Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και πολλοί μαθητές, αλλά και διδάσκοντες, αναζητούν συσκευές που θα τους βοηθήσουν να ενισχύσουν την παραγωγικότητα τους και να κάνουν πολλαπλές εργασίες για να ανταπεξέλθουνε στο απαιτητικό πρόγραμμα που θα έχουν και φέτος.

Κατανοώντας τις ανάγκες των σημερινών μαθητών, το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) προσφέρει μια ποικιλία συσκευών για βελτιωμένη εμπειρία μελέτης και διδασκαλίας, συμπεριλαμβανομένης της λύσης LG One:Quick Flex, που προσφέρει μέγιστη ευελιξία και άνεση στον χώρο της εκπαίδευσης.

Η λύση One:Quick Flex 43 ιντσών περιλαμβάνει ενσωματωμένο υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows®, κάμερα ανάλυσης 4K UHD, μικρόφωνα, ηχεία και πίνακα. Αυτό σημαίνει ότι το One:Quick Flex έχει ήδη ενσωματωμένα όλα όσα χρειάζονται για τηλε-εκπαίδευση. καθιστώντας τις συνδέσεις που απαιτούνται για αυτήν πολύ πιο απλές. Επίσης, χάρη στην ενσωματωμένη κάμερα, το μικρόφωνο και το ηχείο, αυτή η απόλυτη ψηφιακή εργαλειοθήκη παρακάμπτει τις κουραστικές και χρονοβόρες ρυθμίσεις.

Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία αφής “In-Cell”, το One:Quick Flex δίνει τη δυνατότητα, χρησιμοποιώντας την ειδική γραφίδα, για σημειώσεις και σκαριφήματα, αλλά και τη δυνατότητα αποθήκευσης και κοινοποίησης, των αρχείων που δημιουργείτε στην οθόνη σας. Επιπλέον, βασίζεται στην πλατφόρμα των Windows® και είναι συμβατό με μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών τηλεδιάσκεψης και εργαλείων, ώστε τα μαθήματα να διεξάγονται απρόσκοπτα και από απόσταση.

Η λύση LG One:Quick Flex έχει σχεδιαστεί με μια κινητή βάση που την καθιστά ιδανική για μικρές ομαδικές συναντήσεις και παρουσιάσεις, αποτελώντας μια εξαιρετική επιλογή για εκπαιδευτικά ιδρύματα. Τέλος, υποστηρίζει την περιστροφή της οθόνης κατά 90 μοίρες για την προβολή περιεχομένου και σε κατακόρυφη διάταξη. .