Τα ασύρματα φορητά ηχεία είναι ο ιδανικός τρόπος για να ακούτε τις αγαπημένες σας playlist όπου κι αν βρεθείτε, εντός ή εκτός σπιτιού, δίχως συμβιβασμούς στην ποιότητα του ήχου.

Sonos Roam

Με μία μόλις φόρτιση μπορείτε να απολαύσετε ό,τι θέλετε μέχρι 10 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας όπως και να στήσετε το ηχείο. Σε περίπτωση που τελειώσει η μπαταρία μπορείτε να το φορτίσετε με το καλώδιο USB-C ή με κάποιον ασύρματο φορτιστή με την πιστοποίηση Qi. Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί με WiFi αλλά και με Bluetooth για να απολαύσετε όλες τις λειτουργίες. Μέσα από την εφαρμογή Sonos App μπορείτε να ελέγξετε το ηχείο και μέσα από τις μουσικές πλατφόρμες μπορείτε να παίξετε τις playlist σας. Ακόμα, είναι συμβατό με Amazon Alexa, Google Assistant και Apple Airplay 2.

Turbo-X Opus + 

Με συνολική ισχύ 24W μπορείτε να συνδέσετε όποια συσκευή θέλετε μέσω Bluetooth 4.2 + EDR, AUX-in και microSD για να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική όπου και αν είστε. Το Turbo-X Opus + διαθέτει πιστοποίηση IPX5, είναι ανθεκτικό στο νερό, έχει μπαταρία 2.200mAh που μπορεί να διαρκέσει έως 12 ώρες και φωτισμό LED με 7 διαφορετικά χρώματα. Διαλέξαμε να σας δείξουμε τη συσκευή σε μπλε χρώμα διότι ταιριάζει αρκετά και με το καλοκαίρι.

Huawei Sound Joy 

Με τεχνολογία σύνδεσης Bluetooth 5.2 μπορείτε να συνδέσετε το smartphone, το tablet και όποια άλλη συσκευή θέλετε, μέχρι και δύο ίδια ηχεία, για να έχετε στερεοφωνικό ήχο. Η μπαταρία των 8.800mAh διαρκεί έως και 26 ώρες συνεχούς παραγωγής. Ακόμα, έχει πιστοποίηση IP67 και μπορεί να προστατευτεί αν πέσει μέσα στο νερό έως και 1 μέτρο αλλά και από διάφορες καιρικές συνθήκες. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε μουσική αγγίζοντας το smartphone σας στο ηχείο και να μεταφέρετε το τραγούδι που θέλετε να ακούσετε επί τόπου. Το κουμπί φωνητικών εντολών θα σας δώσει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε τον ψηφιακό βοηθό του smartphone σας για να το χρησιμοποιήσετε όπως επιθυμείτε.

JBL Flip 6 Black 

Το συγκεκριμένο ηχείο είναι αρκετά ελαφρύ και βολικό για να το βάζετε και να το παίρνετε όπου θέλετε καθώς και αδιάβροχο (πιστοποιημένο με δείκτη IP67). Με χωρητικότητα μπαταρίας 4.800mAh μπορεί να προσφέρει έως και 12 ώρες συνεχούς χρήσης ενώ όταν «αδειάσει» μπορείτε να το φορτίσετε μέσω του USB-C καλωδίου. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να συνδέετε δύο ή παραπάνω ηχεία που είναι συμβατά με το JBL PartyBoost για στερεοφωνικό ήχο ή απλά για να κάνετε πάρτι. Τέλος, μέσω της εφαρμογής JBL Portable μπορείτε να συνδέετε έως και 2 smartphones ή tablets στο ηχείο για να αναπαράγετε όποιο τραγούδι θέλετε και να ρυθμίζετε τον ήχο και το μπάσο στο επίπεδο που σας ικανοποιεί. 

Philips TAS6305 

Η μπαταρία των 4.400mAh θα σας προσφέρει έως και 20 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής, ενώ όταν αδειάζει θα μπορείτε να το φορτίζετε μέσα από τη θύρα USB, με την πλήρη φόρτιση να διαρκεί 6 ώρες. Το εύρος ισχύος του Bluetooth ηχείου είναι 11-30Watt ενώ μπορείτε να το συζεύξετε με ένα ίδιο ηχείο για να έχετε στερεοφωνικό ήχο. Ακόμα, η υποδοχή εισόδου ήχου στο πίσω μέρος του ηχείου σάς δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε όποια συσκευή θέλετε από τον υπολογιστή σας, μέχρι και ένα πικάπ. Με διαβάθμιση IPX7, αντέχει στο νερό σε βάθος 1 μέτρου για 30 λεπτά. Η εμβέλεια του ασύρματου δικτύου είναι 20 μέτρα.

Sony XG500

Με πιστοποίηση IP66, το εν λόγω ασύρματο ηχείο είναι αδιάβροχο και με ανθεκτικότητα στη σκόνη. Η μπαταρία της συσκευής μπορεί να διαρκέσει έως και 30 ώρες και μέσω της γρήγορης φόρτισης αν το φορτίσετε για 10 λεπτά μπορεί να αντέξει έως και 3 ώρες. Μπορείτε να συνδέσετε ενσύρματα ή ασύρματα με Bluetooth αρκετές συσκευές σε αυτό, ένα USB Memory Stick με τα αγαπημένα σας τραγούδια, καθώς και να χρησιμοποιήσετε μία από τις 2 θύρες φόρτισης USB για το smartphone σας. Μέσα από την εφαρμογή Sony | Music Center και την εφαρμογή Fiestable μπορείτε να έχετε τον έλεγχο σε διάφορες λειτουργίες των ηχείων, να βελτιστοποιήσετε τον ήχο ή να φτιάξετε μία playlist.

Motorola Sonic Sub 630

Τα δύο αυτά ηχεία μπορείτε να τα έχετε μαζί σας παντού, διότι δεν πιάνουν πολύ χώρο και διαθέτουν μαγνητικές βάσεις για να μπορείτε να τα τοποθετείτε όπου θέλετε. Με πιστοποίηση IPX5 είναι αρκετά αδιάβροχα ενώ η δυνατότητα σύνδεσής τους με διάφορες συσκευές δεν γίνεται μόνο με Bluetooth αλλά και με Aux-In. Με συνολική ισχύ 2x10W, διαθέτουν και ενσωματωμένο μικρόφωνο για να μπορείτε να κάνετε τις κλήσεις σας και να χρησιμοποιείτε με φωνητικές εντολές τις υπηρεσίες των Siri, Amazon Alexa και Google Assistant. Τα ηχεία έχουν μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, έως και 9 ώρες. 

Creative Muvo Play

Συνδέστε όποια συσκευή θέλετε μέσω Bluetooth ή με καλώδιο με βύσμα jack 3,5 χιλ. και απολαύστε έως και 10 ώρες τη μουσική σας με την μπαταρία των 2.200mAh. Αν το χρησιμοποιήσετε με PC ή Mac μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα Sound Blaster Control Panel της Creative και να ρυθμίσετε τον ήχο των ασύρματων ηχείων που έχετε συνδέσει με USB όπως θέλετε. Μέσα από αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να επιλέξετε από τις προκαθορισμένες επιλογές (SBX profiles) αυτήν που σας ταιριάζει ή να δημιουργήσετε μία νέα. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε το ίδιο και στις Android ή iOS συσκευές σας υπάρχει η αντίστοιχη εφαρμογή Sound Blaster. Επίσης, υποστηρίζει τους ψηφιακούς βοηθούς Siri και Google Assistant.

Fresh ‘n Rebel Rockbox Bold XS 

Το αδιάβροχο (IPX5) ασύρματο Bluetooth ηχείο είναι αρκετά μικρό, για να το κουβαλάτε παντού. Χωράει στην τσέπη και μπορείτε με το ειδικό κλιπάκι που έχει να το «κρεμάτε» στη ζώνη σας, στην τσάντα σας ή όπου αλλού θέλετε. Είναι συμβατό με συσκευές iOS/Android και διαθέτει πλήκτρα ελέγχου και λειτουργία hands-free, με ενσωματωμένο μικρόφωνο. Ακόμα, έχει Mini Jack 3,5mm και αυτονομία έως και 20 ώρες με επαναφόρτιση μέσα σε τέσσερις ώρες. Με τη λειτουργία «Double Fun Mode» μπορείτε να ενώσετε δύο μαζί για να απολαύσετε περισσότερο τη μουσική σας.

Urbanista Sydney Rose Gold

Το εν λόγω ασύρματο ηχείο είναι αρκετά μικρό και ευέλικτο σε μέγεθος για να το χωρέσετε στην τσάντα σας όταν θα πηγαίνετε στην παραλία το καλοκαίρι. Συνδέστε το ασύρματα με Bluetooth με το smartphone ή το tablet σας, απολαύστε έως και 5 ώρες συνεχούς χρήσης και όταν «αδειάσει» φορτίστε το μέσω του Micro USB καλωδίου. Διαθέτει πιστοποίηση IPX5, έχει προστασία κατά του νερού και μπορείτε να συνδέσετε άλλο ένα παρόμοιο για στερεοφωνικό ήχο. Διαλέξαμε να σας παρουσιάσουμε το Rose Gold γιατί ταιριάζει με την εποχή, ωστόσο μπορείτε να το βρείτε και σε άλλα χρώματα, όπως τα Midnight Black, Olive Green και White Mist.

Kitsound Hive2ο KSHIV2OBK

Με ισχύ 12W RMS (6Wx2) το συγκεκριμένο Bluetooth ηχείο διαθέτει μπαταρία που κρατά έως και 12 ώρες συνεχούς χρήσης και μπορεί να συνδεθεί με το smartphone ή το tablet σας. Η πιστοποίηση IP67 σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε το ηχείο μαζί σας στην παραλία, στην πισίνα και σε άλλους εξωτερικούς χώρους διότι έχει πλήρη προστασία από σκόνη και αντοχή μέσα στο νερό για 30 λεπτά, σε βάθος έως 1 μέτρο. Σημειώνεται ότι μπορείτε να το φορτίσετε μέσω USB αλλά, εκτός από την ασύρματη σύνδεση με Bluetooth, μπορείτε να συνδέσετε ενσύρματα διάφορες συσκευές μέσω της θύρας των 3,5 χιλ.