Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσιάζει το Samsung Galaxy A23 5G. Σχεδιασμένο για να φέρει την καινοτομία της Samsung σε ακόμη μεγαλύτερο κοινό, το νέο Samsung Galaxy A23 5G προσφέρει καθηλωτική εμπειρία θέασης και gaming και ένα τετραπλό σετ κάμερας που αποτυπώνει κάθε στιγμή με υψηλή ανάλυση και ακρίβεια.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τον λεπτό και κομψό σχεδιασμό του, καθιστούν το Galaxy A23 5G την ιδανική συσκευή σε προσιτή τιμή.

«Η κυκλοφορία του νέου Samsung Galaxy A23 5G επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Samsung για συσκευές προσιτές σε όλους, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα», δήλωσε ο Άρης Παρασκευόπουλος, Επικεφαλής του τμήματος κινητών συσκευών σε Ελλάδα και Κύπρο της Samsung Electronics Hellas. «Με εκπληκτική οθόνη 120 Hz, ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon 695, τετραπλή κάμερα με πλούσιες λειτουργίες και συνδεσιμότητα 5G, οι χρήστες απολαμβάνουν ταχύτητα και απόδοση επόμενης γενιάς σε εξαιρετική τιμή».

Ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας σε υψηλή ανάλυση και 5G

Το Samsung Galaxy A23 5G αναβαθμίζει την καθημερινότητα των χρηστών με ταχύτερη σύνδεση 5G, ισχυρό επεξεργαστή και μεγαλύτερο χρόνο απόκρισης στην οθόνη, ώστε να μπορούν να κάνουν ακόμη περισσότερα, πιο εύκολα από ποτέ. Διαθέτει Infinity-V οθόνη 6.6 ιντσών με υψηλή ανάλυση FHD+, που προσφέρει άνετη παρακολούθηση περιεχομένου και καθηλωτική εμπειρία online gaming και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, για πιο φυσική εικόνα ενώ, η κάθε σκηνή ανανεώνεται πιο ομαλά. Με μπαταρία 5.000 mAh και δυνατότητα υπερταχείας φόρτιση 25W, ο χρήστης μπορεί να αξιοποιεί το smartphone του στο έπακρο, όλη μέρα. Σε συνδυασμό με τον ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 695 5G με συγχρονισμό στα 2.2 GHz, ο χρήστης απολαμβάνει υψηλές ταχύτητες και ενισχυμένη απόδοση, όταν χρησιμοποιεί τη συσκευή του είτε για δουλειά είτε για ψυχαγωγία.

Λήψη εντυπωσιακών φωτογραφιών και επαρκής αποθηκευτική μνήμη

Το Galaxy A23 5G έρχεται εξοπλισμένο με μια ευέλικτη σειρά τεσσάρων καμερών, που επιτρέπει στους χρήστες να αποτυπώνουν τον κόσμο όπως ακριβώς τον βλέπουν. Με τη λειτουργία OIS (Οπτική Σταθεροποίηση Εικόνας), η κύρια κάμερα 50 MP του Galaxy A23 5G αιχμαλωτίζει εντυπωσιακά κάθε λεπτομέρεια, ακόμη και από απόσταση. Το σύστημα κάμερας του νέου smartphone της Samsung ενσωματώνει επίσης μια Υπερευρυγώνια κάμερα 5 MP, μια κάμερα βάθους 2 MP και μια κάμερα macro 2 MP ενώ, με τη μπροστινή κάμερα 8 MP, ο χρήστης μπορεί να τραβήξει τις πιο εντυπωσιακές selfie. Ακόμη, η προηγμένη λειτουργία πορτρέτου που διαθέτει το A23 5G δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να τραβήξουν φωτογραφίες των φίλων και της οικογένειάς τους, σαν επαγγελματίας. 

Και επειδή οι πιο όμορφες αναμνήσεις πρέπει να μένουν για πάντα, το Samsung Galaxy A23 5G διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με 64 GB και 128 GB εσωτερικής μνήμης, με δυνατότητα επέκτασης έως και 1 TB με κάρτα microSD.

Εμπειρία συνδεσιμότητας Galaxy

Η συνδεδεμένη εμπειρία Galaxy ανταποκρίνεται στην ανάγκη των ανθρώπων για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και άνεση στην καθημερινότητα. Με την εφαρμογή Quickshare, το οικοσύστημα Samsung Galaxy διευκολύνει την κοινή χρήση περιεχομένου και αρχείων με τους υπόλοιπους χρήστες Galaxy, χωρίς την ανάγκη σύνδεσης διαδικτύου. Το A23 5G συνδυάζεται άψογα με τα νέα Galaxy Watch5 και Watch5 Pro, για παρακολούθηση των στόχων φυσικής κατάστασης και των μοτίβων ύπνου, καθώς και τα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds2 Pro, για ανώτερη ποιότητα ήχου. Με πρόσθετες λειτουργίες όπως το One UI 4.1, το Galaxy A23 5G έχει σχεδιαστεί για να κάνει τους χρήστες πιο παραγωγικούς και δημιουργικούς, κάθε μέρα.

Διαθεσιμότητα

Το Galaxy A23 5G διατίθεται σε μια σειρά από κομψά και μοντέρνα χρώματα: Awesome Black, Awesome Blue και Awesome White και θα είναι διαθέσιμο σε Ελλάδα και Κύπρο από τις 23 Σεπτεμβρίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε https://www.samsung.com/gr/smartphones/galaxy-a/galaxy-a23-5g-awesome-blue-64gb-sm-a236blbueue/ 

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

  A23 5G
Μέγεθος 165,4 x 76,9 x 8,4χιλ / 197γρ
Οθόνη 6,6″ FHD+ Infinity-V
AP  Οκταπύρηνο 
Κάμερα Πίσω Τετραπλή
50(Κύρια)

5MP,F2.2(Υπερευρυγώνια)
2MP, F2.4 (Βάθους)

2MP, F2.4 (Macro)

Μπροστά 8MP(F2.0)
Μνήμη 4+64 / 4+128

*Η RAM και η χωρητικότητα της εσωτερικής μνήμης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον πάροχο. Η πραγματική διαθεσιμότητα αποθήκευσης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το προεγκατεστημένο λογισμικό.

**Η κάρτα MicroSD πωλείται χωριστά. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά.

Μπαταρία 5.000mAh 

(25W Ταχεία φόρτιση)

*Τυπική τιμή ελεγμένη σε εργαστηριακές συνθήκες τρίτων. Τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση στη χωρητικότητα της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταρίας που δοκιμάστηκαν σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι 4.860 mAh.

OS Android 12

One UI 4.1

Ασφάλεια Samsung Knox
Δίκτυο 5G
 Συνδεσιμότητα Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4G+5GHz), Bluetooth® v 5.1
Αισθητήρες Επιταχυνσιόμετρο, Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, Γυροσκοπικός Αισθητήρας, Γεωμαγνητικός Αισθητήρας, Αισθητήρας λαβής, Εικονικός Αισθητήρας Φωτός, Εικονικός Αισθητήρας Εγγύτητας