Westnet, μέλος του Ομίλου Olympia, συνώνυμο του “Brand Distribution” για περισσότερα από 15 χρόνια, με δραστηριότητα σε Ελλάδα, Κύπρο και Πολωνία, έλαβε μια σημαντική διάκριση ως Greek Business Champion στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022», ξεχωρίζοντας για μια ακόμη χρονιά για τη δυναμική της ανάπτυξη. 

Οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» αποτελούν έναν φημισμένο θεσμό βραβείων στο ελληνικό επιχειρείν, που στόχο έχει να συμβάλει στην ανάδειξη των βιώσιμων εταιρειών, επιβραβεύοντας την προσπάθειά τους και αναγνωρίζοντας τη σημαντική προσφορά τους στην ελληνική οικονομία, βάσει των δημοσιευμένων οικονομικών αποτελεσμάτων τους. Φέτος, διοργανώθηκε για 7η χρονιά από την Direction Business Network υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. 

Η Westnet διακρίθηκε ως Greek Business Champion, σε μια κατηγορία όπου βραβεύτηκαν οι επιχειρήσεις με κύκλο εργασιών άνω των 10 εκ. ευρώ που κατάφεραν να αυξήσουν ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών τους και τα κέρδη προ φόρων πάνω από 10% συγκρίνοντας την οικονομική χρήση του 2020 με εκείνη του 2019. Οι εξαιρετικές επιδόσεις της Westnet κατά την περίοδο αυτήν, με αξιοσημείωτη αύξηση σε αυτούς τους δείκτες, την ξεχώρισαν από δεκάδες άλλες μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις και την οδήγησαν στην σπουδαία αυτή διάκριση.

Ο Οικονομικός Διευθυντής της Westnet, Κωνσταντίνος Μάγκουρας, δήλωσε σχετικά: «Η διάκριση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα του επαναπροσδιορισμού της στρατηγικής μας την κατάλληλη στιγμή. Σε συνδυασμό με το ισχυρό αποτύπωμα στην τεχνολογία, η Westnet επένδυσε παράλληλα σε νέες αγορές όπως των μπαταριών, του led φωτισμού και των οικιακών συσκευών, λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη συρρίκνωση του κλάδου της τεχνολογίας κατά την περίοδο της χρηματοοικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, μια στρατηγική που μας οδήγησε σε αυτά τα αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Η ταχύτητα και ευελιξία, αλλά και το ταλέντο και η υψηλή τεχνογνωσία των ανθρώπων μας ήταν οι κύριοι μοχλοί της ανάπτυξής μας. Συνεχίζουμε να αναζητούμε αγορές και προϊόντα που ταιριάζουν στη Westnet ώστε να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τους στόχους μας, που είναι να προσφέρουμε αξία στους πελάτες μας και τους τελικούς χρήστες».