H Hack The Box, η ηλεκτρονική πλατφόρμα για cybersecurity training που επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν και να επεκτείνουν τις ικανότητές τους καθώς και να ανταλλάξουν ιδέες και μεθοδολογίες με περισσότερα από 1.5 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο, υιοθετεί την τετραήμερη εργασία για όλους τους εργαζομένους της, για την καλοκαιρινή περίοδο.

Δίνοντας προτεραιότητα στην ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, η εταιρεία θα εφαρμόσει πιλοτικά το τετραήμερο εργασίας, από τις 29 Ιουλίου μέχρι και το τέλος Αυγούστου, χωρίς καμία επίπτωση στις απολαβές και τις άδειες των εργαζομένων.

Έτσι, θα έχουν την δυνατότητα να δουλεύουν τέσσερις ημέρες την εβδομάδα, απολαμβάνοντας το long weekend που πλέον θα ξεκινάει από την Παρασκευή! Πρόκειται για ένα σχήμα που υιοθετείται πιλοτικά από καινοτόμες εταιρείες παγκοσμίως, με στόχο την διερεύνηση της επίδραση του στην παραγωγικότητα και την γενικότερη ευημερία των εργαζομένων.

Η Hack The Box είχε και έχει πάντα ως βασικό της άξονα τον άνθρωπο και το ταλέντο, και αυτό ξεκινάει από τη διοίκηση η οποία αναγνωρίζει πως το μυστικό της επιτυχίας είναι οι άνθρωποι που συνιστούν την ομάδα της εταιρείας. Με το remote working ως μέρος της κουλτούρας της Hack The Box, και με γραφεία τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε Αγγλία και Αμερική, η εταιρεία έχει καταφέρει να μεγαλώσει την ομάδας της κατά 80% από το 2021 έως και σήμερα, απαριθμώντας 180 εργαζομένους σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Με καινοτόμο πνεύμα και πραγματική όρεξη για δουλειά, η ομάδα της Hack The Box έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σύγχρονο και διασκεδαστικό μοντέλο εκπαίδευσης στον τομέα του cybersecurity, αφήνοντας πίσω όσα θεωρούνταν δεδομένα μέχρι σήμερα. Μία από τις βασικές αξίες της εταιρείας είναι η συνεχής ανάπτυξη και εκπαίδευση του προσωπικού της, αλλά και η διατήρηση των ιδανικών συνθηκών εργασίας.

Η επιτυχία της πλατφόρμας άλλωστε βασίζεται στην προσέγγιση του cybersecurity training ως παιχνίδι. Έτσι θέλει και η Hack The Box να προσεγγίζει και την εργασία, ώστε οι εργαζόμενοι της να απολαμβάνουν το day to day, να χαίρονται που είναι μέρος της ομάδας και να βλέπουν την καθημερινότητά τους σαν το χόμπι που έγινε επάγγελμα. Και όλα αυτά, με το hacking mindset και out of the box thinking να αποτελούν βασικά συστατικά για όλες τις ομάδες. Γι ́αυτό και άλλωστε οι εργαζόμενοι στην Hack The Box βαθμολογούν την εργασιακή τους
εμπειρία θετικά.