Οι νέες προπληρωμένες PlayStation Network Κάρτες σάς επιτρέπουν να γεμίζετε το πορτοφόλι σας και να το «αδειάζετε» στο PlayStation Store, το SingStore, αλλά και το PlayStation Home.


sony_playstation_network_cardΗ Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοινώνει ότι σε όλες τις περιοχές PAL, θα είναι ακόμα πιο εύκολο από τον Οκτώβριο του 2009 να προσθέσετε πίστωση στα πορτοφόλια Playstation Network ή να αγοράσετε αυτό το υπέροχο δώρο χάρη στην κυκλοφορία των PlayStation Network Καρτών στα περισσότερα καταστήματα λιανικής πώλησης παιχνιδιών.


Αυτές οι προπληρωμένες κάρτες, οι οποίες διατίθενται σε δύο χρηματικές αξίες ύψους

[20 € και 50 €], δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να περιηγούνται στα διαδικτυακά ράφια και να κάνουν λήψη μοναδικού περιεχομένου PlayStation®3 (PS3™) και PSP™ (PlayStation®Portable) από το PlayStation®Network.


Οι PlayStation®Network Κάρτες ανοίγουν τις πόρτες του PlayStation®Store σε άτομα που δεν χρησιμοποιούν πιστωτικές κάρτες, προσφέροντας σε όλους τη δυνατότητα πρόσβασης στα διαδικτυακά παιχνίδια και στο κατάστημα ψυχαγωγίας που είναι γεμάτο με πάμπολλους πρωτοποριακούς και συναρπαστικούς τίτλους και περιεχόμενο. Ιδανική λύση για δώρο, οι κάρτες απευθύνονται σε όλα τα γούστα, προσφέροντας τη δυνατότητα αγοράς αποκλειστικών παιχνιδιών, νέων μουσικών κομματιών SingStar® από το SingStore®, καθώς και ρούχων, αξεσουάρ και διαμερισμάτων στον εικονικό κόσμο του PlayStation®Home.


Η αγορά και η χρήση της νέας PlayStation®Network Κάρτας είναι πραγματικά απλή. Αφού αποκτήσετε την κάρτα σας, απλώς:


1. Συνδεθείτε στο PlayStation®Network
2. Επισκεφθείτε το PlayStation®Store, επιλέξτε «Redeem Codes» (Απόκτηση κωδικών) και εισαγάγετε τον κωδικό
3. Αυτό είναι! Τα χρήματα είναι διαθέσιμα άμεσα, για να τα ξοδέψετε σε ό,τι θέλετε.


Μην χάσετε τις PlayStation®Network Κάρτες τον προσεχή Οκτώβριο, οι οποίες σας προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε όλο το πιο πρόσφατο περιεχόμενο για PSP™ και PS3™, από αποκλειστικά παιχνίδια και απαραίτητα πακέτα επέκτασης μέχρι τα πιο πρόσφατα τραγούδια και εικονικά διαμερίσματα.