Ακόμα κι αν είστε ερασιτέχνες φωτογράφοι που λατρεύετε να αιχμαλωτίζετε κάθε στιγμή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οι DSLR κάμερες αξίζουν μια θέση στην έρευνα αγοράς σας.  

Nikon D7500

Η Nikon D7500 είναι μία DSLR που καταγράφει σε ποιότητα 4Κ και είναι απολύτως συμβατή με την τεχνολογία SnapBridge, ώστε να έχετε σε συνεχή σύνδεση τη φωτογραφική σας μηχανή με το κινητό ή το tablet σας. Η κάμερα παρέχει υψηλή ανάλυση στα 20.9MP για τις φωτογραφίες σας και μπορείτε, επιπρόσθετα, να κάνετε εγγραφή 4Κ βίντεο μεγάλης διάρκειας. Τέλος, με το εξαιρετικά εκτενές εύρος ISO που διαθέτει, η D7500 φέρνει καινούργιες δυνατότητες λήψης σε σκοτεινές συνθήκες.

Canon EOS 2000D

Η Canon DSLR 2000D είναι μια φοβερά ευέλικτη φωτογραφική μηχανή για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον υπέροχο κόσμο της φωτογραφίας DSLR, χωρίς να είναι επαγγελματίες και ειδικοί. Με τα 24.1MP, οι φωτογραφίες σας θα μπορούν να τυπωθούν και σε μεγάλα μεγέθη, ώστε να μπορείτε να διακοσμήσετε τον χώρο σας. Επιπλέον, η κάμερα παρέχει λήψη βίντεο εξαιρετικής ποιότητας Full HD, για ατελείωτο «YouTub-ing» και όχι μόνο. Μπορεί να συνδεθεί ασύρματα μέσω WiFi/NFC στο smartphone ή στο laptop, για να μεταφέρετε εύκολα και γρήγορα τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.

Nikon D3500 

Το πακέτο περιλαμβάνει την εξαιρετική DSLR φωτογραφική μηχανή της Nikon D3500 και τον compact φακό zoom AF-P DX NIKKOR 18–55mm VR. Ο φακός αυτός εστιάζει γρήγορα και «μαλακά», λειτουργώντας ουσιαστικά αθόρυβα, με αποτέλεσμα να είναι ιδανικός για λήψεις βίντεο, ενώ ο μηχανισμός απόσβεσης κραδασμών της Nikon διατηρεί τις εικόνες ευκρινείς, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Παράλληλα, η βαθιά λαβή της D3500 είναι ιδανική για να βρίσκεται διαρκώς στα χέρια σας, καθώς θα αισθάνεστε ότι «κολλάει» σε αυτά με την εξαιρετικά στιβαρή αίσθησή της. 

Canon EOS 250D

Ισως η ελαφρύτερη παγκοσμίως φωτογραφική μηχανή DSLR. Η Canon EOS 250D έχει κλασικό και εύκολο μενού και μπορεί να τραβήξει καταπληκτικές φωτογραφίες, χάρη στα 24.1MP αλλά και εξαιρετικά ποιοτικά βίντεο 4K. Ακόμα, επικοινωνεί χωρίς προβλήματα με τις…έξυπνες συσκευές σας, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε ό,τι θέλετε, όπου και αν είστε. Ο αισθητήρας μεγέθους APS-C και ο επεξεργαστής DIGIC 8 εξασφαλίζουν τέλεια αποτελέσματα, ακόμη και με χαμηλό φωτισμό. 

Nikon D5600 

Με τη φωτογραφική μηχανή Nikon D5600, μπορείτε να τραβήξετε μαγικές φωτογραφίες, δίνοντας ζωή σε όλες τις ιδέες σας. Σημειώνεται ότι είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα 24.2MP, για να αποτυπώνει λεπτές υφές και να αποδίδει κάθε λεπτομέρεια. Ο μηχανισμός επεξεργασίας εικόνας EXPEED 4 παρέχει ανώτερη λειτουργία μείωσης θορύβου, ακόμη και σε υψηλές τιμές ISO, ώστε τα βίντεό σας να μην έχουν ανεπιθύμητους ήχους.