολογία MSI EyesErgo περιλαμβάνει σχεδίαση hardware όπως κυρτό πάνελ, anti-flicker, τεχνολογία PRO με λιγότερο μπλε φως και ευέλικτη βάση. Φέρει επίσης το εργονομικό software Productivity Intelligence (P.I.), το οποίο παρέχει έξυπνα εργαλεία, καθώς και λειτουργίες KVM, χρώματος και οθόνης.

Η σειρά monitor Modern MD272 ενσωματώνει εξοπλισμό και αξεσουάρ, για την επίλυση προβλημάτων των χρηστών, παρέχοντας τους μεγαλύτερη άνεση και δυνατότητα πολλαπλών εργασιών. Έχει κερδίσει 2021 Red Dot Design Award και 2022 Best Choice Award για την κομψή του σχεδίαση. Η λειτουργία KVM Switch σας επιτρέπει τη χρήση πολλών υπολογιστών με ένα μόνο σετ πληκτρολογίου, ποντικιού και οθόνης, ώστε να διατηρείτε το γραφείο σας τακτοποιημένο. Η πιστοποιημένη με TÜV οθόνη με λύση λογισμικού Less Blue Light PRO για μείωση του μπλε φωτός προστατεύει τα μάτια των χρηστών, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τα χρώματα καλύτερα.  Επιπλέον, οι χρήστες δε χρειάζεται να ανησυχούν ότι μπορεί να τελειώσει η μπαταρία όταν συνδέουν το laptop τους με το Modern MD272 monitor, χάρη στο USB Type-C με παροχή ισχύος 65W.

Ελπίζουμε να απολαύσατε όλοι το THE NEXT PLAYGROUND – REFRAMED, όσο και εμείς. Όλα τα MSI προϊόντα που αναφέρονται στο δελτίο τύπου κυκλοφορούν ήδη ή θα κυκλοφορήσουν σύντομα. Παρακαλούμε, για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την landing page του event μας. 

Περισσότερες πληροφορίες για το virtual product launch event: https://www.msi.com/Landing/2022-the-next-playground-reframed