To Mad και το Vodafone CU, συνεχίζοντας τη σειρά των επιτυχημένων συναυλιών Mad live in Athens by Vodafone CU έφεραν στην Ελλάδα τον δημοφιλή Calvin Harris, κάτω από την Ακρόπολη.


logo-mad-live-in-athensΓια πρώτη φορά δόθηκε η ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να τον δει από κοντά και στους 100 νικητές του Vodafone CU διαγωνισμού να τον απολαύσουν από απόσταση αναπνοής.


Την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου στις 22:00, o Calvin Harris, ένα από τα ανερχόμενα hot ονόματα στη Μεγάλη Βρετανία, με το δίσκο του σταθερά στο top-5, έρχεται στις οθόνες σας. Δείτε αποκλειστικά το πέμπτο επεισόδιο Mad Live in Athens by Vodafone CU από το Mad TV και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη να γυρίζει την Αθήνα σε 48 ώρες και να δίνει ένα ξεσηκωτικό live κάτω από την Ακρόπολη.


calvin-harris-i-created-discoΣυντονιστείτε στους Mad δέκτες σας για να παρακολουθήσετε τον Calvin Harris από τη στιγμή που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο και συνάντησε τη Λυδία Παπαϊωάννου, την άφιξή του στο ξενοδοχείο, τη βόλτα του στην Τεχνόπολις στο Γκάζι, την επίσκεψή του στο Λυκαβηττό, απολαμβάνοντας τη μοναδική θέα, μέχρι και τη στιγμή της αναχώρησής του.


“Ακολουθήστε” τον Calvin Harris στα studios του Μad όπου μίλησε σε εκπομπές του Mad TV και Mad Radio 106,2 και απογειωθείτε με το ξεχωριστό του live με φόντο την Ακρόπολη όπου ερμήνευσε κομμάτια από τον τελευταίο δίσκο του όπως: “Disco heat”, “Colours”, “Weekend”, “You used to hold me”, “I created disco” ,τη μεγάλη του επιτυχία “Ι΄m not alone” κ.α. επιβεβαιώνοντας ότι έχει αποκτήσει και στην Ελλάδα φανατικούς θαυμαστές.