Οι mirrorless κάμερες, παρά τις μικρές τους διαστάσεις και τον συμπαγή τους σχεδιασμό, χαρίζουν μοναδικές δυνατότητες φωτογράφισης αλλά και βιντεοσκόπησης.

Nikon Ζ9

Το κορυφαίο μοντέλο φωτογραφικής μηχανής mirrorless πλήρους κάδρου βραβεύτηκε από την TIPA στην κατηγορία «Best Full Frame Professional Camera». Παρέχει στους φωτογράφους τη δυνατότητα να προσαρμόζονται στη στιγμή με γρήγορο και ευέλικτο καδράρισμα. Χάρη στον αισθητήρα τύπου στοίβας CMOS πλήρους κάδρου 45,7MP, οι εικόνες διατηρούν ανάλυση και λεπτομέρεια ακόμη και όταν περικοπούν, καθιστώντας την ιδανική κάμερα τόσο σε οριζόντιο όσο και σε κατακόρυφο προσανατολισμό για όσους ασχολούνται με άγρια φύση. Η σημαντική αλλαγή σχεδιασμού ήταν η κατάργηση ενός μηχανικού κλείστρου, που την καθιστά μια πολύ γρήγορη, με λήψη έως και 30fps σε JPEG και 20 σε RAW, ενώ μπορεί να αποθηκεύσει έως και 1.000 εικόνες RAW στην προσωρινή μνήμη. Η μεγάλη ποικιλία αναλύσεων και ρυθμών καρέ (όπως 8K/60p) για χρόνο συνεχούς λήψης πάνω από δύο ώρες την καθιστά μια επαγγελματική βιντεοκάμερα με δυνατότητα καταγραφής εσωτερικά σε κάρτα μνήμης, βίντεο RAW 12 bit.

Fujifilm X-T30 ΙΙ

Βιώστε την εμπειρία ενός επαγγελματία φωτογράφου και κινηματογραφιστή, τραβώντας πλάνα με τη Fujifilm X-T30 II. Η 26,1MP mirrorless φωτογραφική διαθέτει τον τετραπύρηνο Χ-Processor 4, που σε συνεργασία με τον αισθητήρα Χ-Trans CMOS 4 απεικονίζει καλύτερα το περιβάλλον και τα φυσικά χρώματα. Η κάμερα είναι κατασκευασμένη με αυτόν τον μηχανισμό, για να σας προσφέρει φωτογραφίες και βίντεο σε 4K/30p ανάλυση. Διαθέτει δύο λειτουργίες λήψης, λειτουργία AUTO και λειτουργία ελέγχου, από τις οποίες εσείς αποφασίζετε ποια είναι η κατάλληλη για τη δημιουργία των εικόνων σας. Στην τιμή περιλαμβάνεται ο φακός Fujifilm XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS μαζί με τη φωτογραφική ως kit, για να σας βοηθήσει να απεικονίσετε καλύτερα όσα βλέπετε.

Nikon Z5 

O αισθητήρας CMOS πλήρους κάδρου των 24,3MP και το μεγάλο εύρος ISO 100-51200 επιτρέπουν στις φωτογραφίες σας να είναι πιο καθαρές. Η Nikon Z5 είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε όποιο φακό Nikkor Z και να χρησιμοποιήσετε να έχετε ευκρινείς φωτογραφίες και σταθερά βίντεο. Εκτός από τη διπλή υποδοχή καρτών που διαθέτει και είναι συμβατές με SD UHS-II, μπορείτε μέσω Bluetooth, WiFi ή την εφαρμογή SnapBridge της Nikon να μεταφέρετε εύκολα φωτογραφίες, βίντεο ή και να μετατρέψετε την έξυπνη συσκευή σας σε απομακρυσμένη οθόνη και χειριστήριο.

Canon EOS M50 II  

Η Canon EOS M50 II είναι το κατάλληλο εργαλείο για εσάς. Με δυνατότητα λήψης 4K βίντεο και αισθητήρα CMOS 24,1 Megapixel και DIGIC 8 δεν πρόκειται να αφήσετε τη φωτογραφική από τα χέρια σας. Σημειώνεται ότι μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανά στο YouTube αλλά και να χρησιμοποιήσετε την είσοδο εξωτερικού μικροφώνου των 3,5mm για να εγγράψετε τους ήχους που θέλετε. Για αυτές τις λειτουργίες ένα χέρι βοηθείας μπορεί να σας προσφέρει ο φακός EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM, που περιλαμβάνεται ως kit με τη φωτογραφική στη συγκεκριμένη τιμή. Επιπλέον, ότιδήποτε καταγράψετε μπορείτε να το μοιραστείτε εύκολα μέσω WiFi, Bluetooth, καθώς και των λειτουργιών αυτόματου συγχρονισμού και μεταφοράς εικόνων. 

Nikon Z50 

Με το αυτόματο εύρος ευαισθησίας φωτός 100-51200 ISO και το AF χαμηλού φωτισμού μπορείτε να αποτυπώσετε φωτογραφίες με περισσότερες λεπτομέρειες, τόσο στο σκοτάδι όσο και στο έντονο φως. Το σύστημα αυτόματης εστίασης AF θα σας απαλλάξει από τα προβλήματα που αντιμετωπίζατε για να εστιάσετε τον φακό πριν από τη λήψη φωτογραφίας ή βίντεο. Επιπλέον, το ηλεκτρονικό σκόπευτρο (EVF) κάνει την εικόνα πιο καθαρή και φυσική από ποτέ, παρόμοια με αυτήν των οπτικών σκόπευτρων των DSLR.

Panasonic Lumix DC-GX800WE 

Η Panasonic Lumix DC-GX800WE με την ειδική της οθόνη, που μπορεί να πάρει κλίση 180 μοίρες, καθώς και με τις νέες λειτουργίες Beauty Retouch και Panorama Selfie, θα γίνει ο απόλυτος βοηθός σας. Το 4Κ PHOTO θα σας επιτρέψει να τραβήξετε λήψεις με κίνηση σε υψηλή ανάλυση, κάτι στο οποίο βοηθούν επίσης τα 16 Megapixel και η αυτόματη εστίαση χαμηλού φωτισμού. Μέσω της οθόνης αφής και της λειτουργίας Post Focus μπορείτε να αλλάξετε την εστίαση στην εικόνα ακόμη και όταν έχει τραβηχτεί. Στην τιμή της, η Lumix DC-GX800WE έρχεται ως kit με δύο φακούς, τον Lumix G Vario 12-32mm f3.5-5.6 και τον Lumix G Vario 35-100mm f/4-5.6, τους οποίους θα μπορείτε να αλλάζετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Sony A7 III