Την πρώτη της παρουσία στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ πραγματοποίησε η BOX NOW. 

Η εταιρεία εντυπωσίασε το κοινό της έκθεσης με τo πράσινο περίπτερο, τα event που διοργάνωσε αλλά και την μοναδική καινοτομία που φέρνει στον δυναμικό χώρο των παραδόσεων ηλεκτρονικού εμπορίου με σταθερό σημείο παράδοσης σε πολύ κοντινή απόσταση από τον παραλήπτη.

Το περίπτερο επισκέφτηκαν περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες ενώ πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με 400 επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με την BOX NOW για να προσφέρουν στους πελάτες τους τις μοναδικές λύσεις παράδοσης και παραλαβής των προϊόντων τους. 

Η BOX NOW,  η πράσινη πελατοκεντρική start up που αλλάζει τα δεδομένα στις παραδόσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, με την παράδοση σε lockers σε κομβικά σημεία σε όλη την Ελλάδα εντυπωσίασε επισήμους και επισκέπτες. Μάλιστα, πολλοί επιχειρηματίες  και πολίτες που επισκέφτηκαν το πράσινο περίπτερο  ενημερώθηκαν για το γεγονός ότι μόλις σε ένα χρόνο από τη λειτουργία της, η εταιρεία έχει εξυπηρετήσει πάνω από 40 χιλιάδες καταναλωτές με βασικό στόχο το «Όπου και να είσαι, ό,τι ώρα και να είναι, το δέμα σου είναι εδώ». 

Εκτός από την παρουσίαση του μοναδικού και οικολογικού τρόπου που λειτουργεί το μοντέλο της BOX NOW, τη διαδικασία παραλαβής δεμάτων και την ενημέρωση επισκεπτών για τις υπηρεσίες παραλαβής προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου, την αποστολή δεμάτων από ιδιώτη σε ιδιώτη μέσω BOX NOW Locker, ο επισκέπτης είχε την δυνατότητα να συμμετάσχει σε διαδραστικά παιχνίδια και διαγωνισμούς, να διεκδικήσει πλούσια δώρα αλλά και να γευτεί δωρεάν signature cocktails.

Η BOX NOW  προσφέρει ένα νέο τρόπο παραλαβής ηλεκτρονικών παραγγελιών, με το συνεχώς διευρυμένο δίκτυο εξυπηρέτησης της, με τα πράσινα, eco-friendly  Lockers σε περισσότερες από 140 περιοχές της Ελλάδας.  Με περισσότερα από 1.000 Lockers σε όλη τη χώρα, η BOX NOW καλύπτει το 75% του πληθυσμού, ενδεικτικά σε: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Τρίπολη, Χαλκίδα, Πύργο, Καλαμάτα, Άργος, Αγρίνιο, Λάρισα κα. Βασικός της στόχος είναι  όλοι οι καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε κάποιο BOX NOW Locker, καλύπτοντας όσο το δυνατόν μικρότερη απόσταση για να παραλάβουν τις παραγγελίες τους.