Η έναρξη μιας νέας σχολικής χρονιάς μπορεί να είναι ταυτόχρονα χαοτική, αγχωτική και συναρπαστική.

Ίσως είναι δύσκολο να έχεις τον απόλυτο έλεγχο, πόσο μάλλον να βρεις το χρόνο να διατηρήσεις ανεξίτηλες τις αναμνήσεις της σχολικής ή φοιτητικής ζωής. Για να δώσουμε έμπνευση σε όσους επιστρέφουν στα θρανία αυτόν τον Σεπτέμβριο, προτείνουμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες συσκευές της Canon, με στόχο να βοηθήσουμε μαθητές και σπουδαστές να οργανωθούν και ταυτόχρονα να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους.

Canon PIXMA TS5350 Series – Η λύση για εντυπωσιακές σχολικές εργασίες

Οι γονείς ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να γίνουν πιο δημιουργικά με αυτόν τον εύχρηστο οικιακό εκτυπωτή inkjet 3 σε 1, ο οποίος μπορεί να εκτυπώσει, να σαρώσει, να αντιγράψει και να συνδεθεί με λογαριασμούς κοινωνικών μέσων με ευκολία. Χρησιμοποιώντας χαρτί για  σιδερότυπα μπορείτε να δώσετε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα σε αξεσουάρ όπως τσάντες γυμναστηρίου, μπλουζάκια και μολυβοθήκες.

https://www.canon.gr/printers/pixma-ts5350-series/

Canon SELPHY Square QX10 – Το οικογενειακό φωτογραφικό άλμπουμ ανανεώνεται

Με αυτόν τον φορητό εκτυπωτή κρατάς ζωντανές τις αξέχαστες προσωπικές σου στιγμές. Οι γονείς μπορούν να εκτυπώσουν αναμνήσεις από την πρώτη μέρα του παιδιού τους στο σχολείο – γρήγορα και εύκολα από το smartphone. Με πλούσια χρώματα και μοναδική λεπτομέρεια για εκτυπώσεις που διαρκούν έως και 100 χρόνια. Με τη δωρεάν εφαρμογή Canon SELPHY Photo Layout, δημιουργείς εκτυπώσεις με vintage πλαίσια και μοναδικά περιγράμματα.

https://www.canon.gr/printers/selphy-qx10/

Canon PIXMA TS3150/TR4550 – Τύπωσε τα πάντα, γρήγορα και οικονομικά

Σάρωσε και τύπωσε τα πάντα, από σχολικές εργασίες μέχρι προσωπικά ημερολόγια και φωτογραφίες χωρίς περιθώρια με ευκρινές κείμενο και ζωντανά χρώματα, απευθείας από smartphone, φωτογραφικές μηχανές με σύνδεση σε δίκτυα Wi-Fi ή στο cloud. Για ακόμη οικονομικότερες εκτυπώσεις φροντίζουν τα φυσίγγια μελάνης XL.

https://www.canon.gr/printers/pixma-ts3150-series/

https://www.canon.gr/printers/pixma-tr4550/

Canon Zoemini S2 – Selfies και συναρπαστικές εκτυπώσεις στη στιγμή

Οι γονείς που ψάχνουν το καλύτερο δώρο για το παιδί τους ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς θα λατρέψουν αυτή την instant φωτογραφική μηχανή με εκτυπωτή. Με καθρέφτη για selfie, φωτισμό με ring-light και δυνατότητα ζωντανής προβολής καταγράφει όλες τις στιγμές από διασκεδαστικές μέρες με φίλους. Τυπώνει αυτοκόλλητα για διακόσμηση του laptop, των τετραδίων ή της κασετίνας δίνοντας μια προσωπική πινελιά.

https://www.canon.gr/cameras/zoemini-s2/