Το COSMOTE Insurance συνεχίζει να επεκτείνει τις συνεργασίες του με κορυφαία ασφαλιστικά brands και καλωσορίζει το myZen, τη νέα online υπηρεσία της Groupama Ασφαλιστικής.

Η ψηφιακή πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών της COSMOTE φέρνει πρώτη το myZen στη διάθεση των πελατών της, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο τα προϊόντα που προσφέρει, συνδυάζοντας ανταγωνιστικές τιμές και ειδικές παροχές.

Το myZen κάνει την ασφάλιση μία απλή υπόθεση για τον καταναλωτή, παρέχοντας ευκολία και ευελιξία με πολύ ανταγωνιστικές τιμές (ετήσια ασφάλιση αυτοκινήτου από 7,5€ τον μήνα), μέσα από τρία προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου. Επιπλέον, παρέχει άμεση έκδοση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου, χωρίς έγγραφα και γρήγορη διαδικασία αποζημίωσης. Και όλα αυτά με την αξιοπιστία και τη σιγουριά της Groupama Ασφαλιστικής, που διαθέτει μια μακρόχρονη πορεία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Παράλληλα, έως τις 30.09.2022, με κάθε νέα ασφάλεια αυτοκινήτου, διάρκειας 6 ή 12 μηνών, ο ασφαλισμένος του myZen κερδίζει δωροεπιταγή αξίας έως και 35€ για αγορά καυσίμων από επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ & BP.

Προτεραιότητα στον πελάτη

Με καλοσχεδιασμένα ασφαλιστικά προγράμματα και επενδύοντας στις δυνατότητες που δίνουν τα ψηφιακά μέσα, το myZen δίνει προτεραιότητα στον πελάτη και υπόσχεται να κάνει τη ζωή του πιο απλή, επιτρέποντάς του να εστιάσει σε όσα είναι πραγματικά σημαντικά για εκείνον. Γι’ αυτό και ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία του COSMOTE Insurance να βελτιώνει την καθημερινότητα των πελατών του μέσω της τεχνολογίας. 

Το COSMOTE Insurance παρέχει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις οχήματος, κατοικίας, πρωτοβάθμιας υγείας και σκάφους και οι καταναλωτές μπορούν εύκολα και γρήγορα, με μερικά μόνο κλικ, να βρουν το πρόγραμμα ασφάλισης που τους ταιριάζει. Βρίσκοντας τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας – τιμής, ο χρήστης συγκρίνει και επιλέγει αυτό που πραγματικά τον συμφέρει ανάμεσα σε πολλά προγράμματα, με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με υποστήριξη όλο το 24ωρο από πιστοποιημένους συμβούλους ασφαλίσεων.