Την Κυριακή, 17 Ιουλίου, ο Μίλτος Τεντόγλου έφτασε για μία ακόμα φορά στην κορυφή, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του 18ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ανοιχτού Στίβου στο Όρεγκον των ΗΠΑ.

Μία ακόμη πρωτιά για τον πρωταθλητή μας, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία η Ελλάδα είδε έναν αθλητή του μήκους να κατακτά μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου. Η ομάδα της Cardlink, η οποία βρίσκεται σταθερά, για τρίτη χρονιά στο πλευρό του, δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο υπερήφανη.

Η εταιρεία διαχρονικά επιλέγει να στηρίζει ανθρώπους, που τόσο μέσα από τη δουλειά τους όσο και την προσωπικότητά τους, εμπνέουν και αποδεικνύουν πως με σκληρή δουλειά και επιμονή, το αδύνατο γίνεται δυνατό. Αυτό κάνει και ο Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου, σε κάθε αγώνα, με τις αθλητικές του επιδόσεις και το ήθος του εντός και εκτός ταρτάν.

Γι’ αυτό η Cardlink είναι ο πιο θερμός υποστηρικτής του, από την αρχή της αθλητικής του καριέρας, και συνεχίζει, ανανεώνοντας τη χορηγική της συνεργασία με τον αθλητή για την προετοιμασία της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, όπου τόσο ο ίδιος όσο και ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, κάνοντας τη χώρα για μία ακόμα φορά υπερήφανη.

Ο Μίλτος Τεντόγλου δήλωσε σχετικά: «Νιώθω ευγνώμων για τη στήριξη της Cardlink. Η εταιρεία ήταν στο πλευρό μου από τα πρώτα μου βήματα, στηρίζοντάς με σε κάθε μου άλμα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Toυς ευχαριστώ ακόμα μια φορά μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και τη θερμή υποδοχή τους από την πρώτη στιγμή».

H Βιβή Χωριανοπούλου, Customer Operations & Marketing Director στην Cardlink, δήλωσε: «Θεωρούμε τον Μίλτο πολύτιμο μέλος της οικογένειας της Cardlink. Ήμασταν εκεί στα πρώτα του βήματα στον αθλητισμό και με κάθε αγώνα του, μας κάνει ακόμα πιο υπερήφανους για αυτή την επιλογή. Το ήθος, η ενέργεια και η αγωνιστικότητα του Μίλτου μας εμπνέουν και αποτελούν πρότυπο για όλους μας. Συνεχίζουμε να στεκόμαστε στο πλευρό του καθώς κατακτά ακόμα περισσότερες κορυφές». 

Σταθερά δίπλα σου, Mίλτο!