Η Canon ανακοινώνει σημαντικές βελτιώσεις στις σειρές πολυμηχανημάτων imageRUNNER ADVANCE, imageRUNNER, i-SENSYS X και imagePRESS, ειδικά σχεδιασμένες να βοηθήσουν επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του υβριδικού μοντέλου  εργασίας.

Καθώς οι οργανισμοί προσπαθούν να τελειοποιήσουν τη στρατηγική τους για την υβριδική εργασία που εφαρμόστηκε πρόσφατα, οι χώροι εργασίας αλλάζουν. Τα μεγάλα γραφεία με πολλά τμήματα δεν αποτελούν πλέον τον κανόνα ενώ πολλές εταιρείες συρρικνώνουν τις εγκαταστάσεις τους και ενοποιούν διαδικασίες για να καλύψουν σενάρια εργασίας σε διαφορετικά περιβάλλοντα. Οι λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού της Canon ενισχύονται από τις παρακάτω νέες προσθήκες:

  • Η νέα Σειρά imageRUNNER ADVANCE DX 4800 και η Σειρά imageRUNNER 2700 προσφέρουν στους χρήστες όλα τα πλεονεκτήματα συνδεσιμότητας, παραγωγικότητας, βιωσιμότητας, ασφάλειας και εύκολης συντήρησης του υπάρχοντος χαρτοφυλακίου Α3 πολυμηχανημάτων της Canon με μεγαλύτερο εύρος απόδοσης. Τα μοντέλα προσφέρουν αυξημένη λειτουργικότητα μέσω υποστήριξης περισσότερων μέσων εκτύπωσης, ικανότητας συρραφής περισσότερων σελίδων και  για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση. Επιπλέον, η τελευταία σειρά επιτρέπει ένα πολύ σημαντικό επίπεδο προϊοντικής συνέχειας με απλή εγκατάσταση και συντήρηση, εξασφαλίζοντας μία απρόσκοπτη εμπειρία σε κάθε εργασιακό περιβάλλον.
  • Η νεότερη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο έγχρωμων συσκευών A4 της Canon, η Σειρά i-SENSYS X C1333, προσφέρει βελτιωμένη παραγωγικότητα, εμπειρία χρήστη, ενισχυμένη ασφάλεια, όλα αυτά συνδυάζονται σε μικρού μεγέθους συσκευές. Χάρη στη νέα σχεδίαση και μηχανή, οι χρήστες απολαμβάνουν ταχύτερη εκτύπωση και σάρωση σε μικρότερες και ελαφρύτερες συσκευές. Η ευρύτερη υποστήριξη μέσων και η υψηλότερη ποιότητα εκτύπωσης με χαρακτηριστικά όπως η εκτύπωση διπλής όψης A5 και η υποστήριξη μεγέθους A6, καθιστούν τις συγκεκριμένες συσκευές ένα αξιόπιστο και ευέλικτο τμήμα σε κάθε στόλο συσκευών.
  • Η νέα Σειρά imagePRESS C270 προσφέρει σάρωση υψηλότερης ταχύτητας και σταθερή εμπειρία χρήστη που συμβαδίζει με αυτή των υπόλοιπων εταιρικών λύσεων της Canon. Οι συσκευές συνδυάζουν τη λειτουργικότητα και τη συνδεσιμότητα με τη δημιουργική επαγγελματική εκτύπωση, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να βελτιώσουν τις εσωτερικές τους δυνατότητες εκτύπωσης με την παραγωγή φυλλαδίων, υλικών επικοινωνίας direct mail, καταλόγων και άλλων.
  • Με το προηγμένο λογισμικό διαχείρισης εκτυπώσεων και σαρώσεων της Canon, uniFLOW online, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν τη δύναμη της συνδεσιμότητας στο cloud για να συνδέσουν τον στόλο τους ακόμη και αν βρίσκεται σε πολλαπλούς εργασιακούς χώρους. Αυτή η ολοκληρωμένη λύση λογισμικού ενισχύει τη συνεργασία σε κάθε χώρο εργασίας υποστηρίζοντας περιβάλλοντα με εκτυπωτικό στόλο πολλαπλών προμηθευτών, ώστε οι επιχειρήσεις να μπορούν να διασφαλίσουν την απρόσκοπτη διαχείριση εγγράφων και την ασφάλεια των δεδομένων τους σε όλα τα νέα  συστήματα της Canon, καθώς και σε προϋπάρχουσες συσκευές στην υποδομή τους.

Ο κ. Hiro Imamura, Vice President, Marketing & Innovation, Digital Printing & Solutions της Canon Europe, σχολιάζει: «Όπως έγινε εμφανές τα τελευταία χρόνια, η υβριδική εργασία σημαίνει διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους. Είτε οι εργαζόμενοι προτιμούν να εργάζονται σε κεντρικά γραφεία, κοινόχρηστα περιβάλλοντα συνεργασίας ή στο σπίτι, η ευελιξία έχει γίνει το σύνθημα για πολλές νέες στρατηγικές εργασίας. Ως εκ τούτου, οι οργανισμοί, μεγάλοι και μικροί, έχουν δείξει μια αυξανόμενη ανάγκη για λύσεις που είναι σε θέση να υποστηρίξουν τους εργαζόμενους οποτεδήποτε, οπουδήποτε και με όποιον τρόπο κι αν εργάζονται. 

«Η δυνατότητα πρόσβασης και κοινής χρήσης εγγράφων σε όλες τις τοποθεσίες εργασίας είναι απαραίτητη στον σημερινό κόσμο και η δυνατότητα ψηφιοποίησης και σύνδεσης στο cloud των εταιρικών λύσεων μας συνεχίζει να προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να παραμένουν αφοσιωμένοι, παραγωγικοί και ασφαλείς. Παρόλα αυτά, η υβριδική εργασία είναι μια συνεχώς μεταβαλλόμενη ιδέα και οι νέες μας ανακοινώσεις σηματοδοτούν την τελευταία έκφραση της δέσμευσής μας να ανταποκριθούμε στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνολική πρόταση υβριδικής εργασίας της Canon, επισκεφθείτε τo https://www.canon.gr/business/solutions/hybrid-working/