Αν είστε κάτοχος κάρτας Mastercard έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε ξεχωριστά δώρα μέσω της Νο 1 υπηρεσίας delivery στην Ελλάδα.

Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα του efood εδώ και χρόνια προκειμένου να απολαμβάνουμε τις αγαπημένες μας γεύσεις στο σπίτι, κουνώντας κυριολεκτικά μόνο… το δαχτυλάκι μας! Πώς θα σας φαινόταν αν με ένα μόνο επιπλέον άγγιγμα στην οθόνη του κινητού σας μπορούσατε να θέσετε υποψηφιότητα για πλούσια δώρα; To efood σε συνεργασία με τη Μastercard φροντίζουν να κάνουν… «Level Up» στην αγαπημένη σας υπηρεσία delivery για μια ακόμη χρονιά, καθώς υλοποιούν και φέτος το επιτυχημένο πρόγραμμα «Level Up with Mastercard».

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο πρόγραμμα επιβράβευσης, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες του efood που χρησιμοποιούν οποιαδήποτε κάρτα Mastercard να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς με άμεσα έπαθλα όπως κουπόνια φαγητού αλλά και με εντυπωσιακά δώρα που θα κληρωθούν στις 19 Δεκεμβρίου. Πόσα follow, like, subscribe και share θα ήσασταν διατεθειμένοι να κάνετε για έναν τέτοιο διαγωνισμό; Μην ανησυχείτε, το efood και η Mastercard δεν θέλουν να σας ταλαιπωρήσουν στα social media, ένα απλό «τικ» στην οθόνη της πληρωμής της παραγγελίας σας αρκεί! Οι λεπτομέρειες ακολουθούν…

Συμμετοχή με ένα… «τικ»

Ποιοι: Οι κάτοχοι οποιασδήποτε κάρτας Mastercard

Πότε: Από την 1η  Σεπτεμβρίου έως και τις 30 Νοεμβρίου

Πώς ξεκινάτε: Με κάθε παραγγελία μέσω efood, μόλις φτάσετε στο τελικό βήμα της πληρωμής απλά τικάρετε την επιλογή «Level up with Mastercard» πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας προκειμένου να μαζέψετε πόντους και να συμμετέχετε αυτόματα στις κληρώσεις.

Πώς συνεχίζετε: Με την πρώτη σας παραγγελία με αποθηκευμένη κάρτα Mastercard δημιουργείτε το δικό σας προφίλ στο «Μy Level Up» και κερδίζετε άμεσα τους πρώτους σας 100 πόντους. Με κάθε νέα παραγγελία προστίθενται επιπλέον πόντοι, ενώ… ειδικές αποστολές περιμένουν όσους θέλουν να κάνουν «level up» ακόμα πιο γρήγορα.

Τι κερδίζετε: Μέσα από μία διαδικασία κληρώσεων, οι τυχεροί του «Level Up with Mastercard» θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν στη στιγμή δωρεάν κουπόνια φαγητού σε συνεργαζόμενα καταστήματα του efood. Παράλληλα, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου. Εφόσον έχετε αξιοποιήσει την επιλογή «Level Up with Mastercard» και ανάλογα με το επίπεδο που θα έχετε φτάσει, θέτετε υποψηφιότητα να κερδίσετε πλούσια δώρα όπως: 2 Ηλεκτρικά μηχανάκια Horwin SK3, ψώνια για 1 χρόνο από το efood market, 2 Ηλεκτρικά πατίνια Segway, PlayStation 5, Apple Macbook Pro M1, iPhone 13 Pro Max και πολλά ακόμα από το efood και τη Mastercard.