Το μεγαλύτερο esports event του καλοκαιριού ρίχνει «αυλαία», την Κυριακή 31 Ιουλίου, στις 19:00, στην αίθουσα Γιώργος Κασιμάτης, με τον τελικό του GLL Summer Split 2022, powered by What’s Up, ανάμεσα σε Anorthosis Famagusta Esports και Team Phantasma 

To φινάλε της καλοκαιρινής σεζόν του Greek Legends League θα γραφτεί στο ΟΑΚΑ, με την Team Phantasma να υπερασπίζεται τον τίτλο της απέναντι στην Anorthosis Famagusta Esports. Οι δύο κορυφαίες ομάδες League of Legends σε Ελλάδα και Κύπρο θα τεθούν αντιμέτωπες με φόντο τον τίτλο της πρωταθλήτριας του φετινού καλοκαιριού. Ο 10ος τελικός στην ιστορία του GLL θα φιλοξενηθεί, την τελευταία Κυριακή του Ιουλίου, στις 19:00, στην αίθουσα Γιώργος Κασιμάτης και οι εκατοντάδες φίλοι των esports που θα δώσουν το «παρών» αναμένεται να δημιουργήσουν μια «καυτή» ατμόσφαιρα. 

Η Anorthosis Famagusta Esports – το τμήμα ηλεκτρονικού αθλητισμού του ομώνυμου ιστορικού αθλητικού συλλόγου – τερμάτισε 2η στην κανονική περίοδο του GLL Summer Split 2022, powered by What’s Up και με μια εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στη WLGaming πήρε πρώτη το εισιτήριο για τον τελικό. Ο δρόμος της Team Phantasma, από την άλλη πλευρά, ήταν κάπως πιο δύσβατος, αφού χρειάστηκε να αποκλείσει τις Gaming Olympiacos Alimou και WLGaming για να μπορέσει να βρεθεί στο δεύτερο LAN του 2022. 

Θα καταφέρουν άραγε τα «φαντάσματα» να διατηρηθούν στην κορυφή του ελληνικού League of Legends; Ή μήπως η τρεις φορές πρωταθλήτρια Ανόρθωση θα προσθέσει ένα ακόμα τρόπαιο στη συλλογή της; Η απάντηση αυτήν την Κυριακή, στις 19:00, στον τελικό που θα κρίνει τον δεύτερο και τελευταίο τίτλο της σεζόν.

Αγοράστε τα εισιτήριά σας πριν εξαντληθούν

Μετά και την ολοκλήρωση του δεύτερου ημιτελικού, το sold out είναι θέμα ημερών οπότε βιαστείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας. 

Για την αγορά του εισιτηρίου σας επισκεφθείτε το https://www.eventbrite.com/e/greek-legends-league-summer-split-2022-tickets-371011524457

Για απορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στέλνοντας e-mail στο tickets@greeklegends.gr

Πληθώρα δραστηριοτήτων από τους επίσημους συνεργάτες του Greek Legends League

Για μία ακόμα φορά, το What’s Up φροντίζει να φέρει στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής Cosplay σκηνής. Όπως και στους GLL Spring Finals 2022, θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε στο booth του What’s Up και να φωτογραφηθείτε με αγαπημένους χαρακτήρες από το σύμπαν (ή τον κόσμο) του League of Legends και να διεκδικήσετε ένα από τα 45 διαθέσιμα skins. Στο περίπτερο του Κωτσόβολου θα χαλαρώσετε, θα παίξετε το αγαπημένο σας Dr. Mundo Dodgeball και, εάν είστε τυχεροί, μπορεί να κερδίσετε δωροεπιταγές αλλά και skins για τον συμπαθέστατο Dr. Mundo.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εκεί. Όσοι δώσετε το «παρών» στον μεγάλο τελικό θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε στην κλήρωση για το φανταστικό POCO F4 GT. Ένα κινητό που έχει έρθει για να ταράξει τα νερά στον κόσμο του mobile gaming, με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του και τα εκπληκτικά τεχνικά χαρακτηριστικά του. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το booth της εταιρείας και να παίξετε ένα παιχνίδι League of Legends: Wild Rift. Από τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ δεν θα μπορούσε, βεβαίως, να λείπει η VISA και συγκεκριμένα το VISA Arcade Booth, στο οποίο θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε και να ταξιδέψετε στον χρόνο παίζοντας Retro Arcade Games. 

Όσοι αγοράσατε ή θα αγοράσετε το εισιτήριό σας με κάρτα VISA εξασφαλίζετε 5 Tokens, με τα οποίο μπορείτε να παίξετε ισάριθμες φορές στο περίπτερο της VISA. Μπορείτε, επίσης, να αποκτήσετε επιπλέον Tokens κάνοντας αγορές με κάρτα VISA από το GLL Store ή την καντίνα. Στην αίθουσα αθλητικών εκδηλώσεων “Γιώργος Κασιμάτης” θα βρίσκεται και το Battlenet, με το δικό του περίπτερο, και φυσικά ξεχωριστά δώρα για τους τυχερούς. 

Βίντεο τελικού: https://youtu.be/b–F3Du3SqE

Ζωντανή μετάδοση από τρεις πλατφόρμες

Όσοι δεν μπορέσετε να βρεθείτε στο ΟΑΚΑ, έχετε πληθώρα τρόπων να παρακολουθήσετε το κορυφαίο καλοκαιρινό esports event. O τελικός του GLL Summer Split 2022, powered by What’s Up, θα προβληθεί ζωντανά και χωρίς καμία χρέωση. Πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε τον μεγάλο τελικό όπου και αν βρίσκεστε; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα κλικ σε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους:

Twitch: https://www.twitch.tv/gamersloungegr

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=MhB1fRzEk2A 

Trovo: https://trovo.live/GamersLoungeGr

Την Κυριακή 31 Ιουλίου, σας περιμένουμε στα κανάλια του Gamers Lounge για το pre-show του τελικού το οποίο θα ξεκινήσει στις 19:00.