Το House of Τhe Dragon, η πιο πολυαναμενόμενη σειρά των τελευταίων ετών έρχεται αποκλειστικά στο Vodafone TV στις 22 Αυγούστου, λίγες ώρες μετά την Αμερική, ώστε όλοι να απολαύσουν πρώτοι τη μεγαλύτερη τηλεοπτική πρεμιέρα της σεζόν από την ΗΒΟ.

Με μόλις από 6,90€ το μήνα και με τον πρώτο μήνα δωρεάν, αλλά και με τα συνδυαστικά πακέτα της Vodafone σε μοναδικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαλέξουν τον τρόπο για να έχουν τις καλύτερες επιλογές ψυχαγωγίας σε μια πλατφόρμα μέσα από τη σελίδα Συνδυαστική προσφορά (vodafone.gr).  

Το House of The Dragon διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν το Game of Thrones, και είναι το prequel της σειράς που  βρίσκει τους Targaryens να κυβερνούν τα επτά βασιλεία και να βρίσκονται στα πρόθυρα ενός εμφυλίου πολέμου μέσα στον ίδιο τους τον οίκο. Πριν από την γέννηση του γιου του, ο βασιλιάς σοκάρει τους πάντες ανακοινώνοντας ως κληρονόμο του θρόνου την κόρη του. Όταν όμως έρχεται στο κόσμο ο γιός του, τα σχέδια αλλάζουν για να  διασφαλιστεί ότι η  κόρη του, Rhaenyra, δεν θα κάτσει  ποτέ στο σιδερένιο θρόνο. Τώρα, με τα σχέδια να εκκολάπτονται και από τις δύο πλευρές, και με το βασίλειο σε υποτιθέμενη αρμονία, οι θεατές θα ανακαλύψουν τον οίκο που έχτισαν οι δράκοι και θα μάθουν πως γκρεμίστηκαν όλα.  

Με περισσότερες από 100 εκατομμύρια προβολές του teaser trailer, 1.9 εκατομμύρια social media posts παγκοσμίως και 98% αποδοχή, το House of The Dragon αναδεικνύεται ως το πιο πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς με εκατομμύρια θεατές να αναμένουν τη συγκλονιστική πρεμιέρα στο τέλος του μήνα. 

Το Vodafone TV, το σπίτι της ΗΒΟ στην Ελλάδα, φέρνει κατ’ αποκλειστικότητα και το House of The Dragon στην χώρα μας, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές του να απολαμβάνουν κάθε επεισόδιο οπότε αυτοί θέλουν, όπου και αν βρίσκονται μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη House of The Dragon On Demand κατηγορία στην οποία θα μπορούν να βρουν, εκτός από τα επεισόδια, και επιπλέον πλούσιο υλικό (behind the scenes, συνεντεύξεις making of) για τους fans της σειράς. Το Vodafone TV συνεχίζει να είναι το αποκλειστικό σπίτι της πιο πετυχημένης τηλεοπτικής ιστορίας όλων των εποχών, διαθέτοντας και τους 8 κύκλους του συγκλονιστικού Game of Thrones και όχι μόνο.