Η NOVA – WIND , ακολουθώντας πάντα τις τεχνολογικές εξελίξεις, διαθέτει από σήμερα στο wind.gr και στο δίκτυο των καταστημάτων της τα νέα μοντέλα της Apple, τη σειρά iPhone 14.  

Η τιμή για το iPhone 14 Pro ξεκινάει από 1.399€, για το iPhone 14 Pro Max από 1.549€ και για το iPhone 14 από 1.069€, με δυνατότητα αγοράς έως 48 άτοκες δόσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν εύκολα και οικονομικά το πολυπόθητο iPhone 14, με όφελος έως και 788€, επιστρέφοντας απλά την παλιά τους συσκευή σε επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου της Wind. 

Η νέα σειρά iPhone 14 της Apple παρουσιάστηκε σε εκδήλωση την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, με την εταιρεία να ενημερώνει για τα τρία νέα εντυπωσιακά μοντέλα της. Τα χαρακτηριστικά των νέων κινητών τα κάνουν, αυτή τη στιγμή, τα πιο πολυπόθητα τεχνολογικά προϊόντα της αγοράς, ενώ παράλληλα διευρύνουν την γκάμα των συσκευών με δυνατότητα σύνδεσης στο δίκτυο 5G.

Αναλυτικά, τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max έρχονται σε μεγέθη των 6.1 και 6.7 ιντσών αντίστοιχα, με notch που αλλάζει σχήμα, μεγάλη αναβάθμιση στις κάμερες στα 48MP και Always-On οθόνη που επιτρέπουν τη νέα λειτουργία της σειράς Dynamic Island. Επιπλέον, η Apple παρουσιάζει το Crash Detection1, μια νέα δυνατότητα ασφάλειας που καλεί σε βοήθεια όταν ο κάτοχος της συσκευής βρίσκεται σε κίνδυνο.  

Αντίστοιχα, το iPhone 14 διαθέτει αντίστοιχες δυνατότητες με τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max διπλής κάμερας για εκπληκτικές φωτογραφίες τόσο σε χαμηλό φωτισμό όσο και σε έντονο φως.  

Η Nova – Wind, υποστηρίζοντας έμπρακτα την καθημερινότητα του καταναλωτή ώστε να ζει στον σύγχρονο κόσμο της επικοινωνίας, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα με σκοπό να μπορούν να απολαμβάνουν όλοι την αξεπέραστη ποιότητα επικοινωνίας του δικτύου της και προτρέπει όλους τους ενδιαφερόμενους να γνωρίσουν το νέο iPhone 14 της Apple μέσα από τα καταστήματά της.

Περισσότερα εδώ