Οι mirrorless κάμερες, παρά τις μικρές τους διαστάσεις και τον συμπαγή τους σχεδιασμό, χαρίζουν μοναδικές δυνατότητες φωτογράφισης αλλά και βιντεοσκόπησης.

Nikon Ζ9

Το κορυφαίο μοντέλο φωτογραφικής μηχανής mirrorless πλήρους κάδρου βραβεύτηκε από την TIPA στην κατηγορία «Best Full Frame Professional Camera». Παρέχει στους φωτογράφους τη δυνατότητα να προσαρμόζονται στη στιγμή με γρήγορο και ευέλικτο καδράρισμα. Χάρη στον αισθητήρα τύπου στοίβας CMOS πλήρους κάδρου 45,7MP, οι εικόνες διατηρούν ανάλυση και λεπτομέρεια ακόμη και όταν περικοπούν, καθιστώντας την ιδανική κάμερα τόσο σε οριζόντιο όσο και σε κατακόρυφο προσανατολισμό για όσους ασχολούνται με άγρια φύση. Η σημαντική αλλαγή σχεδιασμού ήταν η κατάργηση ενός μηχανικού κλείστρου, που την καθιστά μια πολύ γρήγορη, με λήψη έως και 30fps σε JPEG και 20 σε RAW, ενώ μπορεί να αποθηκεύσει έως και 1.000 εικόνες RAW στην προσωρινή μνήμη. Η μεγάλη ποικιλία αναλύσεων και ρυθμών καρέ (όπως 8K/60p) για χρόνο συνεχούς λήψης πάνω από δύο ώρες την καθιστά μια επαγγελματική βιντεοκάμερα με δυνατότητα καταγραφής εσωτερικά σε κάρτα μνήμης, βίντεο RAW 12 bit.

Fujifilm X-T30 ΙΙ

Βιώστε την εμπειρία ενός επαγγελματία φωτογράφου και κινηματογραφιστή, τραβώντας πλάνα με τη Fujifilm X-T30 II. Η 26,1MP mirrorless φωτογραφική διαθέτει τον τετραπύρηνο Χ-Processor 4, που σε συνεργασία με τον αισθητήρα Χ-Trans CMOS 4 απεικονίζει καλύτερα το περιβάλλον και τα φυσικά χρώματα. Η κάμερα είναι κατασκευασμένη με αυτόν τον μηχανισμό, για να σας προσφέρει φωτογραφίες και βίντεο σε 4K/30p ανάλυση. Διαθέτει δύο λειτουργίες λήψης, λειτουργία AUTO και λειτουργία ελέγχου, από τις οποίες εσείς αποφασίζετε ποια είναι η κατάλληλη για τη δημιουργία των εικόνων σας. Στην τιμή περιλαμβάνεται ο φακός Fujifilm XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS μαζί με τη φωτογραφική ως kit, για να σας βοηθήσει να απεικονίσετε καλύτερα όσα βλέπετε.

Nikon Z5 

O αισθητήρας CMOS πλήρους κάδρου των 24,3MP και το μεγάλο εύρος ISO 100-51200 επιτρέπουν στις φωτογραφίες σας να είναι πιο καθαρές. Η Nikon Z5 είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε όποιο φακό Nikkor Z και να χρησιμοποιήσετε να έχετε ευκρινείς φωτογραφίες και σταθερά βίντεο. Εκτός από τη διπλή υποδοχή καρτών που διαθέτει και είναι συμβατές με SD UHS-II, μπορείτε μέσω Bluetooth, WiFi ή την εφαρμογή SnapBridge της Nikon να μεταφέρετε εύκολα φωτογραφίες, βίντεο ή και να μετατρέψετε την έξυπνη συσκευή σας σε απομακρυσμένη οθόνη και χειριστήριο.

Canon EOS M50 II  

Η Canon EOS M50 II είναι το κατάλληλο εργαλείο για εσάς. Με δυνατότητα λήψης 4K βίντεο και αισθητήρα CMOS 24,1 Megapixel και DIGIC 8 δεν πρόκειται να αφήσετε τη φωτογραφική από τα χέρια σας. Σημειώνεται ότι μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανά στο YouTube αλλά και να χρησιμοποιήσετε την είσοδο εξωτερικού μικροφώνου των 3,5mm για να εγγράψετε τους ήχους που θέλετε. Για αυτές τις λειτουργίες ένα χέρι βοηθείας μπορεί να σας προσφέρει ο φακός EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM, που περιλαμβάνεται ως kit με τη φωτογραφική στη συγκεκριμένη τιμή. Επιπλέον, ότιδήποτε καταγράψετε μπορείτε να το μοιραστείτε εύκολα μέσω WiFi, Bluetooth, καθώς και των λειτουργιών αυτόματου συγχρονισμού και μεταφοράς εικόνων. 

Nikon Z50 

Με το αυτόματο εύρος ευαισθησίας φωτός 100-51200 ISO και το AF χαμηλού φωτισμού μπορείτε να αποτυπώσετε φωτογραφίες με περισσότερες λεπτομέρειες, τόσο στο σκοτάδι όσο και στο έντονο φως. Το σύστημα αυτόματης εστίασης AF θα σας απαλλάξει από τα προβλήματα που αντιμετωπίζατε για να εστιάσετε τον φακό πριν από τη λήψη φωτογραφίας ή βίντεο. Επιπλέον, το ηλεκτρονικό σκόπευτρο (EVF) κάνει την εικόνα πιο καθαρή και φυσική από ποτέ, παρόμοια με αυτήν των οπτικών σκόπευτρων των DSLR.

Panasonic Lumix DC-GX800WE 

Η Panasonic Lumix DC-GX800WE με την ειδική της οθόνη, που μπορεί να πάρει κλίση 180 μοίρες, καθώς και με τις νέες λειτουργίες Beauty Retouch και Panorama Selfie, θα γίνει ο απόλυτος βοηθός σας. Το 4Κ PHOTO θα σας επιτρέψει να τραβήξετε λήψεις με κίνηση σε υψηλή ανάλυση, κάτι στο οποίο βοηθούν επίσης τα 16 Megapixel και η αυτόματη εστίαση χαμηλού φωτισμού. Μέσω της οθόνης αφής και της λειτουργίας Post Focus μπορείτε να αλλάξετε την εστίαση στην εικόνα ακόμη και όταν έχει τραβηχτεί. Στην τιμή της, η Lumix DC-GX800WE έρχεται ως kit με δύο φακούς, τον Lumix G Vario 12-32mm f3.5-5.6 και τον Lumix G Vario 35-100mm f/4-5.6, τους οποίους θα μπορείτε να αλλάζετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Sony A7 III 

Αντί να επιλέξετε μια DSLR, η Sony θα σας πείσει να στραφείτε προς μία mirrorless, και συγκεκριμένα στην A7 III. Η εν λόγω φωτογραφική πληροί όλα τα κριτήρια των επαγγελματικών απαιτήσεων, χάρη στον Full Frame Exmor R CMOS αισθητήρα των 24.2ΜΡ. Το εύρος φωτοευαισθησίας ISO 50–51200, με δυνατότητα επέκτασης σε ISO 50-204800 για τις φωτογραφίες, προσφέρει καθαρές φωτογραφίες, χωρίς θαμπάδα και «θόρυβο», ακόμα και αν βρίσκεστε σε μέρος με χαμηλό φωτισμό. Η A7 III συνδέεται μέσω WiFi με τον εκτυπωτή σας, για να τυπώσετε τις φωτογραφίες απευθείας, με την «έξυπνη» τηλεόρασή σας, για να τις δείτε με την παρέα σας, ή με το κινητό σας, για να τις ανεβάσετε στα social media.

Panasonic Lumix GH6  

H πληρέστατη φωτογραφική μηχανή Micro Four Thirds της Panasonic είναι άνετη στη χρήση, μεταφέρεται εύκολα και διακρίνεται για την ανθεκτικότητά της. Ξεχωρίζει με τον 25,2 Mpixels LiveMOS αισθητήρα της και χαρακτηρίζεται από την αναβαθμισμένη έκδοση του επεξεργαστή Venus Engine. Ακόμα, συγκεντρώνει χαρακτηριστικά, όπως η 4Κ ανάλυση στα 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο και η 5.7K ανάλυση στα 60fps, που θα ικανοποιήσουν κάθε επαγγελματία φωτογράφο, καθώς και όλους όσοι καταπιάνονται με τις βιντεοσκοπήσεις, από vloggers μέχρι επίδοξους influencers!

Sony α6100 

Με 24.2 Megapixel, 3x zoom αλλά και τον 16-50mm φακό, που περιλαμβάνεται στο kit, οι φωτογραφίες σας με τη Sony α6100 θα μεταβούν σε άλλο επίπεδο. Η τεχνολογία Real-Time Tracking της Sony επιτρέπει να αιχμαλωτίσετε το θέμα σας με την αυτόματη εστίαση, ανεξαρτήτως από το πού κινείται μέσα στο κάδρο. Επίσης, η α6100 απεικονίζει καλύτερα τα χρώματα χωρίς να υπάρχουν σφάλματα στη χρωματική απόδοση ή ακανόνιστα περιγράμματα. Πλέον θα είστε σε θέση να καταγράψετε όποιας μορφής βίντεο θέλετε σε 4K ανάλυση (QFHD: 3840×2160). Εκμεταλλευόμενοι την εξωτερική υποδοχή μικροφώνου, θα μπορέσετε να προσδώσετε έναν πιο αξιόλογο ήχο στις παραγωγές σας. 

Canon EOS RP

Οι φωτογραφίες σας γίνονται πορτρέτα από τη στιγμή που θα τις βγάλετε με τα 30.3MP της Canon EOS RP, σε συνδυασμό με τον φακό 24-105mm f/4-7.1, που συμπεριλαμβάνεται ως kit. Με εύρος φωτοευαισθησίας ISO 100-40000, οι φωτογραφίες, τραβηγμένες οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, προσαρμόζονται στο φως που υπάρχει, ώστε να είναι αρκετά καθαρές και χωρίς ιδιαίτερες ατέλειες. Από την άλλη, τα βίντεό σας πρόκειται να αναβαθμιστούν με τις λειτουργίες Dual Pixel CMOS AF και Movie Digital IS της EOS R ώστε να προκύπτουν πλάνα υψηλής ποιότητας, με απόδοση 10 bit.