Όσο βρίσκεστε στο σπίτι, στον κήπο ή στο μπαλκόνι, ένα σύγχρονο ασύρματο dect χαμηλής ακτινοβολίας αξιοποιεί στο έπακρο το πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας του παρόχου σας. 

Gigaset C575 

Η τεχνολογία ECO Dect επιτρέπει μέχρι και 60% λιγότερη κατανάλωση στην ενέργεια, περιορίζοντας την εκπομπή σήματος μέχρι το σημείο που βρίσκεται το ακουστικό και εκμηδενίζοντάς την όταν αυτό είναι στη βάση του (ECO Mode Plus). Η εν λόγω συσκευή διαθέτει μοντέρνο μενού περιήγησης, μεταφρασμένο στα ελληνικά για ευκολότερη χρήση. Ακόμα, έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε έως και 200 επαφές, καταχωρίζοντας για καθεμία μέχρι και 3 αριθμούς. Η συσκευή, τέλος, παρέχει τη δυνατότητα να μπλοκάρετε ανώνυμες επαφές και να αποκλείσετε έως και 15 αριθμούς.

Turbo-X PL5000 

Το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει διάρκεια μπαταρίας έως και 160 ώρες εκτός βάσης. Με τη λειτουργία επανάκλησης έως και 10 αριθμών θα γνωρίζετε ποιες είναι οι τελευταίες κλήσεις που δεχτήκατε, ενώ με την ανοιχτή ακρόαση η επικοινωνία σας γίνεται ακόμα καλύτερη. Το ασύρματο τηλέφωνο αποθηκεύει έως και 50 επαφές, τις οποίες διακρίνετε εύκολα λόγω της φωτιζόμενης οθόνης. Η εμβέλεια της συσκευής σε ανοιχτό χώρο φτάνει έως και τα 300 μ. και σε κλειστό τα 50 μ. Το PL5000 διαθέτει ελληνικό μενού, 10 διαφορετικούς ήχους κλήσης και μπορείτε να ρυθμίζετε την έντασή του.

Motorola O201B 

Με πιστοποίηση IP67, το ασύρματο τηλέφωνο είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, έτσι ώστε να πραγματοποιείτε τις κλήσεις σας σε εξωτερικούς χώρους. Αποθηκεύει μέχρι και 200 επαφές και ηχογραφημένα μηνύματα μέχρι 25 λεπτά. Ο χρόνος αναμονής της συσκευής φτάνει έως και 250 ώρες, ενώ για συνεχόμενη ομιλία μέχρι και 12 ώρες. Το τηλέφωνο διαθέτει λειτουργία ECO και η βάση του είναι επεκτάσιμη για 11 συσκευές.  Επίσης, έχει δύο κεραίες, εκ των οποίων η εμβέλεια της μεγάλης φτάνει το 1 χλμ., ενώ της μικρής τα 600 μ. σε ανοιχτούς χώρους.

Alcatel S250

Η μπλε φωτιζόμενη οθόνη του τηλεφώνου θα σας βοηθήσει να διαβάζετε καλύτερα τις εισερχόμενες κλήσεις και οποιαδήποτε άλλη επαφή έχετε αποθηκεύσει. Παράλληλα, η δυνατότητα τριπλής συνδιάσκεψης (1 εξωτερικός ομιλητής και 2 εσωτερικοί ομιλητές) θα σας διευκολύνει να επικοινωνείτε καλύτερα, είτε χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο για λόγους εργασίας είτε στο σπίτι. Η εμβέλεια της συσκευής σε ανοιχτό χώρο χωρίς εμπόδια μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 300 μ., ενώ σε κλειστό τα 50 μ. Ακόμα, μπορείτε να βάλετε τις κλήσεις σας σε ανοικτή ακρόαση όσο ασχολείστε με κάτι άλλο, όπως και να επιλέξετε τη λειτουργία σίγασης κατά τη διάρκεια συνομιλίας.

Philips Linea V M3501R/GRS 

Τηλεφωνο με λειτουργία ECO και HQ Sound, που παρέχει υψηλής ποιότητας ήχο, με χρόνο ομιλίας έως και 10 ώρες και χρόνο αναμονής μέχρι και 180. Η συσκευή σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε έως και 50 επαφές στον τηλεφωνικό κατάλογο και να κάνετε φραγή εισερχόμενων κλήσεων σε έως και 4 αριθμούς αλλά και εξερχόμενων. Επιπλέον, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, δεν θα μείνετε χωρίς τηλέφωνο, καθώς στη βάση υπάρχει ενσωματωμένη υποδοχή microUSB. Σε αυτήν μπορείτε να συνδέσετε ένα powerbank και να συνεχίσετε τη χρήση του τηλεφώνου απρόσκοπτα.

Panasonic KX-TG6851GR

Με το τηλέφωνο αυτό επιτυγχάνεται έως και 75% μείωση των εξωτερικών θορύβων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ανοικτής ακρόασης, καθώς και να αποθηκεύσετε μέχρι 200 επαφές. Επίσης, μπορείτε να αποθηκεύσετε έως 9 αριθμούς για ταχεία κλήση. Η αυτονομία της μπαταρίας για συνεχόμενη ομιλία διαρκεί έως 18 ώρες, ενώ σε κατάσταση αναμονής μέχρι 200. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η λειτουργία εφεδρικής ηλεκτρικής τροφοδοσίας, στην οποία η βάση μπορεί να λάβει προσωρινά ρεύμα από την μπαταρία του ακουστικού.