Η TCL, πρωτοπόρος στην τεχνολογία οθονών και σε προσιτές, premium έξυπνες εμπειρίες, κάνει δύο σημαντικές ανακοινώσεις στην IFA 2022: αναβαθμίσεις στα wearable display glasses TCL NXTWEAR S, βελτιωμένα για μεγαλύτερη άνεση και ευκολία.

Επιπλέον, τρία διεθνή αστέρια του ποδοσφαίρου συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρόγραμμα brand ambassador της εταιρείας για να ενισχύσουν τις επικοινωνίες της TCL κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν 2022/2023 και μετά.

TCL NXTWEAR S αναβαθμίσεις

Προσφέροντας μια εκτεταμένη και κινηματογραφική εμπειρία θέασης, οι διπλές οθόνες Micro OLED 1080p, οι μπροστινοί και διορθωτικοί φακοί, οι wearable οθόνες TCL NXTWEAR μεταμορφώνουν κάθε μετακίνηση, πτήση, προσωπικό κινηματογράφο ή ιδιωτικό γραφείο. Με τα TCL NXTWEAR S έρχεται μια σειρά αναβαθμίσεων για να εμπλουτίσει την εμπειρία των χρηστών. 

Τα στοιχεία ελέγχου έχουν τροποποιηθεί για να διευκολύνουν τη λειτουργία των ρυθμίσεων. Αντί να αναζητάτε χαρακτηριστικά σε μια έξυπνη συσκευή, η ένταση ρυθμίζεται μέσω ενός τροχού στον αριστερό βραχίονα. Ενώ ο δεξιός επιλογέας του βραχίονα ελέγχει τη φωτεινότητα και τον διακόπτη λειτουργίας 2D/3D. Η προσβασιμότητα βελτιώνεται χάρη στη νέα μαγνητική υποδοχή pogo-pin, τοποθετημένη στο πίσω μέρος του δεξιού βραχίονα για εύκολη σύνδεση με έξυπνες συσκευές και υπολογιστές. 

Η προβολή και ο ήχος ενισχύονται σημαντικά σε επίπεδο ποιότητας. Τα TCL NXTWEAR S προσφέρουν πιο ζωντανά και ζωηρά χρώματα, μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση ενέργειας. Σε συνδυασμό με μια επανασχεδιασμένη συστοιχία ηχείων για ακριβή, καθαρό ήχο, γραφικά και ήχος επιτυγχάνουν ευκρίνεια κινηματογραφικού επιπέδου. 

Η επανασχεδιασμένη γέφυρα βελτιώνει την άνεση. Η αναπροσαρμοσμένη λειτουργία ήχου υψηλής και χαμηλής συχνότητας κάνει την παρατεταμένη χρήση πιο ευχάριστη, ιδανική για την παρακολούθηση ταινιών blockbuster σε διηπειρωτικές πτήσεις χωρίς διακοπή. 

«Ακούσαμε τα σχόλια των πελατών και των μέσων ενημέρωσης για να βελτιώσουμε την εμπειρία της έξυπνης οθόνης», σχολίασε ο Howie Li, Γενικός Διευθυντής του TCL Innovative Business Group. «Τα TCL NXTWEAR S είναι απόδειξη ότι η TCL δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες των καταναλωτών μέσω της συνεχούς καινοτομίας.» 

Τα TCL NXTWEAR S θα είναι διαθέσιμα ξεκινώντας από το Q4 2022 σε επιλεγμένες αγορές.

Η TCL προσθέτει τρεις ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης στην ομάδα των global brand ambassador 

Μαζί με τον Global Brand Ambassador Rodrygo Goes, είναι ο Ισπανός μέσος, Pedri González, ο Γάλλος αμυντικός, Raphaël Varane, και ο Άγγλος μέσος, Phil Foden. Και οι τέσσερεις αστέρες θα εμφανίζονται στις διαδικτυακές και offline διαφημιστικές καμπάνιες της TCL και θα συνεισφέρουν αποκλειστικό περιεχόμενο στα κανάλια της TCL κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022/2023 και καθ ‘όλη τη διάρκεια του επόμενου έτους. 

Αυτές οι συνεργασίες αποδεικνύουν τη δέσμευση της TCL να συνδεθεί με το κοινό μέσω της τεχνολογίας και του αθλητισμού. Οι ενέργειες θα περιλαμβάνουν διαγωνισμούς για συλλόγους και εθνικές ομάδες, σε συνδυασμό με τη χορηγία της TCL στη Βραζιλιάνικη Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου (CBF). 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε αυτά τα εξαιρετικά ταλέντα ως brand ambassadors της TCL», σχολίασε ο Stefan Streit, CMO της TCL Communication. «Αυτές οι συνεργασίες ενισχύουν τη δέσμευση της TCL να “Εμπνεύσει το Μεγαλείο” μέσω αθλητικών και κοινοτικών δραστηριοτήτων, γεγονός που αντικατοπτρίζει την αφοσίωσή μας να προσφέρουμε προϊόντα και εμπειρίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας». 

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επερχόμενες ανακοινώσεις της TCL και για λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα που καλύπτονται σε αυτήν την έκδοση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.tcl.com/global/en.html