Τα ασύρματα φορητά ηχεία είναι ο ιδανικός τρόπος για να ακούτε τις αγαπημένες σας playlist όπου κι αν βρεθείτε, εντός ή εκτός σπιτιού, δίχως συμβιβασμούς στην ποιότητα του ήχου.

Sonos Roam

Με μία μόλις φόρτιση μπορείτε να απολαύσετε ό,τι θέλετε μέχρι 10 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας όπως και να στήσετε το ηχείο. Σε περίπτωση που τελειώσει η μπαταρία μπορείτε να το φορτίσετε με το καλώδιο USB-C ή με κάποιον ασύρματο φορτιστή με την πιστοποίηση Qi. Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί με WiFi αλλά και με Bluetooth για να απολαύσετε όλες τις λειτουργίες. Μέσα από την εφαρμογή Sonos App μπορείτε να ελέγξετε το ηχείο και μέσα από τις μουσικές πλατφόρμες μπορείτε να παίξετε τις playlist σας. Ακόμα, είναι συμβατό με Amazon Alexa, Google Assistant και Apple Airplay 2.

Turbo-X Opus + 

Με συνολική ισχύ 24W μπορείτε να συνδέσετε όποια συσκευή θέλετε μέσω Bluetooth 4.2 + EDR, AUX-in και microSD για να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική όπου και αν είστε. Το Turbo-X Opus + διαθέτει πιστοποίηση IPX5, είναι ανθεκτικό στο νερό, έχει μπαταρία 2.200mAh που μπορεί να διαρκέσει έως 12 ώρες και φωτισμό LED με 7 διαφορετικά χρώματα. Διαλέξαμε να σας δείξουμε τη συσκευή σε μπλε χρώμα διότι ταιριάζει αρκετά και με το καλοκαίρι.

Huawei Sound Joy 

Με τεχνολογία σύνδεσης Bluetooth 5.2 μπορείτε να συνδέσετε το smartphone, το tablet και όποια άλλη συσκευή θέλετε, μέχρι και δύο ίδια ηχεία, για να έχετε στερεοφωνικό ήχο. Η μπαταρία των 8.800mAh διαρκεί έως και 26 ώρες συνεχούς παραγωγής. Ακόμα, έχει πιστοποίηση IP67 και μπορεί να προστατευτεί αν πέσει μέσα στο νερό έως και 1 μέτρο αλλά και από διάφορες καιρικές συνθήκες. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε μουσική αγγίζοντας το smartphone σας στο ηχείο και να μεταφέρετε το τραγούδι που θέλετε να ακούσετε επί τόπου. Το κουμπί φωνητικών εντολών θα σας δώσει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε τον ψηφιακό βοηθό του smartphone σας για να το χρησιμοποιήσετε όπως επιθυμείτε.

JBL Flip 6 Black 

Το συγκεκριμένο ηχείο είναι αρκετά ελαφρύ και βολικό για να το βάζετε και να το παίρνετε όπου θέλετε καθώς και αδιάβροχο (πιστοποιημένο με δείκτη IP67). Με χωρητικότητα μπαταρίας 4.800mAh μπορεί να προσφέρει έως και 12 ώρες συνεχούς χρήσης ενώ όταν «αδειάσει» μπορείτε να το φορτίσετε μέσω του USB-C καλωδίου. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να συνδέετε δύο ή παραπάνω ηχεία που είναι συμβατά με το JBL PartyBoost για στερεοφωνικό ήχο ή απλά για να κάνετε πάρτι. Τέλος, μέσω της εφαρμογής JBL Portable μπορείτε να συνδέετε έως και 2 smartphones ή tablets στο ηχείο για να αναπαράγετε όποιο τραγούδι θέλετε και να ρυθμίζετε τον ήχο και το μπάσο στο επίπεδο που σας ικανοποιεί. 

Philips TAS6305 

Η μπαταρία των 4.400mAh θα σας προσφέρει έως και 20 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής, ενώ όταν αδειάζει θα μπορείτε να το φορτίζετε μέσα από τη θύρα USB, με την πλήρη φόρτιση να διαρκεί 6 ώρες. Το εύρος ισχύος του Bluetooth ηχείου είναι 11-30Watt ενώ μπορείτε να το συζεύξετε με ένα ίδιο ηχείο για να έχετε στερεοφωνικό ήχο. Ακόμα, η υποδοχή εισόδου ήχου στο πίσω μέρος του ηχείου σάς δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε όποια συσκευή θέλετε από τον υπολογιστή σας, μέχρι και ένα πικάπ. Με διαβάθμιση IPX7, αντέχει στο νερό σε βάθος 1 μέτρου για 30 λεπτά. Η εμβέλεια του ασύρματου δικτύου είναι 20 μέτρα.

Sony XG500

Με πιστοποίηση IP66, το εν λόγω ασύρματο ηχείο είναι αδιάβροχο και με ανθεκτικότητα στη σκόνη. Η μπαταρία της συσκευής μπορεί να διαρκέσει έως και 30 ώρες και μέσω της γρήγορης φόρτισης αν το φορτίσετε για 10 λεπτά μπορεί να αντέξει έως και 3 ώρες. Μπορείτε να συνδέσετε ενσύρματα ή ασύρματα με Bluetooth αρκετές συσκευές σε αυτό, ένα USB Memory Stick με τα αγαπημένα σας τραγούδια, καθώς και να χρησιμοποιήσετε μία από τις 2 θύρες φόρτισης USB για το smartphone σας. Μέσα από την εφαρμογή Sony | Music Center και την εφαρμογή Fiestable μπορείτε να έχετε τον έλεγχο σε διάφορες λειτουργίες των ηχείων, να βελτιστοποιήσετε τον ήχο ή να φτιάξετε μία playlist.

Motorola Sonic Sub 630

Τα δύο αυτά ηχεία μπορείτε να τα έχετε μαζί σας παντού, διότι δεν πιάνουν πολύ χώρο και διαθέτουν μαγνητικές βάσεις για να μπορείτε να τα τοποθετείτε όπου θέλετε. Με πιστοποίηση IPX5 είναι αρκετά αδιάβροχα ενώ η δυνατότητα σύνδεσής τους με διάφορες συσκευές δεν γίνεται μόνο με Bluetooth αλλά και με Aux-In. Με συνολική ισχύ 2x10W, διαθέτουν και ενσωματωμένο μικρόφωνο για να μπορείτε να κάνετε τις κλήσεις σας και να χρησιμοποιείτε με φωνητικές εντολές τις υπηρεσίες των Siri, Amazon Alexa και Google Assistant. Τα ηχεία έχουν μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, έως και 9 ώρες.