Η TCL, μία από τις κορυφαίες εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, είναι στην ευχάριστη θέση να δει την επίσημη έναρξη της διοργάνωσης του EuroBasket 2022 της FIBA την 1η Σεπτεμβρίου. Η TCL θα ήθελε να ευχηθεί τα καλύτερα σε όλες τις χώρες και τις ομάδες για αυτό το φανταστικό πρωτάθλημα. 

Ως Παγκόσμιος Συνεργάτης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης της FIBA, η παρακολούθηση ενός τέτοιου διαγωνισμού σε τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες μας εμπνέει. Η TCL γνωρίζει τη δύναμη του αθλητισμού και το πνεύμα σύνδεσης μεταξύ παικτών, οπαδών και της ευρύτερης κοινότητας. 

«Είναι υπέροχο να βλέπεις τόσα πολλά ταλέντα που εκπροσωπούν την Ευρώπη σε αυτόν τον απίστευτο διαγωνισμό», δήλωσε ο Frédéric Langin, Vice President Sales & Marketing, TCL Europe, TCL Europe. «Η Έμπνευση του Μεγαλείου μέσω του αθλητισμού ευθυγραμμίζεται με το όραμα της TCL για τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος προϊόντων που ενθαρρύνει την έξυπνη και υγιεινή ζωή και εμπνέει το μεγαλείο σε ό, τι κάνουμε.»

Η TCL είναι επίσης στην ευχάριστη θέση να παρακολουθεί στενά την διοργάνωση, συμμετέχοντας ενεργά παρουσιάζοντας το “TCL Player of the Game”, μαζί με την κορυφαία προβολή του brand στο γήπεδο. Η TCL θα μεταφέρει επίσης τα χρώματά της στο FIBA Fan Zone στο Μιλάνο της Ιταλίας, επιδεικνύοντας το καινοτόμο οικοσύστημα προϊόντων της TCL με τηλεοράσεις, tablet, soundbars, οικιακές συσκευές και συνδεσιμότητα για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν τα παιχνίδια στο σπίτι. 

Η τετραετής συνεργασία της TCL και της FIBA ακολουθεί την παγκόσμια συμφωνία συνεργασίας που υπογράφηκε για πρώτη φορά το 2018 και θα διαρκέσει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023. Η νέα διευρυμένη συμφωνία παρέχει βασικά εμπορικά δικαιώματα σε όλες τις διοργανώσεις της FIBA, συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιακών Προκριματικών Τουρνουά Ανδρών και Γυναικών, των Ηπειρωτικών Κυπέλλων FIBA τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, των Παγκόσμιων Κυπέλλων Νέων της FIBA, του Παγκοσμίου Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης Γυναικών της FIBA 2022 και της κορυφαίας διοργάνωσης της FIBA, του Παγκοσμίου Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης της FIBA το 2023.