Η Cardlink θα δώσει δυναμικά το παρόν στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στην Έκθεση Beyond, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 10-18 Σεπτεμβρίου και 29 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Στο Pavilion 15 – Περίπτερο 12, η εταιρεία θα παρουσιάσει στους επισκέπτες των εκθέσεων τις τεχνολογικά προηγμένες λύσεις της, οι οποίες προετοιμάζουν τις επιχειρήσεις για το μέλλον των ηλεκτρονικών πληρωμών.

Συγκεκριμένα, η Cardlink έχει αναπτύξει κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες που δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν τις καθημερινές συναλλαγές τους με ποιότητα, ασφάλεια και ταχύτητα, συνεισφέροντας σημαντικά στην ψηφιοποίησή τους. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει λανσάρει τα νέας τεχνολογίας Αndroid POS, προσφέροντας ακόμα πιο γρήγορες συναλλαγές, αναβαθμισμένη εικόνα, αλλά και τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις μέσω του Cardlink store να αξιοποιούν διαφορετικές εφαρμογές για τις ανάγκες τους, όπως οι εφαρμογές Cardlink POSsible, Cardlink maitre και Cardlink smart, αλλά και εφαρμογές τρίτων: tax free, loyalty κ.ά. 

Οι επισκέπτες των δύο εκθέσεων θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν αυτά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες από κοντά, να επωφεληθούν από τις προνομιακές τιμές, να παρακολουθήσουν live demos και να βρουν, μαζί με την εξειδικευμένη ομάδα της Cardlink, λύσεις πληρωμών και ψηφιακά εργαλεία που θα αναβαθμίσουν την επιχείρησή τους και θα τους βοηθήσουν να διαμορφώσουν το μέλλον της. 

Οι λύσεις που θα παρουσιαστούν στις δύο εκθέσεις είναι διαθέσιμες και μέσω των Προγραμμάτων Ι «Ψηφιακά Εργαλεία MME» και ΙΙΙ «Ψηφιακές Συναλλαγές» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», στο οποίο συμμετέχει η Cardlink.  

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια των εκθέσεων να μάθουν περισσότερα και για όλες τις πρωτοβουλίες καινοτομίας της Cardlink, συμπεριλαμβανομένου του νέου εγχειρήματος του Retail Innovation Hub, το Business Factory. Το Business Factory είναι μια ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας για όσους έχουν αναπτύξει ήδη ένα προϊόν και ψάχνουν τον κατάλληλο συνεργάτη για να το δουν να εξελίσσεται ή έχουν μια ιδέα που πιστεύουν ότι θα δώσει λύση στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος του λιανεμπορίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους online στο Cardlink.gr/innovation.

Περισσότερες πληροφορίες για τις αποκλειστικές προσφορές της Cardlink στις εκθέσεις ΔΕΘ και Beyond, καθώς και τη συμμετοχή στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εταιρείας cardlink.gr.