Η Vodafone TV παρουσιάζει το ανανεωμένο πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου με νέο περιεχόμενο από την Disney+, συμπεριλαμβανομένου του ολοκαίνουργιου live-action Pinocchio της Disney και της πιο πρόσφατης πρωτότυπης σειράς από τη Lucasfilm, Andor.

Στο HBO βρίσκεται ο Tom Cruise στα ερτζιανά και τη συνέχεια του House of the Dragon. Τα πάντα στο Vodafone TV κάνουν την επιστροφή από τις διακοπές ακόμα πιο συναρπαστική.

Με μόλις 6,90 ευρώ το μήνα και τον πρώτο μήνα δωρεάν, χωρίς αποκωδικοποιητή και δεσμεύσεις όλοι έχουν πρόσβαση σε αμέτρητες επιλογές και πρόσβαση σε ολόκληρο τον κατάλογο HBO ή εντελώς δωρεάν με τα προγράμματα Triple Play FIBER 100 και 200 ​​και πρόσβαση στον μοναδικό κατάλογο του Disney+.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠO TO DISNEY+

«Mike» (18+)

Το “Mike” εξερευνά τη δυναμική και αμφιλεγόμενη ιστορία του Mike Tyson. Η νέα σειρά 8 επεισοδίων εξερευνά τα ταραχώδη σκαμπανεβάσματα της καριέρας και της προσωπικής ζωής του Tyson, μέχρι το πώς έγινε ένας αγαπημένος παγκόσμιος αθλητής. Μετάδοση από 08/09.

«Αndor»

Νέος από το Star Wars, σε μια επικίνδυνη εποχή, ο Cassian Andor ξεκινά ένα μονοπάτι που προορίζεται να τον μετατρέψει σε ήρωα επαναστάτη. Μετάδοση από 21/09.

«The Kardashians Season 2» (16+)

Οι κάμερες επιστρέφουν για να απαθανατίσουν τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ζωές των Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall και Kylie. Η οικογένεια καλωσορίζει τους θεατές πίσω για να σταθεί μαζί τους στους τελευταίους θριάμβους και αγώνες τους. Από φλογερά ειδύλλια και ορόσημα που αλλάζουν τη ζωή μέχρι αφάνταστες επιτυχίες, ο οικογενειακός τους δεσμός παραμένει άρρηκτος καθώς περιηγούνται στη δημόσια και ιδιωτική τους ζωή – για να δει όλος ο κόσμος. Μετάδοση από 22/09

«The Old Man» (16+)

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα μπεστ σέλερ του Τόμας Πέρι, το The Old Man επικεντρώνεται στον Νταν Τσέις (Τζεφ Μπρίτζες) που δραπέτευσε από τη CIA πριν από δεκαετίες και έκτοτε ζει εκτός δικτύου. Όταν ένας δολοφόνος φτάνει και προσπαθεί να βγάλει τον Τσέις έξω, ο παλιός αρχηγός μαθαίνει ότι, για να εξασφαλίσει το μέλλον του, πρέπει να συμφιλιώσει το παρελθόν του. Ο Βοηθός Διευθυντής Αντικατασκοπείας του FBI καλείται να κυνηγήσει τον Τσέις λόγω του περίπλοκου παρελθόντος του με τον απατεώνα δραπέτη. Μετάδοση από 28/09

«Πινόκιο»

Η επανάληψη του πολυαγαπημένου κλασικού της Disney “Pinocchio”, για το πιο διάσημο ξύλινο αγόρι που περνά από εξαιρετικές περιπέτειες στο δρόμο του για να γίνει αληθινό αγόρι είναι η νέα ταινία του Robert Zemeckis με τον Tom Hanks ως Geppeto. Διαθέσιμη από τις 08/09, αποκλειστικά στο Disney+.

«Χόκους Πόκους: Οι Τρεις Μάγισσες 2»

Η Disney φέρνει μια στοιχειωμένη συνέχεια του κλασικού Halloween του 1993 με τις απολαυστικά κακές αδερφές Sanderson. Έχουν περάσει 29 χρόνια από τότε που κάποιος άναψε το κερί της Μαύρης Φλόγας και ανέστησε τις αδερφές Sanderson του 17ου αιώνα, και αναζητούν εκδίκηση. Τώρα εναπόκειται σε τρεις μαθητές γυμνασίου να σταματήσουν τις αδηφάγες μάγισσες από το να προκαλέσουν έναν νέο όλεθρο στο Σάλεμ πριν ξημερώσει την Παραμονή του All Hallow. Αποκλειστικά στο Disney+ με Vodafone TV από 30/9.

«Η Ράια και ο Τελευταίος Δράκος»

Στον φανταστικό κόσμο της Kumantra για πολύ καιρό άνθρωποι και δράκοι ζούσαν αρμονικά. Αλλά όταν το κακό απειλεί τη γη, οι δράκοι θυσιάζονται για να σώσουν την ανθρωπότητα. Το “Raya and the Last Dragon” παρουσιάζει μια νέα γενναία ηρωίδα για τα πιο περιπετειώδη παραμύθια της Disney.

«Αυτοκίνητα στο δρόμο»

​Η σειρά της Disney Pixar ακολουθεί τον Lightning McQueen (με τη φωνή του Owen Wilson) και τον καλύτερο φίλο του Mater (με τη φωνή του Larry the Cable Guy) καθώς κατευθύνονται ανατολικά από το Radiator Springs σε ένα οδικό ταξίδι cross-country για να συναντηθούν με την αδερφή του Mater. Στην πορεία, κάθε στάση είναι η δική της περιπέτεια, με εξωφρενικά αξιοθέατα στην άκρη του δρόμου και πολύχρωμους νέους χαρακτήρες. Διαθέσιμο από 08/09

BACK TO SCHOOL​ tribute 

Η επιστροφή στο σχολείο σημαίνει νέα συναισθήματα, εμπειρίες και αγαπημένο περιεχόμενο.
Το Vodafone TV αφιερώνει τον Σεπτέμβριο στα κλασικά της Disney που όλοι γνωρίζουν και αγαπούν μόνο στο Disney+. Οι συνδρομητές ξαναζούν κλασικό περιεχόμενο και ανακαλύπτουν έναν εντελώς νέο κόσμο ψυχαγωγίας από τη Disney+ που θα αγαπήσουν τα επόμενα χρόνια. Εξερευνούν τα “Hocus Pocus”, “Hocus Pocus 2”, “Pinocchio”, “The Lion King”, “101 Dalmatians”, “Cruella”, “Sleeping Beauty” και “Maleficent” της Disney. Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον είναι στο Disney+.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΒΟ

«House of the Dragon»

Το “House of the Dragon”, το πρίκουελ του Game of Thrones από το ΗΒΟ καθήλωσε με την πρεμιέρα του και συνεχίζεται αποκλειστικά στο Vodafone TV.​ Τοποθετημένο 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones, αφηγείται την ιστορία της βασιλείας House Targaryen.

«Cordita Chronicles»

Στη δεκαετία του ’80, η μικρή Κούκου αφήνει το σπίτι της στον Άγιο Δομίνικο και μετακομίζει στο πολύβουο και πολύ-διαφορετικό Μαϊάμι για δουλειές του μπαμπά της οικογένειας. Το Gordita Chronicles” του ΗΒΟ ΜΑΧ είναι το ανώδυνα -ενίοτα και επώδυνα- κωμικό following της οικογένειας και η καθόλου-ένοχη απόλαυση για αυτό το φθινόπωρο, αποκλειστικά στο Vodafone TV.

«RAP SH!T»

H Swana και η Mia, ξένες σε ένα νέο περιβάλλον, προσπαθούν να γίνουν “talk of the town” κάνοντας τη ραπ, πρωταγωνίστρια της ζωής τους. Το «Rap Sh!t», είναι εκείνο το μουσικό κάτι που συνεχίζεται αυτό τον Σεπτέμβριο στο Vodafone TV.​

«Industry»

Στο “Industry”, νέοι τραπεζίτες και έμποροι ψάχνουν τον δρόμο τους στον οικονομικό κόσμο μετά την κατάρρευση της το 2008. Γεμάτο ίντριγκα και ανατροπές το “Industry” είναι μια δυναμική αφετηρία για τον χειμώνα που έρχεται.

«We Met in Virtual Reality»

Κατ’ ευθείαν από το φεστιβάλ του Σάντανς, το γυρισμένο σε VR, ‘We Met in Virtual Reality” εξερευνά με τον πλέον ανορθόδοξο και πιο γοητευτικό τρόπο, την δύναμη των σχέσεων σε έναν επώδυνα μοναχικό κόσμο γεμάτο χρώματα, συναισθήματα και VR αγκαλιές.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ

«Top Gun Maverick»

Μετά από περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους κορυφαίους αεροπόρους του Πολεμικού Ναυτικού, ο Πιτ Μίτσελ επιστρέφει εκεί που ανήκει και το «Top Gun Maverick» γίνεται η απόλυτη ταινία του καλοκαιριού με τον Τομ Κρουζ στον ρόλο που τον ανέδειξε πίσω στα 80s. Έρχεται αποκλειστικά στις 5 Σεπτέμβρη στο Vodafone TV. 

«Η Πανσιόν»

Ένας νεαρός άνδρας αναγκάζεται να εκτίσει τη ποινή του σε κοινοτικές υπηρεσίες. Και του τυχαίνει ένας οίκος ευγηρίας. Η Γαλλική κωμωδία “H Πανσιόν” με πρωταγωνιστή τον Ζεράρντ Ντε Πατριέ έφτασε στο Vodafone TV.  

NETFLIX & AMAZON PRIME

Μέσα από τις εφαρμογές του, το Vodafone TV παρέχει πρόσβαση σε Netflix και Amazon Prime. Το Netflix παρουσιάζει την 5η σεζόν του «Cobra Kai», η spin-off σειράς The Karate Kid βρίσκει τον John Kreese πίσω από τα κάγκελα μετά από πισώπλατα μαχαιρώματα από την πρώην σύντροφό του. 

Παράλληλα, στο Amazon Prime, το «Lord of The Rings- The Rings of Power» ξεκινάει σε μια εποχή σχετικής ειρήνης. Ακολουθεί ένα σύνολο χαρακτήρων καθώς αντιμετωπίζουν την επανεμφάνιση του κακού στη Μέση Γη. Από τα πιο σκοτεινά βάθη των Misty Mountains, στα μαγευτικά δάση του Lindon, στο συναρπαστικό νησιωτικό βασίλειο του Númenor, μέχρι τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του χάρτη, αυτά τα βασίλεια και οι χαρακτήρες θα χαράξουν κληρονομιές που θα συνεχίσουν να ζουν πολύ μετά την εξαφάνισή τους.