Η Canon ανακοινώνει την κυκλοφορία τριών νέων μοντέλων στη σειρά  i-SENSYS: δύο στη σειρά έγχρωμων πολυμηχανημάτων γραφείου MF750, και παράλληλα τον έγχρωμο εκτυπωτή LBP673Cdw. Εξοπλισμένες με νέες τεχνολογίες και με σχεδίαση που διακρίνεται για τις περιορισμένες διαστάσεις της, οι συσκευές αυτές είναι ειδικά σχεδιασμένες για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (SMB) και περιβάλλοντα μικρών ή οικιακών γραφείων (SOHO).

Επιπλέον, οι νέες συσκευές δίνουν τη δυνατότητα στους συνεργάτες του καναλιού να απευθυνθούν σε αυτήν την αναπτυσσόμενη αγορά με  προτάσεις που συνδυάζουν ασφάλεια, παραγωγικότητα και συνδεσιμότητα. Η ανακοίνωση των νέων μοντέλων αποτελεί μέρος της συνεχούς δέσμευσης για ανανέωση της σειράς i-SENSYS, με στόχο οι επιχειρήσεις να εξακολουθούν να υποστηρίζονται με τις πλέον πρόσφατες δυνατότητες. 

Επέκταση των ευκαιριών πωλήσεων καλύπτοντας τις ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων

Οι εργαζόμενοι σε περιβάλλοντα SMB και SOHO αναζητούν λύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές με υψηλή απόδοση για να καλύψουν τις ποικίλες και επεκτεινόμενες ανάγκες τους. Γρήγορα εξελισσόμενοι κλάδοι όπως το λιανικό εμπόριο, για παράδειγμα, συχνά έχουν ανάγκη να εκτυπώνουν ή να σαρώνουν έγγραφα γρήγορα σε έναν κοινόχρηστο χώρο εργασίας. Με εύκολη και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα στο cloud, οι νέες συσκευές i-SENSYS επιτρέπουν στους συνεργάτες της Canon να μεγιστοποιούν τις δυνατότητες πωλήσεων τους σε αντίστοιχες αγορές, χάρη στη λειτουργικότητα και την ευελιξία τους.

Ο Hiro Imamura, Vice President, Marketing & Innovation, Digital Printing & Solutions στην Canon Ευρώπης, αναφέρει: «Η καινοτομία είναι το κλειδί για την κάλυψη των εξελισσόμενων αναγκών των πελατών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ανανεώσαμε το μεγαλύτερο μέρος της σειράς i-SENSYS φέτος, για να διασφαλίσουμε ότι οι συσκευές μας είναι βελτιστοποιημένες για να ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις των χρηστών και να υποστηρίζουν την κοινότητα των συνεργατών μας, με αποτέλεσμα στην επέκταση των ευκαιριών στην αγορά τους.»

Ενίσχυση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με κορυφαία χαρακτηριστικά παραγωγικότητας

Με ταχύτητες εκτύπωσης έως 33 σελίδες ανά λεπτό και ταχύτητες σάρωσης 100 εικόνων ανά λεπτό για τη σειρά MF750, η παραγωγικότητα ανεβαίνει στο επόμενο επίπεδο. Οι συσκευές μπορούν επίσης να χειριστούν μια μεγάλη ποικιλία μέσων, κάτι που τις καθιστά ιδανικές για όσους εργάζονται καθημερινά με έγγραφα διαφορετικού μεγέθους, όπως αποδείξεις και ετικέτες. 

Χάρη στην απλή, βήμα-προς-βήμα ρύθμιση και τη ανανεωμένη διαδικασία σύνδεσης Wi-Fi, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν και να χρησιμοποιήσουν άμεσα τις συσκευές τους με σιγουριά χωρίς να απαιτείται προηγούμενη τεχνογνωσία, στοιχείο ιδανικό για επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν εξειδικευμένο τμήμα τεχνικής  υποστήριξης. Η εγγενής συνδεσιμότητα στο cloud με υπηρεσίες DropBox, Google Drive και OneDrive απλοποιεί τις καθημερινές επιχειρηματικές εργασίες, επιτρέποντας την εκτύπωση και τη σάρωση απευθείας σε χώρο αποθήκευσης στο cloud, ενώ παράλληλα συγκεντρώνει τη διαχείριση εκτυπώσεων με την υποστήριξη Microsoft Universal Print.

Οι συσκευές διαθέτουν επίσης κορυφαία χαρακτηριστικά ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της ασφαλούς λειτουργίας εκτύπωσης με PIN που περιορίζει την πρόσβαση σε ευαίσθητα έγγραφα και της επαλήθευσης κατά την εκκίνηση, γεγονός που διασφαλίζει ότι η συσκευή παραμένει προστατευμένη από κακόβουλες επιθέσεις.

Τα νέα μοντέλα έχουν επίσης μικρότερο μέγεθος και βάρος με στόχο να μειωθεί η κατανάλωση CO2 κατά τη μεταφορά. Αυτό, σε συνδυασμό με τη συσκευασία που κατασκευάζεται με γνώμονα τη βιωσιμότητα, επιτρέπουν στους συνεργάτες να επιδείξουν τη δέσμευσή τους στην προσφορά πιο βιώσιμων επιλογών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: 

https://www.canon.gr/business/products/office-printers/multifunction/colour/i-sensys-mf750-series/

https://www.canon.gr/business/products/office-printers/single-function/colour/i-sensys-lbp673cdw/