Είτε αναζητάς το πρώτο σου επαγγελματικό βήμα και δεν ξέρεις πως να ξεκινήσεις την καριέρα σου, είτε σκέφτεσαι να κάνεις μια αλλαγή, Let’s talk στις Ημέρες Καριέρας 2022 που διοργανώνονται από το kariera.gr στην Τεχνόπολη το Σάββατο 8 & την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022.

Εκεί, στο Hall των Top Εργοδοτών (Κτήριο Δ7, περίπτερα 101 & 102), το Πλαίσιο και η ομάδα των #plaisiopeople σε περιμένουν για σχεδιάσετε την καριέρα σου όπως τη φαντάζεσαι παρόλο που δεν έχεις εμπειρία, αλλά και για να γνωρίσεις από κοντά πως είναι να είσαι μέλος μιας ομάδας 1.500 ανθρώπων.  

Το Πλαίσιο είναι μια πολυβραβευμένη εταιρεία (4η πιο αξιοθαύμαστη της Ελλάδας 2022 από το Fortune Greece, Retailer of the Year 2021, e-Retailer of the Year 2022, Digital Brand of the Year 2022) με δυνατό επιχειρηματικό DNA και 100% ελληνική.

Αν σε ενδιαφέρουν οι τομείς της τεχνολογίας, Product Management, Coding, Marketing, Customer Service και Design, ετοιμάσου για μια χαλαρή, out of the box συζήτηση που θα σε βάλει στο #plaisiovibe και μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσεις άμεσα στη θέση που πάντα ονειρευόσουν. 

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να κάνεις μια στάση στα περίπτερα 101 & 102 και η ομάδα που θα σε υποδεχτεί εκεί θα φροντίσει πέρα από την ξεχωριστή εμπειρία, να λάβεις και ένα δώρο, σχεδιασμένο για εσένα, το οποίο θα σε βοηθήσει να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου.