Τα wearables προσφέρουν καθοδήγηση στις αθλητικές δραστηριότητες, καταγραφή φυσικής κατάστασης και λειτουργίες που μεταφέρουν τον ψηφιακό μας κόσμο στον καρπό του χεριού μας. 

Huawei Watch 3 Pro

Η περιστρεφόμενη 3D κορώνα με απτική ανάδραση, η χρήση τιτάνιου στο σασί, κεραμικού στην πλάτη και γυαλιού από ζαφείρι στην πρόσοψη εξασφαλίζουν πολυτέλεια με υψηλότατες αντοχές. Το HarmonyOS ρολόι υποστηρίζει πλήθος εφαρμογών που θα βρείτε στην ειδική έκδοση του AppGallery. Ερχεται με δυνατότητα eSIM, GPS διπλής συχνότητας, Bluetooth 5.2, WiFi και NFC. Εκτός από τη μέτρηση SPO2, την καταγραφή καρδιακών παλμών και ύπνου, την παρακολούθηση στρες και εκγύμνασης (άνω των 100 δραστηριοτήτων), ενσωματώνεται και λειτουργία θερμομέτρησης επιδερμίδας. Επίσης, αναγνωρίζει αυτόματα διαφορετικούς τύπους προπόνησης. Σε Ultra-long Battery Life mode, η μπαταρία διαρκεί έως 21 ημέρες, ενώ σε λειτουργία Smart έως και 5 ημέρες.

Samsung Galaxy Watch 4 

Με την έκδοση «Powered by Samsung» του λειτουργικού «Wear OS» μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  Google Maps, να ελέγξετε τις playlists της μουσικής σας σε δημοφιλή apps, να απαντήσετε σε SMS/κλήσεις, να ενημερωθείτε για την ατζέντα σας, να πραγματοποιήσετε ανέπαφες πληρωμές και να λάβετε ειδοποιήσεις. Το Galaxy Watch 4 φέρει τον 3-σε-1 BioActive αισθητήρα της Samsung (Optical Heart Rate, Electrical Heart και Bioelectrical Impedance Analysis), για να αναλύει τη σωματική και φυσική σας κατάσταση. Η μέτρηση της σύνθεσης του σώματος απαιτεί μόνο την επαφή 2 δαχτύλων στα αντίστοιχα κουμπιά του ρολογιού για 15’’, για να καταγράψει ποσοστό λίπους, σκελετικών μυών και υγρών. Μετράει επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, αρτηριακής πίεσης και ΗΚΓ. 

Apple Watch Series 7 

Χάρη στα λεπτότερα περιθώρια, η Always-On Retina οθόνη των νέων, πιο ανθεκτικών ρολογιών της Apple καλύπτει αισθητά μεγαλύτερη επιφάνεια σε σχέση με τις προηγούμενες σειρές. Το design είναι πιο εκλεπτυσμένο, με πιο στρογγυλεμένες γωνίες και η οθόνη έχει ένα διαθλαστικό άκρο που κάνει τις προσόψεις και τις εφαρμογές να προσαρμόζονται άψογα με την καμπυλότητα της συσκευής. Το ρολόι προσφέρει μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα, ευκολία στη χρήση, πληκτρολόγιο με «αντίληψη» που ενισχύεται από τεχνικές machine learning και 2 νέες μοναδικές όψεις, τις Contour και Modular Duo. Παρέχει αυτονομία έως 18 ώρες και 33% ταχύτερη φόρτιση. Μετρά επίπεδο οξυγόνου στο αίμα, πραγματοποιεί ΗΚΓ και επιτρέπει να παρακολουθήσετε δεκάδες προπονήσεις.

Xiaomi Mi Watch Lite 

Το Xiaomi Mi Watch Lite διαθέτει μεγάλη έγχρωμη οθόνη 1,4”, την οποία μπορείτε να προσαρμόσετε όπως θέλετε, επιλέγοντας μεταξύ των 120+ watch faces και των emoji. Καταγράφει τον καρδιακό σας παλμό όσο αθλείστε και τη ρουτίνα του ύπνου σας, ενώ η μπαταρία του διαρκεί έως 9 ημέρες. Με κομψό σχεδιασμό και βάρος που δεν ξεπερνά τα 35 γρ., διαθέτει σώμα με ματ φινίρισμα, εύκολα εναλλασσόμενο λουράκι από TPU, ενσωματωμένο GPS/GLONASS, αισθητήρα 6 αξόνων (3-axis accelerometer + 3-axis gyroscope), δυνατότητα για άσκηση αναπνοής και 11 Workout Modes, τα οποία περιλαμβάνουν τρέξιμο και ποδηλασία σε εξωτερικούς και σε εσωτερικούς χώρους, περπάτημα κ.ά., καθώς και κολύμπι σε πισίνα, μιας και παρέχει αδιαβροχοποίηση 5ATM. 

Huawei Watch GT 2 Pro

Συμπαγές και με υπέροχο σχεδιασμό, ανθεκτικό και άνετο. Το Watch GT 2 Pro έχει πλαίσιο από τιτάνιο, γυαλί από ζαφείρι και είναι αδιάβροχο σε βάθος έως 50 μέτρα (5ATM).  Διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής AMOLED 1,39’’, της οποίας το look μπορείτε να παραμετροποιήσετε με πάνω από 200 επιλογές. Παρέχει περισσότερα από 100 workout modes, 10 προγράμματα για τρέξιμο, διαρκή καταγραφή καρδιακών παλμών, μέτρηση του δείκτη VO2 Max και οξύμετρο. Μέσω του TruSleep 2.0 πραγματοποιείται η καταγραφή της ποιότητας του ύπνου σας σε διάφορα στάδια, ενώ ελέγχει και τα επίπεδα του στρες κατά τη διάρκεια της μέρας (Huawei TruRelax).

TCL MoveTime MT40 4G

Και τα παιδιά έχουν δικαίωμα στα «έξυπνα» ρολόγια, πόσο μάλλον όταν αυτά τους προσφέρουν ασφάλεια. Το TCL MoveTime MT40 έρχεται με έγχρωμη οθόνη 1,3’’ και επιτρέπει αμφίδρομη επικοινωνία, ακόμα και με βιντεοκλήση, χάρη στην ενσωμάτωση κάμερας, μικροφώνου και ηχείου. Υποστηρίζει ασύρματη συνδεσιμότητα 4G, WiFi και Bluetooth. Επιπρόσθετα, μπορείτε να ανταλλάσσετε φωνητικά και γραπτά μηνύματα, φωτογραφίες και emojis σε οικογενειακά group chats. To TCL MoveTime MT40 4G διαθέτει GPS και κουμπί SOS, προκειμένου μέσω της εφαρμογής «TCL Connect» οι γονείς να μπορούν να εντοπίσουν άμεσα πού βρίσκεται το παιδί που το φοράει. Η πιστοποίηση IP65 εγγυάται υψηλές αντοχές απέναντι σε νερό και σκόνη. Το ρολόι μετράει βήματα, κάψιμο θερμίδων και απόσταση, ενώ το School Time mode φροντίζει να μην υπάρχουν… απρόβλεπτες επικοινωνίες την ώρα του μαθήματος! 

Turbo-X Tempus HR+ II

Το Turbo-X Tempus HR+ II σας βοηθάει να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και σας επιτρέπει να τοποθετήσετε κάρτα SIM για να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις. Εχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε κάρτα microSD (αντί της κάρτας SIM), για να αυξήσετε τον αποθηκευτικό του χώρο. Εξοπλισμένο με αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, ο οποίος προσφέρει υψηλή ακρίβεια στις μετρήσεις, το εν λόγω smartwatch είναι σε θέση να παρακολουθεί τον καρδιακό χτύπο σε 24ωρη βάση με μεγάλη ακρίβεια. Επίσης, μπορείτε να μετρήσετε τα βήματά σας, να υπολογίσετε την απόσταση που διανύσατε και να μάθετε πόσες θερμίδες κάψατε. Με διάρκεια μπαταρίας έως 5 ημέρες και συμβατότητα με iOS και Android συσκευές, το Turbo-X Tempus HR+ ΙΙ θα γίνει το αγαπημένο σας gadget! 

Apple Watch Series 6 

Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της εταιρείας, είτε είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο –για χαμηλότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο– είτε από τιτάνιο είτε από ανοξείδωτο ατσάλι, το Apple Watch Series 6 είναι το καθημερινό σας… κόσμημα. Μετρήστε το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα σας, χρησιμοποιώντας τον επαναστατικό νέο αισθητήρα και την αντίστοιχη εφαρμογή (Blood O2). Κάντε ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε (παρέχεται δυνατότητα ECG με την αντίστοιχη εφαρμογή), ζητήστε οδηγίες και συμβουλές από τη Siri, ακούστε μουσική με την υπηρεσία «Apple Music» και δείτε όλες τις μετρήσεις για τη φυσική σας κατάσταση στη βελτιωμένη και φωτεινότερη οθόνη Always-On Retina. 

Xiaomi Mi Watch

Η… ευρύχωρη και ποιοτικότατη οθόνη αφής AMOLED 1,39” θα σας δώσει μια πλήρη εικόνα της αθλητικής σας δραστηριότητας και της φυσικής σας κατάστασης, μιας και το μόλις 32 γρ. (χωρίς το λουράκι) ρολόι μπορεί να παρακολουθήσει 117 σπορ, να καταγράψει καρδιακούς παλμούς και να μετρήσει το ποσοστό οξυγόνου στο αίμα. Πάνω από 100 εναλλακτικές προσόψεις αναλαμβάνουν να προσαρμόσουν το στιλ του στη διάθεσή σας. Είναι αδιάβροχο σε βάθος έως και 50 μέτρων, ενσωματώνει GPS, ώστε να μη χρειάζεστε κινητό για το καθημερινό σας τρέξιμο, ενώ παράλληλα η αυτονομία της μπαταρίας του σε τυπική χρήση αγγίζει το δεκαπενθήμερο!

Amazfit Amazfit Stratos 3

Το Amazfit Stratos 3 ήρθε να αντικαταστήσει το ιδιαίτερα επιτυχημένο Stratos 2. Η κυκλική οθόνη MIP Transflective με διαγώνιο 1,34″ έρχεται με ανάλυση 320×320 pixels, διαθέτει προστασία Gorilla Glass 3, η οποία είναι πεντακάθαρη και ορατή ακόμα και με έντονο εξωτερικό φως. Εξωτερικά περιβάλλεται από ατσάλι και ανθεκτικό πλαστικό και είναι αδιάβροχο έως 50 μέτρα. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 300mAh και προσφέρει διάρκεια έως και 14 ημέρες (λειτουργία Ultra Mode) με μια φόρτιση. Τέλος, παρέχει τη δυνατότητα αποθήκευσης και αναπαραγωγής μουσικής, ενώ μέσα από σύνδεση Bluetooth σάς επιτρέπει να βλέπετε ειδοποιήσεις και κλήσεις από το smartphone σας στον καρπό σας.