Turbo-X Ring Light

Είτε προτιμάτε τις φωτογραφίες είτε τα video, ένα είναι το σίγουρο: Το Ring Light θα σας παρέχει το καλύτερο αποτέλεσμα για το κανάλι σας στο YouΤube, για το προφίλ σας στα social media κ.ά. Με τον ισχυρό φωτισμό του, ρίχνει το ιδανικό φως στο πρόσωπό σας, στον χώρο ή στο αντικείμενο που θέλετε. Με το χειριστήριο που θα βρείτε στη συσκευασία, μπορείτε, τέλος, να ρυθμίσετε την ένταση του φωτός για τη λήψη των ονείρων σας.

Apple AirTag

Εντοπίστε τα ξεχασμένα σας αντικείμενα, με τη βοήθεια μίας εφαρμογής. Συνδέστε το AirTag στα κλειδιά, στο πορτοφόλι ή στην τσάντα και κατεβάστε την εφαρμογή «Find My app» στο iPhone σας. To AirTag στέλνει σήμα μέσω Bluetooth που μπορούν να βρουν κοντινές συσκευές, οι οποίες ενημερώνουν το iCloud για την τοποθεσία. Ετσι, μπορείτε να εντοπίσετε στον χάρτη το απολεσθέν αντικείμενο, με απόλυτη εχεμύθεια. Μπορείτε, επίσης, να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις στο Apple Watch σας!

iLuv Metal Forge Sound

Τα ενσύρματα ακουστικά από την iLuv θα σας χαρίσουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου, χάρη στη δυνατότητα απομόνωσης των εξωτερικών θορύβων που προσφέρουν τα μεταλλικού περιβλήματος ηχεία και θα σας απαλλάξουν από το ξεμπέρδεμα των καλωδίων λόγω της ειδικής κατασκευής anti-slip. Μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα την ένταση του ήχου και των κλήσεων. Διατίθενται σε 4 επιπλέον χρώματα, εμείς όμως επιλέξαμε το υπέρκομψο χρυσό!

Intenso P10000

Αν δεν θέλετε να μένετε ποτέ από μπαταρία, η Intenso σάς δίνει τη λύση με το powerbank της, το P10000. Μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας, καθότι δεν πιάνει αρκετό χώρο. Εχει χωρητικότητα 10.000mAh και μπορεί να φορτίσει έως και 2 συσκευές ταυτόχρονα μέσω των 2 θυρών USB που διαθέτει. Με την ένδειξη LED, θα  είστε πάντα ενημερωμένοι για τη διάρκεια της μπαταρίας του powerbank. Σε περίπτωση που αδειάσει, μπορείτε να το φορτίσετε μέσω της θύρας Type C ή της microUSB. 

Cellular Line Rider Shield

Για όσους περνάτε αρκετές ώρες πάνω στο μηχανάκι ή στο ποδήλατο και χρειάζεστε το smartphone σας ως πλοηγό, το Cellular Line Rider Shield είναι ιδανικό. Η βάση αυτή είναι κατάλληλη για δίτροχα οχήματα και ειδικά σχεδιασμένη για Smartphone έως 6,7”. Εχει δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών, ώστε να τοποθετείτε τη συσκευή σας είτε κάθετα είτε οριζόντια. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της είναι ότι κρατάει σταθερή τη συσκευή, ενώ επίσης την προστατεύει από τον ήλιο, τις γρατζουνιές, τις σταγόνες νερού αλλά και τις πτώσεις.

SanDisk iXpand USB Flash 128GB 

Αν το iPhone σας έχει γεμάτη μνήμη, το USB Flash SanDisk iXpand θα δώσει τη λύση. Με χωρητικότητα 128GB συνδέεται με το κινητό σας χάρη στη συνδεσιμότητα Lightning. Ετσι, δημιουργείτε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας για τα αρχεία σας. Επίσης, μπορείτε να τραβήξετε βίντεο και φωτογραφίες και να τα περάσετε απευθείας στο USB. Επειτα,  τα μεταφέρετε στο Windows PC ή στον Mac σας μέσω του USB 3.1 και τα προστατεύετε με την εφαρμογή iXpand.  

Sentio Θήκη για Airtags PU Leather Black

Οσοι από εσάς έχετε iPhone, μπορεί να χρησιμοποιείτε το Apple AirTag για να βρίσκετε πιο εύκολα τα κλειδιά σας ή άλλα αντικείμενα. Η Sentio, βέβαια, το… πήγε ακόμα παραπέρα, σχεδιάζοντας μια δερμάτινη θήκη για να προστατεύετε το AirTag σας και να το έχετε πάντα μαζί σας, χωρίς να φοβάστε ότι θα το χάσετε. Το εν λόγω μπρελόκ-θήκη είναι αρκετά εφαρμοστό για το AirTag, το οποίο δεν φεύγει εύκολα και συνδέεται όπου επιθυμείτε, ώστε να καθίσταται εύκολη η πρόσβαση σε αυτό.

Mi 65W GaN Charger 

Ο φορτιστής αυτός χωράει σε μία μικρή τσάντα ή στην τσέπη σας. Αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες και διαθέτει προστασία από βραχυκύκλωμα και υπέρταση, ώστε να μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε και με άλλες συσκευές πέρα από τα smartphone σας. Διαθέτει 2 θύρες εξόδου, με τη θύρα Type-C να παρέχει έως 65W και τη θύρα USB-A έως 18W. Ο φορτιστής υποστηρίζει ταυτόχρονη ταχεία φόρτιση 2 συσκευών. Είναι συμβατός με Android, Apple και hand-held συσκευές.

Cellularline Handy Case για iPhone 13 Pro Max

Προστατέψτε το iPhone 13 Pro Max σας και αξιοποιήστε στο έπακρο τις λειτουργίες του με άνεση. H Handy Case της Cellularline προστατεύει περιμετρικά αλλά και το πίσω μέρος του κινητού σας από πιθανή ζημιά και κυρίως από τη σκόνη. Επιπλέον, η θήκη διαθέτει βάση στήριξης για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ταινίες, σειρές και μουσική, χωρίς να κρατάτε το κινητό στα χέρια σας. Ομως, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, διότι έχει και ρυθμιζόμενο λουράκι για τον καρπό σας για να μη σας πέφτει ή να μην το χάνετε ποτέ.

Mi Power Bank 3 Fast Charger 10000mAh
Το powerbank της Xiaomi έχει χωρητικότητα 10.000mAh. Σχεδιαστικά το συγκεκριμένο powerbank είναι αρκετά βολικό για να μπορείτε να το παίρνετε μαζί σας όπου και αν πάτε χωρίς να σας πιάνει πολύ χώρο. Ενα από τα ιδιαίτερά του στοιχεία είναι το γεγονός ότι διαθέτει 4 θέσεις θυρών φόρτισης (2x USB-A, 1x USB Type C, 1x microUSB) για να μπορείτε να φορτίζετε παράλληλα αρκετές και διάφορες συσκευές. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Xiaomi Mi Power Bank 3 είναι ότι είναι Fast Charger δίνοντάς σας την πολυτέλεια να είστε πάντα «γεμάτοι» και πάντα στην ώρα σας στα ραντεβού.

Turbο-X Vlogging Set

Θέλετε να ασχοληθείτε με τα vlog, να γυρίζετε βίντεο για διάφορες πλατφόρμες, για τον εαυτό σας ή την παρέα σας; Το Turbo-X Vlogging set είναι το ιδανικό εργαλείο για την πραγματοποίηση των παραπάνω. Το συγκεκριμένο gadget διαθέτει μικρόφωνο με σφουγγαράκι για καλύτερο ήχο, με noise cancellation αλλά και φως LED με 36 λαμπτήρες φωτισμού. Επίσης, περιέχει καλώδιο φόρτισης microUSB, ρυθμιζόμενο τρίποδο και μία universal βάση για το smartphone σας, καθώς και ασύρματο τηλεχειριστήριο για να χειρίζεστε το Vlogging set από μακριά, χωρίς να χρειαστεί να πλησιάζετε το κινητό σας.

Cellular Line Touch Air Mag

Η εν λόγω βάση είναι ειδικά σχεδιασμένη για iPhone, ώστε να στηρίζετε με ευκολία το κινητό σας στο αυτοκίνητο. Ο MagSafe μαγνήτης κρατά σταθερή τη συσκευή. Επίσης, η τεχνολογία αυτή προσφέρει σε όσες συσκευές την υποστηρίζουν τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, με ισχύ έως 7,5W. Η βάση έχει δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε οι ίδιοι τη θέση της οθόνης, είτε τη χρησιμοποιείτε ως GPS είτε για να απαντάτε σε κλήσεις. 

Sentio Sim Card Adapter 4 in 1

Το Sentio Sim Card Adapter 4 in 1 θα σας λύσει τα χέρια, εάν αλλάξατε πρόσφατα smartphone ή χρησιμοποιείτε ένα πιο παλιό. Με τον εν λόγω αντάπτορα θα μπορέσετε να μετατρέψετε τη Nano SIM και τη Micro SIM του κινητού σας σε Standard SIM, καθώς και τη Nano SIM σε Micro SIM. Επιπλέον, ενσωματώνει Ejector Pin και Thumb Drive/Card Reader. Σημειώνεται ότι είναι συμβατός με όλα τα smartphone που δέχονται Micro SIM και Standard SIM και διατίθεται σε τρία χρώματα (κίτρινο, πράσινο, μπλε).

Intenso XS Slim USB-C 20.000mAh 

Ο ιδανικός φορητός φορτιστής για εσάς που έχετε μια έντονη καθημερινότητα και περνάτε πολλές ώρες έξω από το σπίτι. Είναι συμβατός με θύρες USB Type-C και USB- A 2.0, έτσι ώστε να μπορείτε να φορτίζετε έως και δύο συσκευές ταυτόχρονα, όπου κι αν βρίσκεστε. Η εξαιρετικά μεγάλη ισχύς της μπαταρίας του (φτάνει τα 20.000mAh) σας δίνει τη σιγουριά ότι δεν πρόκειται μέσα στην ημέρα να σβήσει το κινητό σας. Φορτίστε, λοιπόν, το smartphone σας με το κομψό αυτό powerbank και δεν πρόκειται να χάσετε ποτέ κανένα σημαντικό ραντεβού!

Samsung Galaxy S21 FE Smart Clear View

Προστατέψτε το Samsung Galaxy S21 FE με τη θήκη Smart Clear View, η οποία είναι πολλά περισσότερα από όσα δείχνει. Το συγκεκριμένο smartphone εφαρμόζει αρκετά καλά πάνω σε αυτήν και δεν υπάρχει ο φόβος μήπως βγει ή πέσει. Η θήκη διαθέτει ένα ειδικό πλαίσιο, που σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε τις ειδοποιήσεις, να απαντάτε κλήσεις ή ακόμα και να σταματάτε τη μουσική που ακούτε χωρίς να χρησιμοποιείτε την οθόνη του κινητού σας. Σημειώνεται ότι, εκτός από την προστατευτική του κάλυψη, το κινητό περιλαμβάνει και αντιμικροβιακή επίστρωση για επιπλέον προστασία.

Turbo-X Bluetooth Headset TX–100 Lite

Με το Bluetooth Headset TX-100 Lite της Turbo-X απολαμβάνετε ανεμπόδιστα χρόνο ομιλίας αλλά και τις αγαπημένες σας μουσικές με κορυφαία ποιότητα ήχου, που φτάνει μέχρι και τις 3,5 ώρες. Χάρη στην τεχνολογία Multipoint έχετε τη δυνατότητα να συνδέσετε σε αυτό έως και δύο συσκευές τηλεφωνίας ταυτόχρονα. Τέλος, διαθέτει μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, που μπορεί να μείνει σε κατάσταση αναμονής έως και 50 ώρες με μία μόνο φόρτιση.