Στα Public γνωρίζουμε καλά ότι η τεχνολογία μπορεί να σε ταξιδέψει ψηλά, σε κόσμους που δεν είχες φανταστεί, αλλά και να σε βοηθήσει να συνδεθείς εδώ και τώρα, με το περιβάλλον σου και όσα εσύ αγαπάς.

Με έμπνευση από αυτό και από τις δυνατότητες που προσφέρει η Apple ως κορυφαίο brand τεχνολογίας, η πιστοποιημένη ομάδα των Apple Champions του Public υποδέχθηκε τα νέα iPhone 14 και iPhone 14 Pro με ένα συναρπαστικό άλμα, που μοιράστηκε με όλους μας.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 το πρωί, οι παθιασμένοι για τεχνολογία Apple Champions του Public έγιναν sky divers για μια μέρα. Με την αδρεναλίνη στα ύψη, έκαναν μια εντυπωσιακή βουτιά από τα 14.000 πόδια, καταγράφοντας κάθε δευτερόλεπτο της εμπειρίας τους μέσα από τον μοναδικής πιστότητας φακό του iPhone 14 Pro.Το εντυπωσιακό τους βίντεο, που είναι διαθέσιμο εδώ, κόβει την ανάσα. H βουτιά των Apple Champions του Public μεταδόθηκε από όλα τα social media του #1 retailer στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας σχόλια θαυμασμού από χιλιάδες θεατές.

Η συνέχεια δόθηκε σε ένα μοναδικό all-day event αφιερωμένο στη νέα σειρά iPhone: Οι περαστικοί έξω από το κατάστημα Public Συντάγματος αιφνιδιάστηκαν ευχάριστα, όταν είδαν να εκτυλίσσεται γύρω τους μια συναρπαστική παράσταση από χορευτές ντυμένους στα χρώματα των  iPhone 14,  iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro και Pro Max. Η μουσική και η κίνηση έβαλαν γρήγορα τους παρισταμένους σε ρυθμούς Apple, ενώ το χορευτικό καταγραφόταν και μεταδιδόταν σε πραγματικό χρόνο σε γιγαντοοθόνη.

Παρέα με τους Apple Champions, ο tech expert Τίμος Κουρεμένος καλωσόρισε το κοινό στη νέα εποχή Apple, παρουσιάζοντας με τον πιο ευφάνταστο τρόπο τα μοναδικά χαρακτηριστικά των νέων iPhone. Στη συνέχεια προσκάλεσε το κοινό να τη δοκιμάσει, βγάζοντας φωτογραφίες με τις νέες συσκευές, σε ειδικά διαμορφωμένα corners .

Η ημέρα ολοκληρώθηκε όπως ακριβώς ξεκίνησε, με χορό, μουσική και πολύ τεχνολογία, επιβεβαιώνοντας ότι ο ρυθμός των νέων iPhone 14 και iPhone 14 Pro χτυπά στα Public.