Η Kyndryl, ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών IT παγκοσμίως, ανακοίνωσε ότι έλαβε από τη Cisco τη διάκριση “Global Gold Integrator”, το υψηλότερο δυνατό επίπεδο πιστοποίησης.

Η διάκριση αυτή αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση για την ικανότητα της εταιρείας να παρέχει και να υποστηρίζει προηγμένες λύσεις για ένα ευρύ φάσμα πελατών σε όλο τον κόσμο.

Η συνεργασία αυτή επιτρέπει στην Kyndryl να λαμβάνει προνόμια και κίνητρα επιπέδου Gold, ενώ ταυτόχρονα οι πελάτες στις γεωγραφίες που υποστηρίζονται από τη Cisco έχουν στη διάθεσή τους τις κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες που παρέχουν οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της Kyndryl. Η διάκριση “Global Gold Intergrator” αποτελεί επίσης μια έμπρακτη αναγνώριση της ικανότητας της Kyndryl να διανέμει, να παραδίδει και να υποστηρίζει τις τεχνολογικές λύσεις της Cisco ανά τον κόσμο, καθώς και να παρουσιάζει στους πελάτες της τις λύσεις της Cisco στα Cisco Experience Centers.

Προκειμένου να πιστοποιηθεί η Kyndryl ως “Global Gold Intergrator” από τη Cisco, χρειάστηκε οι μηχανικοί, οι αρχιτέκτονες και οι ομάδες πωλήσεών της να επιδείξουν σημαντικές γνωστικές και εμπειρικές δεξιότητες σε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο τεχνολογίας, λογισμικού και υπηρεσιών της Cisco. Η Kyndryl απέδειξε την ικανότητά της να ανταποκρίνεται σε Βασικούς Δείκτες Απόδοσης (KPI) και αξιολόγησης σύμφωνα με τα κριτήρια της Cisco σε επίπεδο διεθνών, περιφερειακών και τοπικών αρμοδιοτήτων, καθώς και σε σχέση με τα κέντρα εξυπηρέτησης, την παροχή εξειδικευμένων λύσεων και hybrid IT προσφορών και  την ικανοποίηση των πελατών.

Η Kyndryl και η Cisco ανακοίνωσαν πρόσφατα τη νέα τους συνεργασία με στόχο να βοηθήσουν τους πελάτες τους να σχεδιάσουν, να κατασκευάσουν, να διαχειριστούν και να εκσυγχρονίσουν  κρίσιμα συστήματα. Μέσω της συνεργασίας τους πρόκειται να αναπτυχθούν υπηρεσίες private cloud, λύσεις γύρω από το Network και το Edge, δυνατότητες Software Defined Network (SDN) και λύσεις multi-network WAN με ενισχυμένη ασφάλεια, οι οποίες θα διευκολύνουν τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό και θα επιταχύνουν τη μετάβαση στο cloud.

«Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η παγκόσμια πιστοποίηση της Kyndryl ως Global Gold Intergrator, η οποία και πιστεύω ότι θα ενισχύσει περαιτέρω την ήδη στενή της συνεργασία με τη CISCO σε Ελλάδα και Κύπρο. Η εμπειρία και οι λύσεις που διαθέτει η Kyndryl σε παγκόσμιο επίπεδο, σε συνδυασμό με τη στενή τοπική μας συνεργασία και τα τοπικά certifications & specializations, θα δώσουν πρόσβαση στις επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο σε μια μοναδική δεξαμενή ταλέντου και ικανοτήτων και θα τις βοηθήσει να υπερβούν τις σύγχρονες προκλήσεις στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού», αναφέρει ο Αντώνης Τσιμπούκης, Γενικός Διευθυντής της Cisco για την Ελλάδα, την Κύπρο & τη Μάλτα.

«Η κατάκτηση μιας αναγνώρισης που μόνο πέντε άλλες εταιρείες παγκοσμίως έχουν επιτύχει με τη Cisco έρχεται την κατάλληλη στιγμή, ιδιαίτερα για τους πελάτες μας στην Ελλάδα και την Κύπρο», σχολιάζει ο Απόστολος Λεωνιδόπουλος, Managing Director της Kyndryl για την περιοχή. «Συνεργαζόμαστε στενά με τη Cisco εδώ και χρόνια, βοηθώντας τους μεγαλύτερους πελάτες των κορυφαίων κλάδων της τοπικής οικονομίας να καινοτομούν. Η διεθνής ανάδειξή μας σε Global Gold Integrator σε συνδυασμό με τις τοπικές μας πιστοποιήσεις και εξειδικεύσεις (CISCO) στους τομείς του Customer Experience, του Networking, του Collaboration και του Security (πιστοποιήσεις και εξειδικεύσεις που έχουν διπλασιαστεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα) μάς καθιστούν τον ιδανικό συνεργάτη για τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη διαχείριση τέτοιων λύσεων στην περιοχή μας. Έχοντας ανακοινώσει την πρόθεση να αναπτύξουν διεθνώς και από κοινού προηγμένες  υπηρεσίες και λύσεις, η Kyndryl και η Cisco θέτουν τους πελάτες τους σε Ελλάδα και Κύπρο στο επίκεντρο της παγκόσμιας «κούρσας» για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την ανταγωνιστικότητα».

Για να μάθετε περισσότερα για τη συνεργασία της Kyndryl με την Cisco, επισκεφθείτε την διεύθυνση https://www.kyndryl.com/us/en/about-us/alliances/cisco.