Η απαθανάτιση δράσης και αθλητικών δραστηριοτήτων πραγματοποιείται με άνεση, καθώς μπορείτε να τραβήξετε χωρίς όρια ό,τι θέλετε, διχως βαρύ κι ευπαθή εξοπλισμό.

DJI Action 2 Dual-Screen

Τραβήξτε selfie φωτογραφίες με την κάμερα των 13MP και βίντεο σε ανάλυση έως 4K στα 120fps. Εάν ορίσετε την κάμερα σε «Standard», μπορείτε να τραβάτε σε αυτήν την ανάλυση για περίπου 3 λεπτά, εάν όμως την ορίσετε σε «Υψηλό», μπορείτε να εγγράψετε για περίπου 5 λεπτά. Η κάμερα διαθέτει οθόνη αφής OLED, η οποία είναι κατασκευασμένη από Gorilla Glass, καθώς και την τεχνολογία 4-mic Matrix Stereo, για καλύτερη, πιο καθαρή εγγραφή του ήχου. Παράλληλα, είναι ανθεκτική στις πτώσεις και στη σκόνη και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε έως και 10 μέτρα κάτω από το νερό. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι ο μαγνητικός σχεδιασμός, χάρη στον οποίο μπορείτε να «κουμπώσετε» διάφορα πρόσθετα και αξεσουάρ με ευκολία.

GoPro Hero10 Black

Χάρη στον GP2 επεξεργαστή αυτής της κάμερας, θα έχετε τη δυνατότητα να τραβήξετε βίντεο με ανάλυση μέχρι 5.3K στα 60fps ή 4Κ στα 120fps. Με την 23MP της εν λόγω συσκευής θα μπορείτε να τραβάτε νυχτερινές λήψεις με ευκολία, ενώ τα χρώματα θα φαίνονται πιο ζωντανά. Εκτός αυτού, χρησιμοποιώντας το Hypersmooth 4.0, τα πλάνα σας θα είναι αρκετά σταθερά. Η κάμερα διαθέτει το TimeWarp 3.0 αλλά και 8x slo-mo δυνατότητα. Μπορείτε να συνδέσετε το smartphone σας με την κάμερα μέσω WiFi, με το GoPro Quik App, ώστε να τη ρυθμίζετε και να τη χειρίζεστε. Με τη χρήση της εφαρμογής θα μπορείτε να επεξεργαστείτε απευθείας τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχετε τραβήξει, όπως και να προσθέσετε μουσική. Μπορείτε να τη συνδέσετε μέσω Bluetooth με άλλες συμβατές συσκευές και να την ελέγξετε μέσω 14 φωνητικών εντολών. 

Sony HDR-AS50 

Με τη λειτουργία SteadyShot, μπορείτε να τραβήξετε σταθερά βίντεο και φωτογραφίες, ενώ ο αισθητήρας Exmor R θα σας επιτρέψει να κάνετε λήψεις στο σκοτάδι. Η κάμερα διαθέτει τις λειτουργίες SteadyShot, καθώς και τη δυνατότητα time-lapse λήψεων σε 4Κ. Επίσης, μπορείτε να ρυθμίσετε το οπτικό πεδίο σε «Μικρό» ή «Ευρύ». Μέσα από την εφαρμογή PlayMemories Mobile για το smartphone σας, μπορείτε να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε την κάμερα και να ρυθμίζετε το ζουμ σε αυτή, ενώ μέσω του προγράμματος Action Cam Movie για Windows και Mac αλλά και της εφαρμογής Action Cam μπορείτε να επεξεργαστείτε τα βίντεο που έχετε τραβήξει. Η κάμερα προστατεύεται από κραδασμούς, υγρασία, σκουριά, σκόνη, άμμο και μπορείτε να τη βυθίσετε σε νερό βάθους 60 μ., χρησιμοποιώντας το αδιάβροχο περίβλημα που παρέχεται.

DJI POCKET 2

Με τη λειτουργία Active Track 3.0 η κάμερα των 64MP θα ακολουθεί εσάς και όποιον τραβάτε φωτογραφία ή βίντεο με ανάλυση που φτάνει τα 4K 60fps. Λόγω της σταθεροποιημένης κατασκευής της θα μπορείτε να τραβάτε ευκρινείς φωτογραφίες με 8x ζουμ, 4x σε βίντεο 1080p και 2x ζουμ σε 4Κ βίντεο. Ακόμα, η λειτουργία «Story Mode» χρησιμοποιεί πρότυπα βίντεο και μουσικής για να δημιουργήσει μίνι ταινίες. Το AI Editor μπορεί να «ντύσει» τα βίντεό σας με μεταβάσεις και μουσική αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κάτι εσείς. Σημειώνεται ότι στη λαβή υπάρχουν τέσσερα μικρόφωνα, έτσι ώστε η κάμερα να μπορεί να καταγράφει από οποιαδήποτε κατεύθυνση προέρχεται ο ήχος.

GoXtreme Vision Plus 

Καταγράψτε βίντεο με ανάλυση έως 4K στα 30fps ή τραβήξτε φωτογραφίες μέσω των 16MP σε εξωτερικούς χώρους ή έως 30 μ. κάτω από το νερό  με την αδιάβροχη θήκη της κάμερας. Ολα αυτά γίνονται μέσα από τον ευρυγώνιο φακό των 170 μοιρών, ενώ θα μπορείτε να βλέπετε τις λήψεις σας μέσα από την 2” οθόνη αφής. Επιπρόσθετα, διαθέτει υποδοχή κάρτας microSD έως 64GB και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Το ενσωματωμένο WiFi σάς επιτρέπει να συνδέσετε την κάμερα με το κινητό σας χρησιμοποιώντας τη συνοδευτική εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε και να ρυθμίσετε τη συσκευή πριν την επόμενη λήψη σας.

Rollei 4S Plus 

Χάρη στην ευρεία γωνία λήψης 140 μοιρών, το διάφραγμα φακού f/2.6 αλλά και τη δυνατότητα λήψης βίντεο ανάλυσης έως 4K στα 30fps (μέσω λογισμικού) και σταθερές εικόνες έως 16MP (επίσης μέσω λογισμικού), θα μπορείτε να τραβάτε ό,τι θέλετε, όπου και αν βρίσκεστε. Επιπλέον, η εν λόγω κάμερα διαθέτει οθόνη αφής 2” και υποδοχή κάρτας μνήμης microSD, η οποία υποστηρίζει έως 64GB, ενώ η αυτονομία της αποσπώμενης μπαταρίας φτάνει τα 70 λεπτά για λήψεις έως 1080p (χωρίς τη χρήση WiFi). Συνδέστε την κάμερα με το smartphone σας μέσω WiFi και ελέγξτε τις λειτουργίες της ή ρυθμίστε τις λήψεις που θέλετε να κάνετε μέσω της εφαρμογής Rollei 4s Plus, η οποία είναι διαθέσιμη για Android και iOS συσκευές.

Turbo-X Action Cam ACT-470

Η εν λόγω κάμερα είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα Sony IMX386 CMOS, που σας επιτρέπει να τραβάτε βίντεο σε ανάλυση 4K έως 60fps, 1080p έως 120fps και 720p έως και 240fps. Η ανάλυση φωτογραφίας είναι στα 20MP ενώ διαθέτει και υπερευρυγώνιο φακό των 170 μοιρών. Χάρη στο Burst Mode, θα μπορείτε να αποτυπώνετε πράγματα που βρίσκονται εν κινήσει, με συνεχόμενες λήψεις των 3/5/10 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Περιλαμβάνονται, επίσης, οι λειτουργίες slow motion και time-lapse, με τις οποίες μπορείτε να δημιουργήσετε αμέτρητα ωραία πλάνα. Με τη δωρεάν εφαρμογή για iOS και Android συσκευές θα μπορείτε να ελέγχετε τις λήψεις σας τοποθετώντας όπου θέλετε την κάμερα, καθώς και να ξεκινήσετε την εγγραφή μέσω WiFi.

GoPro Hero9 Black

Το vlogging γίνεται ακόμα καλύτερο, χάρη στη δυνατότητα καταγραφής 5K βίντεο στα 30fps, 4K στα 60fps και 1080p στα 240fps που προσφέρει η συ-γκεκριμένη κάμερα. Εκτός αυτού, οι selfies και οι κανονικές σας φωτογραφίες ενισχύονται μέσα από τον αισθητήρα των 23,6MP και 20MP. Τις λήψεις που τραβάτε θα τις βλέπετε από την κύρια οθόνη, που είναι 2.27”, ενώ η εμπρόσθια 1.4”. Επίσης, το HyperSmooth 3.0 θα σας προσφέρει αρκετά σταθερές λήψεις  και η λειτουργία TimeWarp 3.0 καταγραφή σταθεροποιημένων time-lapse βίντεο. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι στα 1720mAh και χάρη στην ειδική αδιάβροχη θήκη της κάμερας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψεις έως και 33 μέτρα κάτω από το νερό.

Kitvision Escape 4KW

Με μπαταρία 1050mAh, αυτονομία συνεχούς χρήσης έως 90 λεπτά, υπερευρυγώνιο φακό 170 μοιρών και ενσωματωμένο μικρόφωνο θα μπορείτε να τραβάτε ό,τι πλάνο θέλετε. Μπορείτε να τραβήξετε βίντεο έως 4Κ Full HD ανάλυση ή ομαλές λήψεις σε 1080p στα 60fps. Επιπροσθέτως, η ανάλυση των φωτογραφιών σας είναι στα 12MP. Μέσα από την LCD οθόνη των 2 ιντσών μπορείτε να ρυθμίσετε ό,τι θέλετε ή να χρησιμοποιήσετε λειτουργίες όπως τιτην Timed Photo Mode, την Time-Lapse Mode, τη Burst Mode και άλλες. Μπορείτε να συνδέσετε την κάμερα μέσω WiFi με το smartphone ή το tablet σας, με τη βοήθεια της συνοδευτικής εφαρμογής και να έχετε τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου και παρακολούθησης σε ό,τι κάνετε.