H νέα σειρά inkjet είναι εξοπλισμένη με οθόνη αφής, ασύρματη εκτύπωση, χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης, (0,01€/σελίδα για α/μ εκτύπωση), καθώς και 5ετή εγγύηση σε επιλεγμένα μοντέλα της.


Lexmark S & Pro SeriesΗ νέα σειρά περιλαμβάνει πολυμηχανήματα τεχνολογίας inkjet με δυνατότητες εκτύπωσης, σάρωσης, αντιγραφής, αποστολής και λήψης φαξ, η οποία σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.


Συγκεκριμένα, οι νέες σειρές S και Pro διαθέτουν νέο, κομψό σχεδιασμό με μοντέρνα εμφάνιση και τρία από τα εννιά μοντέλα διαθέτουν επιπλέον οθόνη αφής για γρήγορη και απλή πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες και δυνατότητα δημιουργίας συντομεύσεων των πιο συνηθισμένων εργασιών.


Επιπλέον, με τη δυνατότητα ασύρματης εκτύπωσης, οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν από διαφορετικούς υπολογιστές που βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία στο σπίτι ή στο γραφείο. Έτσι, ένας και μόνο εκτυπωτής μπορεί να καλύψει τις ανάγκες διαφόρων χρηστών.


Ειδικότερα, με τη νέα ασύρματη τεχνολογία WiFi N, οι χρήστες μπορούν να εκτυπώσουν από απόσταση έως και 100μ., με τριπλάσια κάλυψη σε σχέση με το πρωτόκολλο επικοινωνίας 802.11b/g και με ταχύτερη μεταφορά δεδομένων η οποία εξυπηρετεί στη γρηγορότερη σάρωση πολυσέλιδων εγγράφων.


Η Lexmark ανταποκρινόμενη στις επιτακτικές ανάγκες για μείωση του εκτυπωτικού κόστους και διευκόλυνση στην αναζήτηση αναλωσίμων, δημιούργησε μία και μόνο οικογένεια αναλωσίμων με τέσσερα ανεξάρτητα μελάνια, απαλλάσσοντας το χρήστη απ’ τη διαδικασία αναζήτησης διαφορετικού κωδικού ανά εκτυπωτή και αντικατάσταση μόνο του χρώματος που εξαντλείται. Επιπλέον, επιλέγοντας αναλώσιμα extra large, ο χρήστης εκτυπώνει έως και 3 φορές περισσότερες σελίδες σε σχέση με τα απλά, με το χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης της αγοράς, από 0,01€/σελίδα για α/μ εκτύπωση (ισχύει για τα μοντέλα Pro805 & Pro905).


Τέλος, η Lexmark δεσμεύεται και προσφέρει εγγύηση έως και 5 χρόνια, με δωρεάν άμεση επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εντός 24 ωρών για όλη τη διάρκεια της εγγύησης και δωρεάν επιστροφή σε όλη την Ελλάδα, εκτός Αττικής.