Δες τους μεγάλους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας για τα προκριματικά Μουντομπάσκετ 2023 της FIBA με τη Σερβία και το Βέλγιο – 7 ημέρες ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στο premium sports περιεχόμενο της ΕΟΝ, από την Τρίτη 23/8 έως τη Δευτέρα 29/8

Η Nova – Wind, ανοίγει τον κόσμο της ΕΟΝ σε όλους. Από την Τρίτη 23 Αυγούστου και για 7 ολόκληρες ημέρες, μέχρι τη Δευτέρα 29 Αυγούστου δίνει την ευκαιρία σε όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει τους δύο αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ,  με τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα υπόλοιπα αστέρια της «επίσημης αγαπημένης» στη σύνθεσή της, για τη δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 της FIBA. Πρώτος αγώνας με τη Σερβία στη «Stark Arena» του Βελιγραδίου (25/8, 21:00, Novasports Prime & Novasports News) και λίγες ημέρες μετά, με το Βέλγιο (28/8, 20:00, Novasports4 & Novasports News), στο κλειστό του ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης». Παράλληλα, όσοι αποκτήσουν ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση θα απολαύσουν μέσα από την ΕΟΝ όλο το πλούσιο premium αθλητικό περιεχόμενο με περισσότερους από 3.500 αγώνες από 40 και πλέον κορυφαίες διοργανώσεις. 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι ενδιαφέρονται είναι να μπουν στο eon.nova.gr και να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής οποιαδήποτε στιγμή από σήμερα. Στη συνέχεια θα τους σταλούν  οι οδηγίες σύνδεσης αλλά και τα user name και password, στο κινητό και email που θα έχουν δηλώσει στη φόρμα. Τέλος, ακολουθώντας τις οδηγίες  θα μπορέσουν να έχουν πρόσβαση και να απολαύσουν συναρπαστικό αθλητικό περιεχόμενο από την ΕΟΝ.

Με την EON, οι συνδρομητές Nova – Wind έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, με περισσότερους από 3.500 LIVE αγώνες, από 40 και πλέον κορυφαίες διοργανώσεις (Premier League, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, UEFA Nations League, FIBA, EuroLeague, EuroCup, Super League, Grand Slam στο τένις με Wimbledon, Roland Garros, Australian Open, US Open κ.α.) μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το time shift  7 ημερών που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.