Η Πλαίσιο Computers παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά τον πρώτο inkjet εκτυπωτή που δεν χρειάζεται ανταλλακτικά μελάνια. Ο Epson EC-01 είναι διαθέσιμος σε μόλις 4 χώρες στην Ευρώπη.
Ο νέος εκτυπωτής αυτός επιτρέπει τη δραστική μείωση του κόστους των έγχρωμων εκτυπώσεών σας, καθώς φτάνει το κόστος της έγχρωμης εκτύπωσης μόλις στο 0,04€ ανά σελίδα.
Το νέο μοντέλο εκτυπώνει έως και 8.000 σελίδες βάσει ISO 24711/24712, χωρίς να χρειαστεί αλλαγή μελανιών, με ταχύτητα έως και 27 σελ./λεπτό, τόσο σε έγχρωμη, όσο και σε ασπρόμαυρη λειτουργία.
Όταν ολοκληρώσει τον κύκλο των 8.000 σελίδων, το μηχάνημα επιστρέφεται στο Πλαίσιο και αποστέλλεται στη συνέχεια στο κέντρο ανακύκλωσης της Epson.
Δείτε το νέο μοντέλο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.plaisio.gr και από κοντά στα καταστήματα Πλαίσιο.
