Επεξεργαστείτε τα βίντεο που θα τραβήξετε δίχως ιδιαίτερες γνώσεις, πανίσχυρο PC και πανάκριβο software, απλά χρησιμοποιόντας το smartphone σας και τις κατάλληλες εφαρμογές.

CapCut

Η εφαρμογή θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε video editing μέσα από το smartphone σας χωρίς να χρειάζονται παραπάνω γνώσεις. Μέσα στο βίντεό σας μπορείτε να προσθέσετε διάφορα εφέ και φίλτρα, να αλλάξετε το background, να βάλετε φωτογραφίες πάνω σε αυτό μέχρι και να γράψετε κάτι. Ιδιαίτερο στοιχείο της εφαρμογής είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τραγούδια από τη μουσική βιβλιοθήκη που διαθέτει καθώς και διάφορα ηχητικά εφέ για να του δώσετε μία παραπάνω «ζωντάνια».

https://bit.ly/35mug3O 

Adobe Premiere Rush

Δημιουργήστε, οργανώστε και μοιραστείτε τα βίντεό σας στα social media όπως θέλετε εύκολα και γρήγορα. Μέσα από αυτήν μπορείτε να τραβήξετε βίντεο υψηλής ποιότητας και να ξεκινήσετε άμεσα την επεξεργασία τους χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες trim, crop, flip, mirror και άλλες. Επιπλέον, μπορείτε να τα «ντύσετε» με φωτογραφίες, αυτοκόλλητα και διάφορα εφέ, να πειράξετε τα χρώματα των βίντεο, να τα ενισχύσετε καθώς και να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο φίλτρο. Η εφαρμογή διαθέτει χιλιάδες πρωτότυπα soundtrack, ηχητικά εφέ αλλά και loops χωρίς δικαιώματα για να βάλετε πάνω στα βίντεό σας άφοβα. Σημειώνεται ότι μπορείτε να αναβαθμίσετε την εφαρμογή πληρώνοντας ένα συγκεκριμένο ποσό με αποτέλεσμα να έχετε περισσότερες επιλογές για editing. 

https://bit.ly/3NZY5c9 

KineMaster

Αποθηκεύστε τις δημιουργίες σας σε ποιότητα 4K στα 30FPS ή μοιραστείτε τες σε όποια πλατφόρμα θέλετε με το πάτημα ενός κουμπιού. Εκτός από τη δυνατότητα των βασικών λειτουργιών για επεξεργασία βίντεο και προσθήκη εφέ, μουσικής κ.ά. η εφαρμογή κρύβει αρκετές εκπλήξεις. Κάντε τα βίντεό σας να τρέχουν σε αργή κίνηση ή πιο γρήγορα ή εφαρμόστε διάφορους τρόπους ανάμειξης. Ρυθμίστε το χρώμα τους ή προσθέστε διάφορα χρωματικά φίλτρα. Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε κάτι σε ένα παλιό πρότζεκτ σας μπορείτε να το ανοίξετε απευθείας από την εφαρμογή ή να κατεβάσετε κάποιο άλλο και να το φτιάξετε από το μενού του «Get Projects». Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε συνδρομή, την οποία μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή, για να πάρετε ακόμα περισσότερα πράγματα.

https://bit.ly/3uvUyKD 

GoPro Quik

Μπορειτε να αποθηκεύσετε τα βίντεο σε ένα σημείο για να τα βρίσκετε αρκετά εύκολα σε περίπτωση που θέλετε να τα μοιραστείτε ή να τα επεξεργαστείτε. Η premium έκδοση σάς δίνει περισσότερο χώρο. Το AI που διαθέτει εντοπίζει αυτόματα τις καλύτερες λήψεις και τις ενισχύει με transitions και ειδικά εφέ. Εκτός από τα βασικά εργαλεία επεξεργασίας περιλαμβάνει και εργαλεία για να ρυθμίσετε την ταχύτητα και να συγχρονίσετε κλιπς, μεταβάσεις και εφέ με τον ρυθμό της μουσικής σας. Σημαντικό στοιχείο της εφαρμογής είναι ότι μπορείτε να κόψετε ένα συγκεκριμένο καρέ από το βίντεο και να το επεξεργαστείτε ως εικόνα. Τέλος η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως συνοδευτικό εργαλείο για όσους έχουν στην κατοχή τους μία GoPro κάμερα.

https://bit.ly/3LZ7SgI  

ActionDirector

Τραβήξτε σε βίντεο ό,τι θέλετε και επεξεργαστείτε το απευθείας μετά το τέλος της εγγραφής του μέσα από την εφαρμογή. Ρυθμίστε τη φωτεινότητα, το χρώμα, την αντίθεση και τον κορεσμό και προσθέστε διάφορα χρώματα, εφέ και κινούμενα αυτοκόλλητα. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε τη δική σας μουσική στο παρασκήνιο του κάθε βίντεο και να βάλετε πάνω σε αυτό κείμενο και τίτλους ρυθμίζοντας τη σκιά και το περίγραμμα. Ο,τι επεξεργαστείτε μπορείτε να το ανεβάσετε αλλά και να το μοιραστείτε σε Ultra HD 4K ανάλυση. Η εφαρμογή διαθέτει και τη δυνατότητα να πληρώσετε για να αποκτήσετε παραπάνω λειτουργίες, εφέ κ.ά.

https://bit.ly/3rfTpVC 

FilmoraGo

Η εν λόγω εφαρμογή είναι σχεδιασμένη για να μπορείτε να επεξεργάζεστε τα βίντεό σας ειδικά για το YouTube, το Tik Tok και άλλες πλατφόρμες. Συγκεκριμένα, διαθέτει πάνω από 1.000 κομμάτια μουσικής για να τα ταιριάξετε με ό,τι είδους βίντεο ή ταινία φτιάχνετε. Επιπλέον, η εφαρμογή υποστηρίζει τη δυνατότητα να διαβάζει την τοπική μουσική στα βίντεο που υπάρχουν, να την εξάγετε καθώς και να ηχογραφείτε τη φωνή σας και να την προσθέτετε πάνω σε αυτό. Ακόμα, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας watermark και να το χρησιμοποιείτε παντού. Οσοι όμως ψάχνετε για περισσότερα μπορείτε να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας πληρώνοντας κάτι παραπάνω. 

https://bit.ly/3E2HmAa 

Funimate Video Editor & Maker

Αν θέλετε να «παίξετε» με τα βίντεό σας και να φτιάξετε κάτι διασκεδαστικό και αστείο, τότε αυτή η εφαρμογή τα έχει όλα και με το παραπάνω. Η ίδια περιλαμβάνει αρκετά transition, προσαρμοσμένα animation, εφέ για βίντεο και κείμενα και πάρα πολλά φίλτρα. Η ίδια η εφαρμογή σάς δίνει την επιλογή να αγοράσετε έξτρα