Η ESET, παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο της κυβερνοασφάλειας, ανακηρύχθηκε Leader στην έκθεση της G2 για το καλοκαίρι του 2022. Η λύση ESET PROTECT Advanced λαμβάνει σταθερά υψηλή βαθμολογία από τους χρήστες της G2 και έχει επιτύχει σημαντικές βαθμολογίες ικανοποίησης και παρουσίας στην αγορά στις εκθέσεις Grid®, οι οποίες αντιπροσωπεύουν τη δημοκρατική φωνή πραγματικών χρηστών λογισμικού, προσφέροντας σημεία αναφοράς για τη σύγκριση προϊόντων και την ανάλυση τάσεων της αγοράς.

Στη θερινή έκδοση των G2 Grid® Reports, η ESET ανακηρύχθηκε Leader μεταξύ άλλων για το Λογισμικό Antivirus, το Λογισμικό Endpoint Management, τις Σουίτες Endpoint Protection και το Λογισμικό Mobile Data Security. Όσον αφορά στις εκθέσεις Mid-Market που απευθύνονται σε επιχειρήσεις με έως 1.000 υπαλλήλους, η ESET ήταν Leader στις Σουίτες Mid-Market Endpoint Protection, το Λογισμικό Mid-Market Antivirus και το Λογισμικό Mid-Market Endpoint Management.

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ανακηρυχθήκαμε Leaders στις εκθέσεις G2. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε λύσεις ασφαλείας που εξασφαλίζουν ότι τα συστήματα ενός οργανισμού  λειτουργούν ομαλά και με ασφάλεια και η αναγνώριση των προσπαθειών μας είναι πάντα τιμή για εμάς”, σχολιάζει ο Michal Jankech, αντιπρόεδρος για το τμήμα SMB και MSP της ESET. “Καμία σύγχρονη επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς αποτελεσματική αντιμετώπιση μιας παραβίασης των συστημάτων IT. Πιστεύουμε ότι, χρησιμοποιώντας τις ισχυρές τεχνολογίες πρόληψης, ανίχνευσης και απόκρισης της ESET που παρέχονται με τη μορφή της εύχρηστης πλατφόρμας ESET PROTECT, οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από την πιο πυκνά πολυεπίπεδη και αποτελεσματική προστασία στην αγορά”.

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η ESET συνεχίζει να επενδύει σημαντικά σε πολλαπλά επίπεδα ιδιόκτητης τεχνολογίας που αποτρέπει τις παραβιάσεις των τελικών σημείων και συστημάτων των πελατών της, τόσο από γνωστές όσο και από άγνωστες απειλές. Η πλατφόρμα ESET PROTECT έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους πελάτες της ESET, με κύριο στόχο να βοηθήσει τους υπεύθυνους IT να διαχειρίζονται καλύτερα τους κινδύνους ασφαλείας.

Ως ιδιωτική εταιρεία με επίκεντρο την τεχνολογία, η ESET έχει πάντα μια επιστημονικά τεκμηριωμένη προσέγγιση, με επίκεντρο την ασφάλεια, με πρώιμη υιοθέτηση της μηχανικής μάθησης και της υπολογιστικής ισχύος του cloud για την ανάπτυξη των παγκόσμιων συστημάτων πληροφοριών απειλών. Η εταιρεία ανακηρύσσεται σταθερά κορυφαίος παίκτης και ηγέτης στον κλάδο για τις επιχειρηματικές λύσεις της.