Η  Cosmos Business Systems συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας & Καινοτομίας “Βeyond 2022” που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη από τις 29 Σεπτεμβρίου έως 1η Οκτωβρίου και βρίσκεται στο περίπτερο Β20, στον χώρο της Δ.Ε.Θ, με μια σειρά παράλληλων δράσεων, εντός και εκτός της έκθεσης. 

Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης, στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων (DT&S) – Cisco, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 16.00μμ., η Cosmos Business Systems, θα παρουσιάσει λύσεις Cisco Security και θα γιορτάσει την ανάδειξή της ως Cisco Gold Partner, καθώς πλέον ανήκει στην ανώτατη βαθμίδα συνεργατών της Cisco, με εξειδικευμένο προσωπικό μηχανικών αλλά και πωλήσεων, κατέχοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους πελάτες της και στην Βόρειο Ελλάδα. 

 Επίσης  σε συνεργασία με την NVIDIA, θα παρουσιαστούν  νέες τεχνολογίες και λύσεις ΑΙ με τίτλο “AI in Education & Research” στους συμμετέχοντες της έκθεσης, το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, στις 12:00μμ., στην Κεντρική Σκηνή. Στο panel θα συμμετέχουν οι καταξιωμένοι Ερευνητές από το ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΚΕΤΑ, κος Δημήτρης Γιακουμής και κος Διονύσης Κεχαγιάς, καθώς και ο κος Πέτρος Βασιλικός, IT Consultant από την Cosmos, για να αναπτύξουν τις απόψεις τους για το πως μπορούν να αξιοποιηθούν οι λύσεις NVIDIA για την ανάπτυξη των ακαδημαϊκών και ερευνητικών δραστηριοτήτων. Συντονιστής του πάνελ θα είναι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαλλάς.

Η Cosmos Business Systems ως ο μοναδικός NVIDIA Elite Partner στην Ελληνική & Κυπριακή αγορά, προσφέρει σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και ερευνητικά κέντρα εξειδικευμένες λύσεις Compute-DGX, Visualization & Virtualization και αποφέρει σημαντικά οφέλη στην κάλυψη των αναγκών τους για Εξοπλισμό και Υποδομές Πληροφορικής, με σκοπό  τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

Τέλος, ο κος Αλέξανδρος Κούρτης, Διευθυντής Πωλήσεων Δημόσιου Τομέα της Cosmos Business Systems, θα παρουσιάσει “Λύσεις Έξυπνης Πόλης με Παραδειγματικές Εφαρμογές” το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, 13:30μμ., στην αίθουσα ‘’OLYMPIAS’’, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο HELEXPO Θεσσαλονίκης, που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής ΑυτοδιοίκησηςΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ’.