Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα η εκδήλωση του λογισμικού SAP Signavio με την παρουσία πολλών εκπροσώπων πελατών.

Πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις από τον Wassilios Lolas, Vice President του Center of Excellence SAP Signavio, και την Hoda Mansour, Διευθύντρια του SAP Signavio για Νότιο Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική ενώ ακολούθησε ελεύθερη συζήτηση. 

Σε αυτή την εκδήλωση οι πελάτες της SAP είχαν την ευκαιρία να εντρυφήσουν στον κόσμο των δεδομένων και να δουν πως η ανάλυσή τους αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο που διευρύνει τον ορίζοντα της βιώσιμης κερδοφορίας. Αντλώντας  χρήσιμες πληροφορίες κατά την εκτέλεση των επιχειρησιακών λειτουργιών, οι λύσεις της SAP συμβάλλουν στη εξαγωγή σημαντικών γνώσεων που διευκολύνουν τον εντοπισμό κοστοβόρων διαδικασιών, ελαχιστοποιούν τον παράγοντα του κινδύνου και αυξάνουν τον δείκτη προβλεψιμότητας. 

«Σε μια εποχή όπου το απροσδόκητο έχει γίνει μέρος του αναμενόμενου, η τεχνογνωσία και η 50χρονη εμπειρία της SAP, βοηθούν τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να πετύχουν σημαντικές επιδόσεις, αξιοποιώντας τα δικά τους δεδομένα και μετατρέποντάς τα σε δικές τους βέλτιστες πρακτικές» δήλωσε ο Άλεξ Μουραντιάν – Διευθυντής Πωλήσεων SAP για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. «Στόχος μας είναι να διευκολύνουμε το ταξίδι του επιχειρησιακού μετασχηματισμού των πελάτων μας, παρέχοντάς τους τα μέσα ώστε να γίνουν πιο ευέλικτοι και πιο αποδοτικοί», συμπλήρωσε. 

«Η λύση του SAP Signavio θα μας βοηθήσει να ξεκλειδώσουμε ακόμη περισσότερες επιχειρηματικές διαδικασίες και να ενισχύσουμε την ευελιξία μας» ανέφερε σχετικά ο Bill Karnazes, COO της Viohalco Group που έδωσε το παρών στην εκδήλωση. 

“Η υψηλή και σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας είναι βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας μας. Οι  συνήθειες και οι απαιτήσεις κατανάλωσης συνεχώς αλλάζουν και εμείς, χάρη στην υιοθέτηση και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε σε κάθε προτίμηση. Στην σημερινή εκδήλωση είδαμε πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία για να δημιουργούμε αξία για την ανθρώπινη διατροφή”, δήλωσε o κ. Νικόλαος Φωτόπουλος – Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Loulis Food Ingredients Α.Ε.»

«Η ψηφιακή μετάβαση επεκτείνει την προσαρμοστικότητα αυξάνοντας την προστιθέμενη αξία. Κάθε αλλαγή όμως αποτελεί μια πρόκληση! Εμείς στην SAP, είμαστε δίπλα στον πελάτη σε κάθε βήμα και στάδιο αυτής της αλλαγής, ώστε να επέλθει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα», ανέφερε ο Wassilios Lolas, Vice President του Center of Excellence SAP Signavio και προσκάλεσε όσους θέλουν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία για το πως φαντάζει η επιχείρηση του μέλλοντος, να παρακολουθήσουν το «Βusiness Process Transformation Forum» που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο 9-10 Νοεμβρίου 2022. 

Περισσότερες πληροφορίες για το Process Transformation Forum  στο Βερολίνο θα βρείτε εδώ