Η απόκτηση μιας αξιόλογης φωτογραφικής μηχανής είναι μόνο η αρχή στο δημιουργικό σας ταξίδι. Εξοπλίστε την καταλλήλως με αξεσουάρ που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη.

Case Logic SLRC 206 

Αποθηκεύστε με άνεση τα αξεσουάρ της φωτογραφικής σας μέσα σε αυτήν την τσάντα, η οποία διαθέτει προσαρμοζόμενα χωρίσματα που δημιουργούν μέχρι 9 θέσεις. Το εσωτερικό έχει θέση με φερμουάρ και εσωτερικό δίχτυ για ό,τι άλλο θέλετε. Οι δύο πλαϊνές θήκες του θα σας βολέψουν να βάλετε το τρίποδό σας κ.ά. Σημειώνεται ότι ο πάτος της τσάντας είναι αδιάβροχος και μπορείτε να βάλετε και το 15-16” laptop ή 17” Macbook Pro.

Fujifilm Instax Film Mini (2Χ10 φύλλα) 

Εάν διαθέτετε τις Instax Mini κάμερες, τότε μπορεί να σας φανεί χρήσιμο το συγκεκριμένο πακέτο, που περιλαμβάνει 20 φύλλα για να βγάλετε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες. Το μέγεθος φιλμ του κάθε φύλλου είναι στα 54(W)x86(H)mm ενώ το μέγεθος εικόνας στα 46(W)x62(H)mm.

Rollei Lumis Mini LED 28524

Χρησιμοποιώντας ένα βύσμα hot-shoe μπορείτε να συνδέσετε αυτό το mini LED πάνω στη φωτογραφική σας. Το ίδιο διαθέτει τρεις hot-shoe συνδέσεις για να βάλετε τρία mini LED lights ή κάποιο άλλο αξεσουάρ. Ακόμα, μπορείτε να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα όπως θέλετε μέσω της επιλογής των πέντε επιπέδων.

Hama 70052 UVM52 

Ενισχύστε την ποιότητα των λήψεών σας βιδώνοντας απλά το φίλτρο πάνω σε φωτογραφικούς φακούς με διάμετρο 52mm. Αυτό που κάνει επιπλέον είναι να προστατεύει τον φακό σας από την υπεριώδη ακτινοβολία αλλά και από γρατζουνιές, σκόνη και σημάδια από δάκτυλα. 

Panasonic Lumix HFSA45200E OIS 45-200mm 

Ο εν λόγω τηλεφακός έχει εστιακή απόσταση 45-200mm και είναι κατασκευασμένος για να αντέχει σε άμμο, βροχή και άλλα. Η τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας (O.I.S.), που έχει ενσωματωθεί πάνω στον φακό, μπορεί να ενεργοποιηθεί για να μη βγαίνουν θολές οι λήψεις σας. 

Rode VideoMic Pro Rycote

Τροφοδοτούμενο από δύο μπαταρίες AA το συγκεκριμένο μικρόφωνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από 70 ώρες. Εχει τη δυνατότητα να απομονώνει τους εξωτερικούς θορύβους λόγω ενός υψιπερατού φίλτρου. Επίσης, με τον έλεγχο απολαβής τριών σταδίων θα έχετε ικανοποιητικά επίπεδα εγγραφής κάθε φορά που τραβάτε κάτι.

SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-I CARD 128GB

Με αυτήν την κάρτα μνήμης των 128GB θα μπορείτε να καταγράψετε και να αποθηκεύσετε άφοβα τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχετε τραβήξει σε υψηλή ανάλυση. Οι ταχύτητες ανάγνωσης της κάρτας φτάνουν έως και 170MB/s ενώ οι ταχύτητες εγγραφής έως και 90MB/s. Η κάρτα μνήμης είναι αδιάβροχη αλλά και ανθεκτική στους κραδασμούς, στις θερμοκρασίες και στις ακτίνες X.

Rollei Compact Traveler S2 Star 

Το συγκεκριμένο τρίποδο όταν χρησιμοποιείται κλειστό έχει μέγεθος 55 εκατοστών, ενώ όταν ανοίγει φτάνει έως τα 150 εκατοστά και μπορεί να αντέξει φωτογραφικές μηχανές έως και 3 κιλά. Κρατά σταθερό ό,τι τοποθετηθεί στην κεφαλή του, η οποία διαθέτει πλάκα γρήγορης απελευθέρωσης, για να μπορείτε να έχετε καλύτερο έλεγχο στο τι τραβάτε. 

Intenso Micro SDHC 32GB

Η κάρτα μνήμης χωρητικότητας των 32GB είναι κλάσης 10 με αποτέλεσμα να έχει μεγάλες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής. Είναι ανθεκτική στους κραδασμούς, σε διάφορες θερμοκρασίες αλλά και ακτίνες Χ. Η κάρτα μνήμης συνοδεύεται από έναν SD αντάπτορα.

Dji Ronin-S 

Ο σταθεροποιητής κάμερας υποστηρίζει σχεδόν όλες τις DSLR ή Mirrorless κάμερες και μπορείτε να τον παίρνετε μαζί σας με ευκολία όπου και αν πάτε βάζοντάς τον μέσα σε μία τσάντα. Διαθέτει αρκετές αυτοματοποιημένες λειτουργίες για να μπορείτε να κάνετε διάφορες λήψεις. Για παράδειγμα, η λειτουργία Σπορ σάς επιτρέπει να τραβήξετε άμεσα σκηνές ταχείας κίνησης. Επιπλέον, οι ισχυροί κινητήρες που διαθέτει σταθεροποιούν αυτό που θα τραβήξετε σε ταχύτητες μέχρι 75 χιλιόμετρα/ώρα ενώ η αυτονομία μπαταρίας φτάνει μέχρι και τις 12 ώρες. 

Turbo-X microSD 64 GB

Με ταχύτητες ανάγνωσης έως και τα 80MB/s και εγγραφής έως τα 30MB/s, η κάρτα μνήμης των 64GB θα σας δώσει τη δυνατότητα να τραβήξετε φωτογραφίες σε υψηλή ποιότητα και βίντεο έως 4K. Ακόμη έρχεται μαζί με 

αντάπτορα MicroSD σε SD για να μεταφέρετε ή να χρησιμοποιήσετε την κάρτα μνήμης όπου θέλετε.

Sentio TR-700

Το ύψος του τριπόδου όταν είναι κλειστό βρίσκεται στα 50cm, όταν είναι ανοιχτό φτάνει τα 135cm, ενώ η διάμετρος των ποδιών του είναι 2,1cm και υπάρχει η δυνατότητα να τα ρυθμίσετε όπως θέλετε. Με ευκολία μπορείτε να περιστρέφετε την κεφαλή όταν έχετε τοποθετήσει τη φωτογραφική σας κάμερα και με τη δυνατότητα quick release μπορείτε να την αλλάζετε με άνεση.

Samyang AF 12mm f/2.0

Ο φακός Compact Ultra Wide-Angle είναι σχεδιασμένος για mirrorless κάμερες Sony E-mount με APS-C format. Παρέχει προοπτική εστιακού μήκους 18mm ισοδύναμου με 35mm (full frame). Το φωτεινό μέγιστο διάφραγμα είναι f/2.0, με το οποίο θα μπορείτε να έχετε καθαρές λήψεις σε μέρη που δεν έχει αρκετό φωτισμό ενώ παράλληλα επιτρέπει μεγαλύτερο έλεγχο του βάθους πεδίου αλλά και στην εστίαση.