Η κατηγορία των μικρών ηχοσυστημάτων παραμένει διαχρονική και επίκαιρη, καθώς αποτελεί μια προσιτή και πρακτική πρόταση για κάθε χώρο. 

Panasonic SC-PM250EGS

Εάν ψάχνετε για ένα αρκετά δυνατό ηχοσύστημα που να ικανοποιεί τις ακουστικές σας προτιμήσεις το Panasonic SC-PM250EGS θα κερδίσει την προσοχή σας. Το συγκεκριμένο Micro Hi-Fi διαθέτει ψηφιακό ενισχυτή, XBS Master και D. Bass, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να επιλέξετε μία από τις 4 προκαθορισμένες ρυθμίσεις equalizer. Επίσης, έχει CD player, θύρα USB, δυνατότητα σύνδεσης των συσκευών σας με Bluetooth και υποδοχή ακουστικών. Το ηχοσύστημα διαθέτει ραδιόφωνο FM με RDS και 30 μνήμες, καθώς και προγραμματισμένο χρονοδιακόπτη, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξυπνητήρι. Τέλος, τα 2 ηχεία των 20W καθιστούν την ακρόαση ξεχωριστή.

LG CM1560

Με το LG CM1560 σας δίνεται η δυνατότητα να αναπαράγετε τα αγαπημένα σας album μέσω του CD player και να ακούτε τα τραγούδια που έχετε αποθηκευμένα σε USB συνδέοντάς το στην αντίστοιχη θύρα. Θα μπορείτε να αφιερώνετε αμέτρητες ώρες σε μουσική και βίντεο από το κινητό σας εκμεταλλευόμενοι την ασύρματη σύνδεση με Bluetooth. Επιπλέον, μέσω της θύρας Portable In θα μπορείτε να συνδέσετε διάφορες συσκευές, όπως τον υπολογιστή, την τηλεόρασή σας κ.ά., ώστε να μεταφέρετε τον ήχο στα 10W ηχεία. Σημειώνεται ότι έχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο και ένα μικρό τηλεκοντρόλ για τον έλεγχο όλων των λειτουργιών.

Turbo-X MHF-400

Το Turbo-X MHF-400 είναι ένα Micro Hi-Fi που περιέχει όλα όσα χρειάζεστε αν ψάχνετε ένα ηχοσύστημα για το σπίτι σας. Ειδικότερα, πρόκειται για ένα σύστημα που έχει ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής CD/DVD (η οποία είναι συμβατή με DVD, VCD, CD, MP3, WMA, JPEG, MPEG4, DivX) και ραδιοφωνικό δέκτη FM, ώστε να συντονίζεστε στους αγαπημένους σας σταθμούς. Μέσω των δύο μικρών ηχείων των 15W που διαθέτει, θα απολαμβάνετε στο έπακρο τη μουσική σας, ενώ παράλληλα μπορείτε να συνδέσετε συσκευές που υποστηρίζουν Bluetooth, για να έχετε πρόσβαση στις playlist σας.

Philips TAM3505 

Το ιδιαίτερο στοιχείο του TAM3505 βρίσκεται στα ηχεία, τα οποία έχουν μέγιστη ισχύ εξόδου 18W και διαθέτουν γούφερ 3” με θύρες ανάκλασης μπάσων. Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε συσκευές ασύρματα με Bluetooth, μέσω της θύρας Audio In, να ακούσετε τα CD σας και να εκμεταλλευτείτε τη θύρα USB για να φορτίσετε τις… έξυπνες συσκευές σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το τηλεκοντρόλ μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στα προκαθορισμένα στιλ ήχου που προσφέρει η λειτουργία ελέγχου ψηφιακού ήχου, ώστε να απολαύσετε τη μουσική στο μέγιστο. 

Crystal Audio HBT-1 

Με το Crystal Audio HBT-1 θα αξιοποιήσετε όλα τα παλιά σας CD μέσω των ηχείων με συνολική ισχύ 30W. Συγκεκριμένα, το ενσωματωμένο σύστημα αναπαραγωγής CD μπορεί να διαβάσει δίσκους CD-R και CD-RW, χωρίς να κάνει τον ήχο τους να «κολλάει». Ακόμα, μπορείτε να συνδέσετε τον υπολογιστή, το smartphone, τις MP3 συσκευές, το USB stick σας, καθώς και άλλες πηγές μέσω των Audio In και USB υποδοχών. Το Crystal Audio HBT-1 έχει επίσης τηλεκοντρόλ, με το οποίο επιλέγετε όποια λειτουργία επιθυμείτε αλλά και ορίζετε τους σταθμούς FM που θέλετε να έχετε αποθηκευμένους.

F&U DMV9777KUC 

Το F&U DMV9777KUC είναι πλήρως εξοπλισμένο, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο DVD και CD player για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ταινίες και album. Πέρα από αυτά, διαθέτει ραδιόφωνο FM με ψηφιακή αναζήτηση και τη δυνατότητα να αποθηκεύει έως 20 σταθμούς, ενώ έχει και υποδοχή USB ακόμα και για κάρτες μνήμης τύπου MS/SD/MMC. Αυτό, όμως, που πρόκειται να σας εντυπωσιάσει είναι οι 2 υποδοχές που έχει για μικρόφωνα, οι οποίες, αν συνδυαστούν με τη λειτουργία «Καραόκε», θα απογειώσουν τη διασκέδαση.