Η Xerox Holdings Corporation ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο διόρισε τον Steven Bandrowczak Διευθύνοντα Σύμβουλό της.

Ο Steve εντάχθηκε στη Xerox το 2018 ως Πρόεδρος και Chief Operations Officer, της εταιρείας και ανέλαβε τα καθήκοντα του προσωρινού Διευθύνοντος Συμβούλου ύστερα από το θάνατο του John Visentin τον Ιούνιο του 2022. Ως Πρόεδρος και COO ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη και εφαρμογή της παγκόσμιας στρατηγικής της Xerox, καθώς και για τις λειτουργίες υποστήριξης των επιχειρήσεων της εταιρείας. Ο Steve διατέλεσε επίσης Πρόεδρος της Xerox Holdings Corporation και της CareAR.

“Ο Steve έχει συμβάλει εμπράκτως στην επίτευξη σημαντικών αποτελεσμάτων, αξιοποιώντας τις ψηφιακές πλατφόρμες για την αύξηση του μεριδίου αγοράς και της κερδοφορίας”, δήλωσε ο James Nelson, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Xerox. “Επίσης, ανέλαβε ενεργή δράση όταν η Xerox χρειάστηκε τις δυνάμεις του και απέδειξε την ικανότητά του να ηγείται με πάθος και ενσυναίσθηση. Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει πλήρη εμπιστοσύνη στον Steve, όντας ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να οδηγήσει σταθερά τη Xerox σε πρόοδο “.

“H Xerox είναι μία εταιρεία με πολύ σημαντικές δυνατότητες και είναι τιμή μου να εργαστώ μαζί με όλους τους συναδέλφους μου για να χτίσουμε ένα ακόμη πιο λαμπρό μέλλον για την εταιρεία”.

Ο Steve ήρθε στη Xerox το 2018 από την Alight Solutions, όπου διετέλεσε Chief Operating Officer και Chief Information Officer, υπεύθυνος για την παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα της εταιρείας, την ανάπτυξη προϊόντων, το γραφείο μετασχηματισμού, τη στρατηγική και τις λειτουργίες πληροφορικής, τη διαχείριση επιχειρηματικών κινδύνων και την ακίνητη περιουσία.

Πριν από την εργασιακή του εμπειρία στην Alight Solutions, ο Steve ήταν πρόεδρος του τμήματος τηλεπικοινωνιακών μέσων και τεχνολογίας της Sutherland Global Services. Προηγουμένως διετέλεσε αντιπρόεδρος για τις Παγκόσμιες Επιχειρηματικές Υπηρεσίες στην Hewlett-Packard, όπου συνέβαλε στην εξαιρετικά αποδοτική λειτουργία της, δίνοντας έμφαση στην αυτοματοποίηση, την επιχειρηματική ευφυΐα και τη βελτιστοποίηση της εργασίας. Επιπλέον, ο Steve ήταν επικεφαλής του τομέα Business Process Outsourcing (BPO) στην Enterprise Services Group.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Steve κατείχε υψηλές θέσεις σε πολυεθνικές εταιρείες αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων των Avaya, Nortel, Lenovo, DHL και Avnet.