Το must have του φετινού καλοκαιριού, τα φορητά Bluetooth Speakers της LG συνεχίζουν να κατακλύζουν τα social media. Τα ηχεία XBOOM Go PL7 βρέθηκαν στο προσκήνιο και εξοπλισμένα με την τεχνολογία ™Meridian χάρισαν κρυστάλλινο ήχο ακόμα και σε εξωτερικό περιβάλλον.

Η διάσημη YouTube Creator Κωνσταντίνα (@am.konstantina), πήγε στην παραλία και μοιράστηκε με τους followers της στο Tik Tok τη μέρα της μαζί με τη συντροφιά του φορητού ηχείου XBOOM Go PL7, χωρίς να ανησυχεί για την ώρα, αφού η μπαταρία του διαρκεί ακόμα και 24 ώρες.

Στη θάλασσα και ειδικότερα σε σκάφος βρέθηκε και η influencer Ναταλία Αρσενίκου (@nataliarsenikou), παρέα με το XBOOM Go PL7, χωρίς κανένα κίνδυνο, καθώς έχοντας αξιολόγηση IPX5 ακόμα και να βραχεί συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά και μοιράστηκε με τους ακολούθους της την εμπειρία της.

Το XBOOM Go PL7 της LG, με ισχύ 30W και μπάσο διπλής δράσης παράγει δυνατό ρυθμό και χάρη στη τεχνολογία ™Meridian, ήχο κορυφαίας ποιότητας, με βαθιά μπάσα, πλούσια πρίμα και καθαρά φωνητικά, κάθε φορά που παίζει μουσική, ικανό ακόμα και για πάρτι, όπου κι αν βρεθεί. 

Με τη λειτουργία Sound boost, το ηχείο κάνει τη μουσική να ζωντανεύει ακόμα περισσότερο καθώς ενισχύει τον ήχο και διευρύνει το πεδίο του, ενώ εάν συνδεθούν ασύρματα παραπάνω από ένα LG XBOOM Go PL7 ο ήχος και η απόδοση  πολλαπλασιάζονται. Περισσότερος ήχος σημαίνει ένα πράγμα μόνο: Καλύτερα πάρτι και μεγαλύτερη διασκέδαση. Αντίστοιχα, συνδέοντας δύο XBOOM Go PL7 σε LG τηλεόραση, η απόλαυση μεγαλώνει, εύκολα και γρήγορα, έχοντας μια μοναδική surround εμπειρία ήχου στο σπίτι.

Το XBOOM Go PL7 διαθέτει κομψή, στρογγυλεμένη σχεδίαση με φινίρισμα από καουτσούκ που διευκολύνει το κράτημα και ταιριάζει άνετα στο χέρι, ενώ τα φώτα του δακτυλιοειδούς woofer προσδίδουν μια πολύχρωμη διάθεση στον χώρο. Τα έγχρωμα φώτα LED ποικίλουν και αλλάζουν ανάλογα με τον ρυθμό, προσδίδοντας περισσότερο συναίσθημα στη μουσική.

Επιλέξτε το αγαπημένο σας XBOOM Go PL7 και ζήστε μοναδικές ακουστικές εμπειρίες με την υπογραφή της LG, η οποία διαθέτει το μεγαλύτερο εύρος επιλογών τόσο για το σπίτι, όσο και για τις διακοπές και υπόσχεται την απόλυτη εμπειρία ήχου παντού και πάντα!