Πολλαπλές βραβεύσεις απέσπασε η SoftOne στα Impact BITE Awards 2022, επιβεβαιώνοντας έτσι για μία ακόμη φορά την ηγετική της θέση στην εγχώρια αγορά παροχής σύγχρονων λύσεων και υπηρεσιών μηχανογράφησης.

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, η εταιρεία διακρίθηκε σε 4 συνολικά κατηγορίες, τόσο για την καινοτομία και την τεχνολογική υπεροχή των λύσεών της, όσο και για την επιτυχημένη υλοποίησή τους σε επιχειρήσεις.

Ειδικότερα, η SoftOne αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος προμηθευτής υπηρεσιών SaaS αλλά και ως ένας από τους σημαντικότερους προμηθευτές λογισμικού, διακρίσεις που επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά την καινοτομία, την ευχρηστία και την αξιοπιστία των λύσεων και των υπηρεσιών της εταιρείας, καθώς και την καθοριστική συμβολή της στην προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Παράλληλα, η κορυφαία διάκριση πακέτων λογισμικού ERP, απονεμήθηκε στο Soft1 Cloud ERP Series 6, τη νέα σειρά λογισμικού της SoftOne που βοηθά τις επιχειρήσεις να κάνουν πράξη τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, μέσα από τη σταδιακή υλοποίηση επιμέρους, αυτόνομων και εφικτών βημάτων, που προσδίδουν άμεσα υψηλή προστιθέμενη αξία. Ενσωματώνοντας πρωτοποριακές τεχνολογίες και χαρακτηριστικά, το Soft1 Cloud ERP Series 6 αποτελεί την επόμενη γενιά των cloud ERP λύσεων, που υποστηρίζουν αποτελεσματικά το σύνολο των δραστηριοτήτων μίας επιχείρησης και ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των ανθρώπων της.

Περίοπτη θέση μεταξύ των διακρίσεων, κατέχει και το βραβείο που έλαβε η υπηρεσία Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης EINVOICING για την επιτυχημένη υλοποίησή της στην εταιρεία NEOTEX. Σε real-time επικοινωνία τόσο με το σύστημα λογισμικού της NEOTEX όσο και με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, η υπηρεσία EINVOICING επιτρέπει τη real-time έκδοση πιστοποιημένων τιμολογίων, χωρίς υψηλές επενδύσεις ή αλλαγές στην καθημερινή λειτουργία της εταιρείας.