Μετά την «ομοβροντία» της πρόσφατης κυκλοφορίας τεσσάρων midrange συσκευών, η vivo ξαναχτυπά, αυτή τη φορά με ένα μοντέλο που έρχεται να ανατρέψει το κατεστημένο της κορυφής…

Με τις τιμές των flagship να έχουν ξεφύγει επικίνδυνα προς τα πάνω τα τελευταία χρόνια, το λανσάρισμα ενός πληρέστατου καινοτόμου smartphone με αξιοζήλευτα τεχνικά χαρακτηριστικά εντός των… τριψήφιων ορίων τιμής αποτελεί ευχάριστη έκπληξη για την αγορά της κινητής τηλεφωνίας. Η vivo, αφού απέδειξε πόσο ανταγωνιστική μπορεί να γίνει στις οικονομικότερες κατηγορίες, επανέρχεται για να διεκδικήσει τις προτιμήσεις ακόμα και των πιο απαιτητικών χρηστών με τον ολοκαίνουργιο πρωταγωνιστή της, το X80 Pro 5G. Εμείς, αντί να σας παραθέσουμε τα ομολογουμένως εκπληκτικά τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, προτιμήσαμε να συγκεντρώσουμε 8 από τις πιο… extreme απαιτήσεις όσων αναζητούν ένα ικανότατο flagship και να αφήσουμε το vivo X80 Pro 5G να τις απαντήσει!

 

Οι 8 αφοπλιστικές απαντήσεις του vivo X80 Pro 5G στα… φλέγοντα ερωτήματα των απαιτητικών χρηστών!

 

  1. Πώς μπορώ να τραβάω πορτρέτα χωρίς να απαιτώ από όλους να μείνουν ακίνητοι, να πάνε μισό βηματάκι πιο πίσω ή να πλησιάσουν;

Μια ματιά στην πλάτη της συσκευής και στο τεράστιο camera bump με τέσσερις κάμερες και το λογότυπο ZEISS είναι αρκετή για να εξαλείψει κάθε ίχνος αμφιβολίας για τις φωτογραφικές αρετές του vivo X80 Pro. Η τεχνολογία ΖEISS T*Coating στα οπτικά μέρη εγγυάται τη μέγιστη διαπερατότητα του γυαλιού του φακού, εκμηδενίζοντας αντανακλάσεις και λοιπά ανεπιθύμητα φαινόμενα. Ο 48MP αισθητήρας με υπερευρυγώνιο φακό (114˚) χωράει όλη την παρέα στο πλάνο, τη στιγμή που το δίδυμο τηλεφακών με 2x και 5x οπτικό zoom φέρνει το θέμα σας… μπροστά στα πόδια σας όσο μακριά κι αν είναι και μάλιστα με εξαιρετική οπτική σταθεροποίηση, απαλλάσσοντάς σας από το άγχος του να πλησιάσετε σε απόσταση αναπνοής καθετί αξιομνημόνευτο. Το αποκλειστικό σύστημα Camera Planning επιτρέπει παρακολούθηση κίνησης του θέματος με κλείδωμα πάνω στον στόχο, εξαλείφοντας τον κίνδυνο για θολά πορτρέτα. Ταυτόχρονα, μέσω τεχνητής νοημοσύνης, η λειτουργία ομαδικών πορτρέτων φροντίζει κάθε μεμονωμένο πρόσωπο να είναι ευκρινές, αντί να εστιάζει σε ένα άτομο και να θολώνει τα υπόλοιπα. Όσοι θέλουν ρεαλιστικά αποτελέσματα και όχι υπερκορεσμένα χρώματα δεν έχουν παρά να καταφύγουν στην επιλογή ZEISS Natural Color. Να υπογραμμίσουμε πως το Χ80 Pro δεν περιορίζεται στις ικανότητες του πανίσχυρου Snapdragon 8 Gen 1 chipset, αλλά φέρει επιπρόσθετα και το εξειδικευμένο imaging chip vivo V1+ για επαγγελματικού επιπέδου οπτική βελτίωση.

 

  1. Γίνεται να φορτίσω στο μισάωρο που θα βρεθώ σπίτι πριν ξαναφύγω;

Η μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 4.700mAh δεν προσφέρει μόνο αυτονομία σχεδόν δυο ημερών κανονικότατης χρήσης, αλλά μπορεί να φορτιστεί πλήρως μέσα σε μόλις 36 λεπτά! Και αν πιστεύετε πως αυτό γίνεται μόνο με τη βοήθεια ενός φορτιστή που θα χρειαστεί να δαπανήσετε επιπλέον χρήματα για να αποκτήσετε, ψάξτε λίγο καλύτερα στην πολυτελέστατη συσκευασία του X80 Pro. Κάπου κάτω από τη συσκευή, ένας Flash Charge 80W σας περιμένει! Επιπρόσθετα, η συσκευή μπορεί να φορτιστεί και ασύρματα στα 50W, όπως και να φορτίσει στην πλάτη της άλλες συσκευές (όπως π.χ. ακουστικά) που υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία.

 

  1. Μπορώ να τραβάω βίντεο… χολιγουντιανού επιπέδου, χωρίς να χρειάζεται editing σε PC;

Λειτουργίες όπως η «ZEISS Cinematic Video Bokeh» προσθέτουν αυτή την ξεχωριστή καλλιτεχνική ματιά που χρειάζονται οι λήψεις σας για να αναδείξουν το δημιουργικό σας ταλέντο στα social media. Οι νυχτερινές σας περιπέτειες έχουν σύμμαχο τις λειτουργίες «ZEISS Superb Night Camera» και «Night Sports Mode» για ανίχνευση τοπίου αλλά και κίνησης. Το vivo X80 Pro 5G μπορεί να καταγράψει μέχρι και 8Κ βίντεο στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο ή 4K στα 60fps. Αυτό όμως που μας ενθουσίασε περισσότερο από όλα είναι η σταθερότητα που εξασφαλίζεται στις λήψεις μέσω οπτικής σταθεροποίησης, ειδικά για εμάς που το χέρι μας δεν έχει… χειρουργικά προσόντα!

 

  1. Είναι εφικτό το gaming με όλα τα settings στο max δίχως να πάρει φωτιά η παλάμη μου;

Τα Android games τα τελευταία χρόνια έχουν πραγματικά… ξεφύγει σε ποιότητα, παραπέμποντας σε ποιότητα παραγωγής εφάμιλλη με αυτή των παιχνιδομηχανών. Αντίστοιχα έχουν ξεφύγει και οι απαιτήσεις τους σε υπολογιστική ισχύ, οπότε η vivo επέλεξε για το X80 Pro 5G ό,τι καλύτερο υπήρχε σε chipset το πρώτο εξάμηνο του 2022, δηλαδή το ασυναγώνιστο Snapdragon 8 Gen 1. Πλαισιώνοντάς το με 12GB LPDDR5 RAM και 256GB UFS3.1 ταχύτατου αποθηκευτικού χώρου «απογείωσε» περαιτέρω τις επιδόσεις με στόχο να ικανοποιήσει όχι μόνο τους φανατικούς gamers, αλλά και όσους θέλουν να… περιδιαβαίνουν από εφαρμογή σε εφαρμογή μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Η απόκριση της συσκευής είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Βέβαια, πίσω από την «αδάμαστη» υπολογιστική ορμή του Snapdragon 8 Gen 1 κρύβεται πάντα ο κίνδυνος της υπερθέρμανσης, τον οποίο έχουμε συναντήσει σχεδόν σε κάθε flagship κινητό που έχει φιλοξενήσει το κορυφαίο αυτό chipset μέχρι σήμερα. Η vivo απαντά στο φαινόμενο με έναν εντυπωσιακά μεγάλο θάλαμο ψύξης (Liquid Cooling Vapor Chamber), o οποίος επιστρατεύει τη μεγάλη του επιφάνεια για να βελτιστοποιήσει την απαγωγή θερμότητας.

 

  1. Γίνεται να μην μου απορρίπτεται το δακτυλικό αποτύπωμα τις στιγμές που βιάζομαι περισσότερο να ξεκλειδώσω τη συσκευή;

Πόσες φορές έχει συμβεί να βιάζεστε και να προσπαθείτε πανικόβλητοι να ξεκλειδώσετε το κινητό σας όσο αυτό αρνείται πεισματικά να αναγνωρίσει το δακτυλικό σας αποτύπωμα; Το πιθανότερο σενάριο είναι στο τέλος να σας αναγκάσει να εισάγετε τον κωδικό σας, με αποτέλεσμα ο εκνευρισμός να εκτοξεύεται σε επικίνδυνα επίπεδα! Αν, λοιπόν, δεν είστε καλοί… στο σημάδι, το vivo X80 Pro 5G θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη, χάρη στην τεράστια επιφάνεια που καλύπτει κάτω από την οθόνη ο ταχύτατος 3D Ultrasonic Large Fingerprint Sensor. Σε μια έκταση περίπου 11 φορές μεγαλύτερη από τους παραδοσιακούς οπτικούς αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο σαρωτής του X80 Pro ταυτοποιεί το δάχτυλό σας και ξεκλειδώνει τη συσκευή μέσα σε μόλις 0,2 δευτερόλεπτα. Απλά αναλογιστείτε πόσες φορές ξεκλειδώνετε το κινητό σας κάθε μέρα και πως μια βελτιωμένη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα μπορεί να σας απαλλάξει από αναρίθμητες εστίες… εκνευρισμού! Για τους security freaks (ή για τους μυστικούς πράκτορες!) υπάρχει και η δυνατότητα ταυτοποίησης με αναγνώριση διπλού δακτυλικού αποτυπώματος (δύο δάκτυλα ταυτόχρονα).

 

  1. Μπορώ να έχω μια οθόνη στα χέρια μου που θα κάνει το monitor και την τηλεόρασή μου να… δακρύσουν από ντροπή;

Το ομολογουμένως ακριβό gaming monitor που έχουμε μπροστά από τα μάτια μας τη στιγμή που γράφουμε αυτές τις γραμμές ήδη έχει αρχίσει να… ζηλεύει αρκετά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της οθόνης του vivo X80 Pro 5G. Ξεκινάμε από την εντυπωσιακή ανάλυση WQHD+, η οποία μεταφράζεται σε ένα πλέγμα 3200×1440 pixels, ικανό να προσφέρει μοναδική λεπτομέρεια σε κάθε τύπου περιεχόμενο. Ο ρυθμός ανανέωσης μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 120Hz, ενώ η διαθέσιμη παλέτα κυμαίνεται στο ένα δισεκατομμύριο χρώματα. Και επειδή το gaming στην ξαπλώστρα κάτω από τον ήλιο είναι… δικαίωμα, τα 1500 nits (peak) φωτεινότητας το διασφαλίζουν! Το απίστευτα βαθύ μαύρο που εγγυώνται τα αυτοφωτιζόμενα pixel του AMOLED panel προκαλεί αμηχανία ακόμα και στην ποιοτικότατη τηλεόραση που πρόσφατα αγοράσαμε! Από όποια πλευρά κι αν την εξετάσαμε, η 6,78 ιντσών οθόνη του vivo X80 Pro 5G μας άφησε ενθουσιασμένους, προβάλλοντας με μοναδική ποιότητα ακόμα και HDR10+ περιεχόμενο.

 

  1. Γίνεται το smartphone μου να μην ακούγεται σαν παλαιολιθικό ραδιόφωνο με ένα και μοναδικό ηχείο;

Δεν είναι λίγα τα πανάκριβα flagships που έχουν περάσει από τα χέρια μας που έχουν παραμελήσει την παράμετρο του ποιοτικού στερεοφωνικού ήχου, περιοριζόμενα σε ένα και μοναδικό ηχείο. Ευτυχώς, το vivo X80 Pro 5G προσφέρει διπλά στερεοφωνικά ηχεία, προσδίδοντας ένταση, βάθος και αίσθηση χώρου σε κάθε νότα και ηχητικό εφέ που ξεπηδά από το smartphone.

 

  1. Ποιο μοντέλο μπορεί να μου δώσει θετικές απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω δίχως να μου ζητήσει τετραψήφιο αριθμό ευρώ;

Το vivo X80 Pro 5G σας περιμένει στα καταστήματα για να σας απαντήσει τη συγκεκριμένη ερώτηση… από κοντά!

 


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της vivo στο vivo.com/gr και τις σελίδες των Social Media κάνοντας follow στα παρακάτω links:

Facebook: http://www.facebook.com/vivomobilegr

Instagram: http://www.instagram.com/vivo_greece/