Ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας με ανεπανάληπτες αντιθέσεις υπόσχονται οι TV που διαχειρίζονται αυτόνομα τον οπίσθιο φωτισμό κάθε μεμονωμένου pixel. 

Panasonic LZ2000

Ο νέος σένσορας της τηλεόρασης, σε συνδυασμό με τον HCX Pro AI processor, προσαρμόζει τον φωτισμό με βάση την ώρα. Ανιχνεύει αυτόματα το πρόγραμμα που παρακολουθείτε και βελτιστοποιεί εικόνα και ήχο. Η TV περιλαβάνει Dolby Atmos και μια συστοιχία ηχείων, των οποίων τον ήχο κατευθύνετε όπου θέλετε μέσα από 3 τρόπους λειτουργίας (Pinpoint mode, Area Mode, Spot Mode). Επίσης, η τηλεόραση διαθέτει νέες Game Control Board ρυθμίσεις, αυτόματη ανίχνευση NVIDIA GPU, βελτιωμένο 60Hz latency και HDMI2.1 θύρες για να συνδέσετε τις κονσόλες νέας γενιάς.

Philips 55OLED806 

Ταινίες, σειρές, games αλλά και δικά σας βίντεο μοιάζουν να ξεπηδούν από την οθόνη της εντυπωσιακής 55OLED806. Στις 55 ίντσες της φιλοξενεί καθηλωτική 4Κ UHD εικόνα με ρευστή κίνηση, ευρύτατες γωνίες προβολής και μαύρο που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τα ρεαλιστικά χρώματα. Υποστηρίζεται Dolby Atmos ήχος και Philips Ambilight φωτισμός 4 πλευρών, ο οποίος πλημμυρίζει το χώρο σας με χρώματα αντίστοιχα των σκηνών που παρακολουθείτε. Το πολυβραβευμένο μοντέλο έρχεται με Android TV λειτουργικό και με τον P5 επεξεργαστή. 

Panasonic TX55JZ2000E  

Ο επεξεργαστής HCX Pro AI Prο της 55’’ OLED 4K TV βελτιώνει την ακρίβεια των χρωμάτων, την αντίθεση αλλά και τη σαφήνειά τους. Το 360 Soundscape Pro ενσωματωμένο ακουστικό σύστημα μαζί με το Dolby Atmos προσφέρουν καλύτερο surround ήχο, ενώ το Dolby Vision IQ προσαρμόζει την εικόνα ανάλογα με τον φωτισμό. Με το Filmaker mode με intelligent sensing θα απολαύσετε ακόμα περισσότερο ταινίες και σειρές. Τέλος, μπορείτε να συνδέσετε τις κονσόλες νέας γενιάς με HDMI 2.1 και να ενισχύσετε την εμπειρία σας με τη «Λειτουργία Παιχνιδιού Extreme».

LG 48A16

Η τεχνολογία HDR 10 Pro συμβάλλει στην καλύτερη απεικόνιση των αντιθέσεων, ενώ το Dolby Vision IQ ενισχύει την εμπειρία προσαρμόζοντας την εικόνα στον φωτισμό του δωματίου και του περιεχομένου της οθόνης. Η 48’’ τηλεόραση έχει προεγκατεστημένα τα Apple TV και Netflix, ενώ με το Dolby Atmos θα απολαύσετε surround ήχο. Το Game Optimizer θα βελτιστοποιήσει τις ρυθμίσεις της εικόνας σύμφωνα με το παιχνίδι (λιγότερες καθυστερήσεις και τρεμόπαιγμα) λόγω των τεχνολογιών NVIDIA G-SYNC και AMD FreeSync. Η TV διαθέτει οθόνη χαμηλής εκπομπής μπλε φωτισμού.

LG OLED 55G16LA  

Ο επεξεργαστής α9 Gen4 AI 4K ρυθμίζει αυτόματα τον ήχο και την εικόνα στα προγράμματα που παρακολουθείτε και με το HDR 10 Pro τα χρώματα γίνονται πιο φωτεινά και ζωντανά. Επιπρόσθετα, ο ρυθμός ανανέωσης εικόνας είναι στα 100Hz, ιδανικός για παιχνίδια. Το ThinQ διαθέτει τις προεγκατεστημένες συνδρομητικές υπηρεσίες Netflix και Apple TV, ενώ μπορείτε να συνδέσετε και ηχεία Bluetooth, για να αναβαθμίσετε την εμπειρία surround. Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο σχεδιασμός της 55’’ OLED 4K τηλεόρασης προσομοιάζει με έργο τέχνης και ομορφαίνει τον χώρο σας.

LG OLED 55B16LA 

Χάρη στο Dolby Vision IQ και το Dolby Atmos μπορείτε να απολαύσετε με καθαρή εικόνα και ενισχυμένο ήχο τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες, μέσα από τις προεγκατεστημένες εφαρμογές Netflix και Apple TV. Για τους gamers, η 55’’ OLED τηλεόραση διαθέτει HDMI 2.1, για να συνδέσετε τις κονσόλες σας, και λειτουργία Game Optimizer, που ενισχύει την εικόνα. Με την «Αθλητική Ειδοποίηση» θα ενημερώνεστε άμεσα για τα αθλητικά γεγονότα. Τέλος, μπορείτε να συνδέσετε όποια άλλη συσκευή επιθυμείτε, μέσω των 3 θυρών HDMI, των 2 USB 2.0 και του Bluetooth.