Η LG UltrafileTM OLED Professional (32EP950) του επαγγελματικού τμήματος Business Solutions της LG Electronics (LG) είναι η ιδανική επιλογή οθόνης για επαγγελματίες του δημιουργικού και του κινηματογράφου, Youtubers, φωτογράφους ή επαγγελματίες έντυπων και ψηφιακών μέσων.

Εκτός από το εξαιρετικό χρώμα, τη σαφήνεια και την απόδοση, η οθόνη παρέχει  όλες τις επιλογές συνδεσιμότητας που χρειάζονται οι επαγγελματίες για εργασία με διάφορους τύπους εργαλείων και συσκευών. 

Η UltraFineTM 32EP950 OLED Pro υποστηρίζει ανάλυση 4K (3840 x 2160 pixels) και  περιλαμβάνει κορυφαία χαρακτηριστικά όπως:

Υψηλός λόγος αντίθεσης

Το OLED πάνελ προσφέρει υψηλές δυνατότητες HDR (High Dynamic Range) χάρη στον μεμονωμένο έλεγχο των pixel ενώ έχει και πολύ υψηλή αντίθεση 1.000.000:1. Χάρη στον υψηλό λόγο αντίθεσης, απεικονίζονται με ακρίβεια σχεδόν όλα τα χρώματα και το οπτικό περιεχόμενο προβάλλεται όπως το προέβλεψαν οι δημιουργοί. Eπιπλέον, η UltraFineTM OLED Professional διαθέτει πιστοποίηση VESA Display HDRTM 400 True Black, καθώς η οθόνη δείχνει βαθύ μαύρο και είναι σε θέση να αναπαράγει υπέροχες λεπτομέρειες εντός της περιοχής σκιάς. 

Ακριβής αναπαραγωγή χρωμάτων

Η LG UltraFine™ OLED Pro χρησιμοποιεί τα πρότυπα του κλάδου DCI-P3 99% (τυπ.) και Adobe RGB 99% (τυπ.). Αυτό το μεγάλο εύρος γκάμας χρωμάτων δίνει τη δυνατότητα στην οθόνη να αναπαράγει ικανοποιητικά τις χρωματικές περιοχές πολλαπλών προτύπων, αναπαριστώντας με ακρίβεια τα χρώματα με τις ίδιες αποχρώσεις που χρησιμοποιούν οι σκηνοθέτες. Η οθόνη υποστηρίζει επίσης σήματα HDR, όπως το BT.2100 (πρότυπο εκπομπής για HDR TV) και PQ / P3 PQ, το οποίο παρέχει πλεονεκτήματα στο μοντάζ ταινιών και βίντεο.

Αληθινό 10-bit

Με τα αληθινά χρώματα 10-bit που υποστηρίζει, η LG UltraFine™ OLED Pro αναπαράγει πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα, παρέχοντας στους δημιουργούς πιο ομαλές διαβαθμίσεις στο περιεχόμενο που επεξεργάζονται. 

Ποικιλία συνδέσεων για πλήθος επαγγελματικών συσκευών

Η LG UltraFineTM OLED Professional παρέχεται με ένα ευέλικτο σύνολο επιλογών συνδεσιμότητας. Συγκεκριμένα, διαθέτει θύρα USB Type-C™ (PD 90 W), δύο θύρες DisplayPort, μία θύρα HDMI και τρεις θύρες USB. Η οθόνη έχει επίσης τη δυνατότητα βαθμονόμησης εξοπλισμού και έτσι ο χρήστης μπορεί να εργαστεί στο ίδιο χρωματικό περιβάλλον ακόμα και όταν χρησιμοποιεί άλλες συσκευές.

Η LG UltraFineTM OLED Professional είναι μοναδική στο είδος της οθόνη OLED που απευθύνεται σε έμπειρους δημιουργούς.

Όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και εγγύηση 0 pixel.