Μια 75άρα τηλεόραση υπόσχεται να αναβαθμίσει την οικιακή σας ψυχαγωγία, καθώς θα σας χαρίσει εντυπωσιακή εικόνα σε οτιδήποτε και αν παρακολουθείτε.

TCL 75P615 Slim

Η Android Smart TV της TCL συνοδεύεται από 4K HDR για βελτιωμένη αντίθεση, χρώματα και υψηλή ανάλυση στα προγράμματα που παρακολουθείτε. Η νέα αυτή τεχνολογία επεκτείνει σημαντικά το εύρος τόσο της αντίθεσης όσο και του χρώματος, κάνοντας και τις πιο σκοτεινές σκηνές μιας ταινίας ιδιαίτερα ευκρινείς, ώστε να μην αντιμετωπίζετε πλέον τέτοια προβλήματα. Τέλος, η Android Smart TV της TCL είναι πραγματικά «smart», αφού διαθέτει ενσωματωμένο το Google Home και το Google Assistant. 

LG NanoCell 75NANO756

Η τηλεόραση 4Κ NanoCell της LG με τεχνολογία LCD IPS πάνελ 75’’ προσφέρει ένα εξαιρετικά μεγάλο χρωματικό εύρος και ομοιόμορφη εικόνα από οποιαδήποτε γωνία και μέρος κάθεστε. O Quad Core Processor 4K (LM21A) παρέχει υψηλή ποιότητα εικόνας, ενισχύοντας χρώμα και αντίθεση, καθώς έχει τεχνητή νοημοσύνη, ώστε να ελέγχει τη φωτεινότητα ανάλογα με το περιβάλλον. Οι λειτουργίες HDR 10 Pro και HLG Pro προσφέρουν, επίσης, ρεαλιστική εικόνα και ήχο Ultra Surround, φέρνοντας το σπίτι σας όσο πιο κοντά γίνεται στην αίθουσα του κινηματογράφου. 

Panasonic TX-75HX940E

Η εικόνα της TV της Panasonic είναι εξοπλισμένη με HDR, κάνοντας τα χρώματά της εξαιρετικά φυσικά. Ακόμα, η εν λόγω τηλεόραση δίνει μια πραγματικά κινηματογραφική γεύση, καθώς εκτός από την εξαιρετική ανάλυσή της, τα ηχεία της χάρη στο Dolby Atmos έχουν αρκετή ισχύ, για να πιάνουν την ένταση του σινεμά, χωρίς όμως ο ήχος να παραμορφώνεται. Το υλικό κατασκευής της είναι εξαιρετικά στιβαρό και ποιοτικό, γεγονός που θα δημιουργήσει έναν άλλο «αέρα» στον χώρο σας.  

Samsung 75AU7172

Αυτή η 75άρα, smart τηλεόραση της Samsung προσφέρει ένα νέο επίπεδο κινηματογραφικής εμπειρίας στο σπίτι, για να παρακολουθείτε καρέ-καρέ τα αγαπημένα σας προγράμματα. Η τεχνολογία PurColor προσφέρει ζωντανά χρώματα και η Crystal Processor 4K μέγιστη βελτιστοποίηση της εικόνας. Επίσης, ο μοντέρνος σχεδιασμός της θα την ταιριάξει σε όποιο χώρο θελήσετε να την τοποθετήσετε, ενώ οι «έξυπνες» λειτουργίες ήχου (Q-Symphony) και εικόνας (Tap View, Samsung TV Plus, Universal Guide – διαθεσιμότητα ανάλογα με την περιοχή) σας προσφέρουν νέα ποιότητα χρήσης. 

Sony KD75X81J

Η Sony κατασκεύασε μια τηλεόραση Google TV εξαιρετικής ποιότητας και τεχνολογίας. Χάρη στον ρεαλισμό της τεχνολογίας εικόνας και ήχου της Sony, δεν θα μπορείτε να ξεχωρίσετε την ταινία από τον κόσμο γύρω σας. Πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα ζωντανεύουν, μέσω του Triluminos Pro και του επεξεργαστή 4K2 HDR Processor X1. Επίσης, το ηχείο X-Balanced είναι σχεδιασμένο για να χαρίζει υψηλής ποιότητας ήχο, τόσο σε ταινίες όσο και σε μουσική.

Samsung QLED TV 75Q70A 

Αυτή η 75 ιντσών 4K Smart TV (2021) QLED τηλεόραση της Samsung, με εκπληκτικά λεπτή σχεδίαση (AirSlim Design), θα συναρπάσει με τη μαγική εικόνα της και τον κρυστάλλινο ήχο της και τους πιο απαιτητικούς. Η τεχνολογία Quantum Dot (100% Color Volume) προσφέρει απεικόνιση αποχρώσεων άνω του ενός δισεκατομμυρίου για μια απολαυστικότερη εμπειρία θέασης. Με ανάλυση 4K Ultra HD, οι ταινίες τρόμου για τους φαν του είδους θα… γίνουν πολύ πιο τρομακτικές!